Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

onitza merci de complimente, da mie mi se pare ca tu esti mai slaba ca mine si mai subtire, din ce am vazut in pozele cu fusta de la terranova!
Bea!!! sa dea Domnu sa creasca si burta si bebe grasunel ca tie tare bine-ti sade cu burtoi kilele mele in plus sunt la fund, pe coapse si la burta (inainte eram d-aia scobita invers la burta, concava sau cum ii zice)
lucia2000daca bebe e bine si ai si tu beneficii nu pot decat sa te felicit! desi...iti dai seama ca esti cazul OZN nu? Parca tu ziceai ca nu mananci nimik din comert sau macar incerci nu? Poate de aia s-a schimbat metabolismul, daca inainte mancai si acum nu, brusc asa de cand cu sarcina e normal ca s-a schimbat.

Fetele vine sotzul, ma bag la gatit, daca nu mai apuc sa intru in seara asta si ne vedem maine!

30+ Yannis

Alexutzzza, suntem doua in aceeasi situatie. Si eu tot scobita eram inainte si abia acum seman si eu a om cu inceput de sarcina dar nu cu ea in 31 de sapt.

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Vi4i, sper ca s-a intors sotul bine sanatos si toata povestea s-a incheiat cu bine.

Mamidepuiuti, felicitari pentru bb grasunel. Nu ai si pozici?

Larisel, cum adica sperai sa mai stea bb-lusele la caldura? Analizele (adica rezultatele) astea schimba ceva?

Si eu am fost sa-mi iau azi rezultatele... si m-am intors si cu o reteta (Ca+Mg, Fe). Asa ca demarez operatiunea tabelul lui Mendeleev.
Doctorita zice ca si daca sunt cu ele la limita de jos (adica inca in parametrii) trebuie sa-mi fac rezerve, ca o sa-mi cada parul dupa nastere.

Mai fetelor cochetelor (Decenuela, Danyelana, Alexutzza, Catalutza s.a) vazandu-va asa de interesate de podoaba capilara, permiteti sa pun o intrebare... a remarcat cineva indesirea firelor de par albe?
Eu de la o vreme (de cand mi-am schimbat oglinda in baie mai precis)parca tot albe le vad pe toate... Sincer va spun ca nici nu stiu ce culoare sa ma vopsesc...

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Asta sa vedeti cat sunt de uituca... Andre_lina, irigatorul (ca habar nu aveam cum se cheama il iei la spital si niste sapun lichid - ca de calatorie) si iti fac asistentele clisma, dar cu "aparatul" tau, nu cu alea sterilizate si resterilizate.

Eu nu ma gandisem, dar se pare ca la nasterile naturale, cu 12 ore inainte de inceperea travaliului se declanseaza o diaree... iar cu aceasta clisma doar il mai ajuti tu un pic...

32+

saru'mana... nu vreau sa ajung la mana asistentelor... vreau sa imi fac singura inainte sa plec.
Oare nu exista o solutie mai simpla?

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Ba da, exista una mult mai simpla, moarte subita . In loc sa curga prin furtun este o varianta cu para care se apasa si boooom.
Are la farmacie si nu trebuie sa faci prea multe manevre.

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

buna seara,burticute...acum am venit de la intalnirea cu bb... fac cinste cu ,se pare ca am trecut de 2kg...dr a zis ca are cca 2080gr......si totul este in regula cu el...eu trebuie sa-mi fac analize pe data viitoare(ca nu iau vitamine si tot vomit ) dar asta nu conteaza acum...daca bb e ok,si eu sunt ...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mamidepuiti, felicitari pt bebelul grasunel. Sunt sigura ca si analizele vor iesi bune.

Pupici

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Noapte buna la burtici, ne retragem si noi la patutz si sper sa reusim sa dormim bine, ceea ce va doresc si voua. O noapte buna fara insomnii si cu vise frumoase.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Mariucasara, daca imi confectionez tampoanele acelea sunt si eu gata cu bagajul de spital. Dar cred ca maine ma organizez si cu ele.

Si poate pun si poze... ca doar n-o fi s-o las pe Decenuela singura ...

32+

Mergi la inceput

Pana maine va spun noapte buna si sa nu mai dati cafele la ore mici!!!

Pupici.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

catalutza sa fii fericita ,iubita si implinita...sper ca nu e prea tarziu..
maine sunt off si poate ma trezesc si eu la o cafea cu voi.ne auzim dimineata! noapte buna tuturor

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

La multi ani catalutza81!

Mi-a venit umidificatorul cu curierul.
Am fost ieri sa luam lustra si aplice si am pierdut o groaza de timp prin orash...asha ca iar am de recuperat aici...
Acum ma duc la dr cu analizele...apoi citesc din urma sa vad voi ce-ati mai facut...

34+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 3 saptamani

Arata foarte bine, se opreste singur daca ramane fara apa? e cu aburi sau la "rece"? Te intreb pentru ca am si eu unul de la chicco si nu sunt deloc multumimta, e ca o oala care fierbe si iese aburi,face si zgomot, nu pot sa-l las pe timpul noptii ca sa nu se termine apa

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

sagetutza Eu la job-ul 2 am contract de munca cu 1 ora/zi fatza de jobul 1 cu 8 ore/zi...am suspendat ambele contracte de munca...si merg "pe blat"...deci oficial nu mai fac alte venituri.

cris_mario Incearca sa te menajezi putzin...doar nu le faci tu pe toate, nu?

ratusca_mica Felicitari pt bb grasunel! Si eu am luat aspenterul pana la 32 saptamani inclusiv.

cristies Ti-am trimis pm deshi cam tarziu...

nikole Despre ce tratament anti-vergeturi spui? Eu stiam ca sunt ireversibile...

lillyka Si eu ca si tine cu emotziile...si cu mobila, doar ca tamplarul nostru ne-a zis din prima: "livrarea la sfarsitul lunii". Acum sa vedem...Da' eu m-am apucat deja sa spal lucrurile bb-lushelor (haine, lenjerii, paturici, prosoape, saci de dormit) si le tin in saci; cand voi reusi sa le calc am sa le asez in cutii de carton cu sac de plastic nou pus de jur imprejur...cand vine dulapul doar le oranduiesc la locul lor pe rafturi. Mie cel putzin mi-a luat o groaza de timp sa le spal, iar sa le calc nici nu vreau sa ma gandesc...de maine incep operatziunea...Te-as sfatui sa te apuci si tu.

catalutza Super caruciorul si super pretzul...

alxutzzza Da' burtica ta abia daca se vede ... Foarte dragutza hainutzele lu' bb.

34+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 3 saptamani

Mergi la inceput