Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti buna seara,burticute...acum am venit de la intalnirea cu bb... fac cinste cu ,se pare ca am trecut de 2kg...dr a zis ca are cca 2080gr......si totul este in regula cu el...eu trebuie sa-mi fac analize pe data viitoare(ca nu iau vitamine si tot vomit ) dar asta nu conteaza acum...daca bb e ok,si eu sunt ... mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze |
bravo ca e bine bb si s-a facut mare. cum adica tot vomiti?? nu au trecut greturile si vomitatul de la inceput pana acum?
vitamine nu iei ca nu vrei tu sau ca nu le suporti??
Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
lia_2009 spune:
Tanaion felicitari de bebelina grasuna. Poti sa-mi spui ce vitamine iei, sau ai grija la ce mananci?
31 sapt
cristies spune:
Buna fetele!!!
Acum am terminat cu capitolul vechi si vreau sa raspund pana nu uit...
In primul rand multumesc pentru intampinare tuturor. Sunteti foarte dragute.
Tot in primul rand dar mai pe primul loc La Multi Ani Catalutza (din nou ). Sper ca te distrezi in seara asta!!! Iti mai spun inca o data, am tocit listuta ta!!! Felicitari pentru carucior! E super!
Decenuela, si eu stau foarte rau la capitolul emoticoane. Daca nu sunt pe prima pagina sau nu le stiu pe dinafara sa le tastez... las balta si scriu in cuvinte ce am de scris. Si cu pozele sunt la fel de puturoasa.
Lorex, merci de explicatii. Acum am inteles ca tu de fapt te refereai la eco, nu la bio. Site-urile astea transmit cam cum suna mai bine, nu neaparat realitatea, de aceea explicatiile sunt mult mai clare. Produsele "bio" de care zici tu nu afecteaza mediul inconjurator (adica sunt eco-friendly), nu ca nu sunt ele afectate de mediu (in procesul de crestere naturala, care pentru detergenti nu exista, ca nu cresc copaci de balsam de rufe).
Acum m-am dumirit... Eu sincer iti spun ca incerc sa protejez bebe de dermatita atopica, nu sa salvez balenele si de aceea o sa folosesc un detergent sensitive (deocamdata am luat persil sensitive, pentru ca nu am gasit dermalin, dar astept 15 dec). Si ca sa fiu rea cu mediul pana la capat o sa fac inca o clatire.
Cat priveste mobilierul... se stie ca industria lacurilor si a vopselurilor este foarte toxica.
Intrebarea mea este, ce e de preferat, sa refolosesti lemnul in mobilier (cu tot cu lacurile si adezivii de rigoare - ca Pal-ul doar asa se face) sau sa tai copacii (din padurile si asa putine) pentru a-ti cumpara mobilier din lemn masiv, pe care sa nu-l tratezi in nici un fel? Fara sa punem la socoteala fondul economic decizia este extrem de grea.
Oricum, ma bucur ca stiu de existenta atator site-uri cu produse bio si pe viitor o sa le incerc.
Mai citesc si din capitolul asta si va mai scriu.
32+
miremia spune:
Buna seara burtici!
catalutza
Sa fii fericita si sa te bucuri de o bebelusa perfecta!!
Mirela 29+
cristies spune:
citat din mesajul lui Nocom Dragi mamici, va rog sa va rupeti doar 1 minut din timpul vostru si sa ajutati organizatie non profit - EMA, printr-un simplu vot EMA este o asociatie non profit, ce are ca obiect de activitate un serviciu de urgenta pentru situatiile extreme. EMA este organizata si sustinuta pe baza de voluntariat,si de donatii. Unul dintre cei care au donat acestui "organism " un autotvehicul de interventie este SMURD -ul. EMA a fost infiintata de un pasionat off-roader pentru a ajuta pe cei la care ambulantele normale nu pot ajunge, adica sate izolate, varf de munte.... ( mai multe informatii, aici http://www.fundatiaema.ro/Despre-E.M.A.html) Puteti ajuta acest ONG sa castige (din partea guvernului Romaniei) echipament necesar, accesand urmatorul link, si votand doar prin transmiterea adresei de e-mail. Daca vreti sa ajutati si voi, accesati.. http://www.charitygift.ro/513/58/1/6/Fundatia%20E.M.A.-Emergency%20Medical%20Assistance As vrea sa va ganditi ca, daca voua sau celor dragi voua vi se face rau sunati la 112 si o salvare poate ajunge la timp la voi, dar oamenii si copiii din zonele greu accesibile nu au nici o sansa la supravietuire... Asta este sansa lor! Numai astazi se mai poate vota!! Va rog dati mai departe la cat mai multi cunoscuti! Multumesc mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Am votat, am validat, sper sa aiba rezultate aceasta campanie (si ong-ul) pentru ca Moartea domnului Lazarescu a exprimat doar realitatea.
32+
larisel spune:
M-am intors de la dr...nimic de speriat cu analizele, doar ca mi-a iesit o proteinurie care mai bine nu era...dar daca a iesit asta e, speram sa mai stea fetitzele la caldurica si sa mai creasca un pic...Dr nu s-a uitat decat pe analize (1 minut), nu aveam programare si era o aglomeratzie, asha ca sperantza mea pt un eco mic s-a risipit inca de pe hol...
La intoarcere m-am oprit intr-un mini-mall si am luat cosmonautzii pt 0-3 luni, o camasha cu nasturi, chilotzi cu burtiera si un sutien de alaptat pt mine (le vedeti la pregatiri).
beatrice La jobul 2 merg cat oi putea...si cred ca ma voi duce destul de repede si dupa nastere...avand in vedere ca pot sa-mi fac programul cum vreau, cate 2 ore, cate 4...in weekend sau nu...plus "foamea" de bani.
cris.dogarel Eu usturimi nu simt, dar mancarimi la greu...plus ceva ca niste ciupituri dar pe interior, nu stiu sa ma exprim...probabil de la uter sau de la ligamente.
lorex Eu pe sutienul asta pt alaptat (e simplu din bumbac) am dat 10 ron, am zis ca nu se merita sa investesc...mai ales ca e posibil sa ma deranjeze si sa nu-l port.
alexutzza Si eu ca si tine...ma panichez cum zboara timpul si nu mai reusesc sa o scot la liman cu treburile...
mariucasara Si eu cred ca e de la un nerv si in cazul asta nu prea ai ce pastile sa iei...cel mai bine il intrebi pe dr.
gratiana77 Eu platesc facturile de enel la paypoint...sunt vreo 3 in cartier si nu stau in centrul orashului...Voi nu aveti in Timishoara paypoint-uri din astea?
Trimit mesajul de frica sa nu-l pierd...Mai citesc si revin.
34+ Katya Natalia si Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 3 saptamani
cristies spune:
citat din mesajul lui cris_mario am fost la o vecina akm si mi-am dat comanda de perdea ptr dormitor..e verde..avea si draperie,dar am zs sa nu ma bag prea mult in datorii..lol...mai am timp dupa ce termin cu dormitorul/renovatul...costa 30 lei/m mie nu mi s-a parut scumpa deloc,iar draperia e 35lei/m....si am primit primul cadou de la bunica din partea tatalui o covertura de pat cu fete de perne..este foarte frumi,pe crem,mai imi luase una sapt trecuta grena....cred k si aia se considera cadou......si a luat lemne de 10 mil.....asta nu e cadou....dar m-a scutit de dat niste bani..este foarte bine...noi inca nu am montat centrala si am soba in cam la mn si la Mario/mami...in sufra cu aerul conditionat incalzim,iar la bunica cu un calorifer Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Mai, mai, mai ce de cadouri primesti... se vede ca vine o zi importanta. Primeste si de la noi multe si vreau sa-mi cer scuze pentru gafa cu dansul.
Si Mario cred ca-i asa de dulce asteptand evenimentul...
32+
cristies spune:
Asta sa vedeti cat sunt de uituca... Andre_lina, irigatorul (ca habar nu aveam cum se cheama il iei la spital si niste sapun lichid - ca de calatorie) si iti fac asistentele clisma, dar cu "aparatul" tau, nu cu alea sterilizate si resterilizate.
Eu nu ma gandisem, dar se pare ca la nasterile naturale, cu 12 ore inainte de inceperea travaliului se declanseaza o diaree... iar cu aceasta clisma doar il mai ajuti tu un pic...
32+
lia_2009 spune:
catalutza poate imi poti spune cum e bine sa fac cu prenatalul. Eu am dus CM la firma unde am 8 ore dar mai sunt in alta parte cu 1 ora acolo nu am dus CM pt ca cei de acolo mi-au zis ca la 1 ora mai bine ma lasa asa ca si cum as fi prezenta desi eu nu ma mai duc. Pentru ca iau f putini bani si pt 4 luni mai mult m-ar costa hartogaraiele dar o sa-mi faca adeverinta atunci cand voi avea nevoie pt CIC. E vre-o problema ca voi intra direct in CIC aici unde am norma de 1 ora/sapt?
tanaion f frumos umidificatorul. Eu stiu ca iti trebuie umidificator daca ai in camera umiditatea sub 50% la tine cat e?
31 sapt
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui cristies Asta sa vedeti cat sunt de uituca... Andre_lina, irigatorul (ca habar nu aveam cum se cheama il iei la spital si niste sapun lichid - ca de calatorie) si iti fac asistentele clisma, dar cu "aparatul" tau, nu cu alea sterilizate si resterilizate. Eu nu ma gandisem, dar se pare ca la nasterile naturale, cu 12 ore inainte de inceperea travaliului se declanseaza o diaree... iar cu aceasta clisma doar il mai ajuti tu un pic... 32+ |
saru'mana... nu vreau sa ajung la mana asistentelor... vreau sa imi fac singura inainte sa plec.
Oare nu exista o solutie mai simpla?
35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE