Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
Beatrice1982 spune:
mersi de intrebare.................
ui pe aici si eu,.................
asteptam capitol nou sa ii zic si eu la multi ani la catalutza, apoi de cadn astept voi ati scris deja 3 pagini...............waww
LA MULTI ANI CATALUTZA!!!!!!!!!!
tot ce iti doresti tu de la viata asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari pt fetele cu achizitii noi......................
felicitari pentru vesti de la echo..............
alexxutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
apoi burta ta, o sa creasca cat burta mea in 3 luni...............
adik......burta ta in 10 sapt o sa creasca cat a mea in 3 luni.....:)
ioiiiiiiiiiii
nu ma mai joccccccccc
eu de ce am asa burta mare?????????????????????????????
si voi nu............................................
????????????????????????
eu aveam burta ca tine la....................16 sapt.............:)
mama soarelui!!!!!!!!!!!!!
lasa sa fie sanatosi apoi ne-aom descurca noi cumva,..............
tu esti snur pa langa mine................unde ai tu kile in plus????????
eventual pe burta:P
mie toata lumea imi zice ca mi-a coborat burta....................hmmmmmmmm
Poze
Bea 32+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Nik0le spune:
cris.dogarel, danyelana, ce mesaje frumoase scrieti voi, asa, editate, marcate cu rosu... cris, imi pare rau de treaba cu salariul, ce surpriza neplacuta...
gratiana, onitza, pot sa ma inspir de la voi si sa scriu si eu numele fetelor cu majuscule?
amir, bine ai revenit, sper sa te vedem mai des!
elena_iulia, sanatate multa!
Nico de Isabela si 28+ cu Irina
Nik0le spune:
onitza, am socotit si nu-mi da nici mie: 3kg din care jumate tre' sa fie bebe si restul lichidul, volumul crescut de sange, uterul marit... si zau ca nu mai raman altele care sa se vada pe nicaieri! Cred ca esti tu modesta, oricum arati foarte bine!
Nico de Isabela si 28+ cu Irina
alexutzzza spune:
Multumim de complimente (si luatu' burtii in deradere ) dincauza unora ca voi nu mi se da mie nicaieri prioritate si se chiombesc toti cand fac gura mare si urlu ca am 7 luni jumate si am prioritate! Ne bucuram ca va plac hainutele lui Yannis. Am fost la primarie, actele erau ok ne mai trebuia o declaratie la notar (la greci nu se sch numele dupa casatorie, adik nu se intampla nimic) si mi-au zis ca-mi treb o declar la notar din care sa rezulte clar numele meu dupa casatorie si cu ocazia asta l-am schimbat ca mie nu-mi convine sa se duca Stanescu (eu) sa ia copii Romeos (sotul) de la scoala. Am depus toate actele siiiii..siiii... credeti ca era asa simplu? si ei imi si dau certif de casatorie??? NU! statu roman analizeaza dosaru si casatoria din Gr si primesc aprobare ptr certif de casatorie care zice duduia de la ghiseu "in mod normal dureaza 30 de zile dar acum cu sarbatorile..." Mijlocu lui Ianuarie , sfarsitul lui ianuarie cel tarziu sunt gata!! Offf m-au distrus, eu nasc in jur de 20 ian, sper sa imi iasa actele repede ca treb apoi sa alerg sa schimb buletin, pasaport, permis, talon!!! NU ma vad cu copil nou nascut stand pe la cozi de acte....
Parul al meu e mediu (mie imi place sa il cred lung ....as vrea eu!) la fel ca dannyelana nu l-am mai tuns de la nunta (4 iulie) si vreau sa ii tai varfurile si sa ma vopsesc ptr Craciun
evyme sper sa reusesti ce ti-ai propus (sa citesti cartile in prenatal!) ar fii super! io inca nu am ajuns sa ma apuc de ele desi la fel ca tine ziceam stau acasa si citesc...
catalutza marfa caruciorul! e si usor? ce culoare ti-ai luat?
Tanaion merci, eu am luat 6 kile da burta e cea p care o vezi iar Yannis nu e asa mareee offf FELICITARI! as vrea si io sa creasca Yannis asa! abia astept, la 32 de sapt jumate o sa am next eco si av zic!
cris.dogarel te alerg cu drujba!!!! Doamne ce ai putut sa scrii ca vrei! offf nu mai repet, gandeste-te singura unde ai gresit Sorry da sunt favoritele mele si mami nu face decat o data pe an si io nus tiu sa fac si oooofff SARMALEEEEEE!!!! u smantanaaaa rece si sarmalele fierbinti gust acrisor de la varza combinat cu dulcele de la smantana si carnitza moale inauntru si teeeeee aleeeerg!!!!
30+ Yannis
elena_iulia spune:
e clar, ma roade invidia. Pai cum mai fetelor ce e asta 3-5 kile, pai e frumos asa. Eu am 10 si toate pe fund si pe burta pe langa cele 5 slabite in primele 3 luni si puse la loc.
alexutzaa eu spun sa iei un eco ceva la tine la cozi ca nu o sa te creada nimeni, super burtica.
Elena 31+ cu Iustin
alexutzzza spune:
cris.dogarel Maclaren-ul e vo]ro 10 11 milioane si scaunu vro 11 mil jumate fara landou! Si mie mi-a placut dar e scump. Ala futurist nici mie nu-mi place le stiu tipul. Inglesina e f usr de manevrat de asemeni si f stabil si bine construit si merg toate ca unse, poate incerci unu!
Si scuze cris, acu vad ca nu tu ai fost vinovata cu sarmalele alexa a inceput si mai multe au continuat! feteleee va alerg pe toate! cu aceeasi drujba!
30+ Yannis
decenuela spune:
cris ms de pontul cu notarul...ii trebuia unei prietene , se pare ca a rezolvat.
FETELEiar o luati razna cu kg? sa nu ne bagam noi, artileria grea pe subiect ca va facem praf. andrelinade la care asteptam vesti de la dr...deja isi facea prb la cabinet ca era asistenta lui ( asa zisa....matracuca scobitoare) care mereu face urat la kg. Eu ma duc joi ( mergem la acelasi dr)....si evident n-o sa ma plang de faptul ca abia ma car...ii voi spune ca sunt ca un fluturas...si ca de fiecare data cand ma va intreba cate kg am luat pana acu..ii voi spune cu seninatate....13-14....mama lor de 17
mai vroiam sa rasp cuieva.dar am uitat
31+
gratiana77 spune:
NIKOLE fara nicio problema.
ALEXUTZZZA nu imi inchipui cum de ai sperat ca in Romania toate se rezolva repede fara sa astepti de-ti vine rau?
30+ (Amaris-Stefania)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela cine stie un birou notarial in zona piatza muncii..care sa tina deschis pana pe la 5-6? 31+ |
Adresa: P-ta Alba Iulia nr. 6, bl. i5, sc. 1, et. 4, ap. 12, sector 3 ,
Telefon: Tel. 021.326.26.31
Email: tatomir_priceputu@yahoo.com;
Web: ;
Orar: L-J: 9-17; V: 9-15
e in rond la Alba Iulia intre bvd burebista (cel ce da in dudesti) si snack attack, da-le un tel sa spui ca vii sigur stau pana la 5 jumate ptr tine.
30+ Yannis
lucia2000 spune:
Eu cred ca bat recordul la kg. In minus.
Am acum cu 14 kg mai putin decat inainte de sarcina.
Daca inainte de sarcina aveam probleme cu constipatia, acum e pe dos.
Metabolismul meu a suferit foarte multe modificari si asta in bine.
Inainte ma chinuiam sa slabesc si nu reuseam.
Acum nu am facut nimic si am slabit.
Analizele mele sunt OK.
Burtica nici nu se vede, ce sa mai zic de aprox 31 de saptamani.
La 29 de saptamani bebelusul era in grafic, aveam 1.3 kg.
30+ Teodor
Bebe