Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
larisel spune:
nicolcriss Ce va invidiez ca aveti "Dragonul" ala cu pretzurile astea...eu am luat ieri 2 cosmonautzi de care nu sunt foarte multzumita (dar am fost efectiv peste tot in orash si altceva acceptabil nu am gasit) si am dat 65 ron pe fiecare. Multumim pt curs
.
bubu_bu Cam nasol cu carceii...incearca sa masezi locul atat cat suporti, macar sa treaca mai repede. Dr nu ti-a dat nimic pt asta, calciu sau magneziu?
tanaion Pai sa fac umiditate 60-65% o sa fie o ceatza...chiar nu glumesc, umidificatorul ala face ceatza...si eu l-am probat pe minim, inca nu l-am pus in functiune klumea.
lucia2000 Ti-am trimis pm.
catalutza Am zis ieri: la jobul functie de baza se depune concediul medical in original, iar la jobul suplimentar se depune copie (eu am facut copii color ca sa fie cat mai apropiate de realitate). Se pare ca au primit la Casa de Sanatate declaratziile cu cm in copie.
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 3 saptamani
larisel spune:
Dati-mi va rog si mie niste idei: in dormitorul nostru peretzii sunt kaki inchis iar tavanul avocado. Parchetul si mobila sunt pe alb. Ce culoare sa iau perdeaua si draperiile?
Cred ca ma bag la calcat...ca am vreo 2 saci pana acum, dar mai si spal altele...
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 3 saptamani
danyelana spune:
Onitza, imi pare rau ca ai avut probleme sa te programezi la Medicover. Sper ca acolo unde ai reusit sa fie bine si sa ne aduci numai vesti bune despre bebe. 
Mariucasara, plimbare placuta spre bunica si un
sa nu te mai doara piciorul.
Lucia2000, super pozele lui bebe. 
Gratiana77, sanatate multa prietenei tale si sa duca sarcina la termen fara probleme. 
Acum
31+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Larisel spor la calcat.
Eu nici macar nu am spalat haiutzele lui bebe.
Perdelele, nu stiu, ai putea sa la pui tot pe avocado eventual cu ceva alb sau kaki in ele. Zic si eu. 
Acum
31+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
lucia2000 spune:
Saru'mana larisel pt PM.
30+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
cris_mario spune:
larisel eu as opta ptr perdele deschise la culoare...un alb cu cv printese ici colo,sau ursuleti,dar mici si discreti...parerea mea...spor la calcat k ai destule
danyelana si eu sper sa treaca pana sambata
gratiana si eu am spalat 2 masini de rufe,tot asa e soare sper sa se usuce rpd
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
catalutza81 spune:
Fetele, de ce am nevoie de chiloti de unica folosinta? Nu pot sa iau chiloti normali pe care daca nu ii mai vreau sa ii arunci. E vreo moda pe care eu nu o inteleg? ![]()
Catalutza
28+
Irina
danyelana spune:
Catalutza, si eu ma gadeam de ce nu pot lua chiloti normali si sa-i arunci apoi. Care e faza?
Merci pt raspuns. 
Acum
31+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
lorex spune:
Catalutza, banuiesc ca pretul e diferenta, nu stiu, si pe mine ma intereseaza subiectul.De unde va luati din aia de unica folosinta? Pana sa aud pe forum nici nu stiam ca exista ![]()
Poate ne spune Decenuela de unde si-a luat si cat costa.
Larisel, merci pt raportul despre sutien
; eu m-am gandit si nu o sa-mi iau deocamdata!am mai intrebat pe aici dar nu mi s-a raspuns...trebe musai??? nu ma pot descurca si fara el oare?
- ma gandesc ca draperia ar merge ceva pe crem, auriu-maroniu...acumaa...nu stiu, e pt bebe? eu de ex, nu-mi pun perdea cu desene animate in camera fetei..cel putin deocamdata!
- mi-a placut sterilizatorul ala primii pasi, e bun? l-ai incercat?
- 
Amir, bine ai revenit, vad ca esti pregatita cu de toate!
La ce cursuri prenatale mergi?
Patut de la Ikea vreau si eu, cu ce l-ai adus? incape intr-un portbagaj normal? e culoare ti-ai luat? Eu vreau alb ![]()
Cris.mario, si mie imi cade parul f tare! Sper dupa nastere noi sa ne revenim...cum zicea o colegutza de suferinta de pe aici ![]()
Vi4i, sper ca sotul e bine!
Cristies, ai dreptate cu detergentii.
Insa m-a durut ca ai spus ca nu-ti pasa de balene
sunt si ele mame si au puiuti de crescut ca si noi..
Lucia.....WOW!!! Nu te cred...vreau vad poze!! ![]()
Nicolcris, ai inceput numaratoarea inversa? ![]()
...off..acusi si eu...deja-mi miroase-a morcov....
Blu.rain, da si eu cred ca mai conteaza cat pui in sarcina.Bebele meu e mai micut decat al celorlalte fete cu sarcini de aceeasi varsta.E in limite dar e mai...manechin
Ca mami si ca tati!Eu am avut 48 inainte de sarcina iar acum am 57...deci tot pe-acolo.
Mariucasara, tu ai spus ca ai fol modelul ala de tampoane "hand-made" (sau mai bine zis home-made)
, spune-mi, te rog, fac fatza sau tre sa schimbi din sfert de ora in sfert de ora? nu ar trebui ceva impermeabil pe partea inferioara sa nu treaca granitza.....Ca de vata trece lichidul imediat!
Acum...despre clisma, vad ca tot vorbiti...La noi, din ce stiu eu, ti-o face la spital vrei nu vrei...iar despre vaccin antitetanos am intrebat doctora si a spus ca ce-mi trebuie, doar nu nasc pe camp..![]()
26+ 
Andre_lina spune:
Buna dimineata si de la noi! Desi suntem trezi de la 8...
Am fost ieri la doctor...
Toate bune si frumoase... pana la controlul propriu-zis.
cand... ce sa vezi?! Colul meu e foarte foarte scurtat si bebe e angajat in coborare, mi-a aratat practic unde e capul si e bine spre iesire...
Asa ca restrictie totala de la orice efort fizic/psihic, 6 magne b6 si no spa/ zi, stat la pat, ascultat melodii de nani.
Doctorul spera sa ne vedem in acelasi format 2 in 1 intre 10 si 15 decembrie, desi e sceptic...
Sa ne rugam sa mai stea 2 saptamani acolo, cumintel, sa mai creasca si apoi suntem in regula...
A zis ca a mai vazut si minuni...
Am plecat optimista...si totusi speriata, am ajuns acasa si am realizat ca chiar e groasa... asa ca la pat si eu... cumintica.Cu toate astea aseara m-am culcat cu dureri de burta si frica.... nu mai zic.
In dimineata asta iar dureri de burta ca la ciclu... incerc sa le numar si pun baza in Doamne Doamne.
Statul meu la pat - Asta ii va enerva pe multi din jurul meu obisnuiti cu mine f activa si descurcareata in toate. Acum sa vedem cum ma descurc cu dl Bebel, cat il mai conving sa ramana in burtica la caldurica.
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE