Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza.....la cafea va rog.....a mea dej e rece...

blue_rain si eu ma alatur cu trezirea la 4...plina de energie...in schimb seara pic precum eroul necunoscut.

lucia citeam si nu-mi venea sa cred ce vad...tot fecem noi haz de necaz cu kg....eu cred ca totul depinde de organismul fiecareia dintre noi...si frunze daca-as fi mancat..tot puneam....desi in mod normal nu am tendinta de ingrasare. asa ca...am lasat-o balta si cum spunea parca cris am cam mancat ce-a vrut muschiul meu. daca e bal....bal sa fie. singura noastra problema cred...nu e obsesia ca nu le dam jos ci faptul ca, pana nastem....ne e destul de greu sa ne caram...
eu inca fac dimi cei 2 km pana l munca pe jos...ce-i drept mult mai incet....dar cat pot merge o tin asa.

alexutzams pt notar...s-a rez dar e bine de stiut pe viitor. lamureste-ma ce fel de ab ai tu la eureko cu 22 euro....ca ma suna alea azi...si as vrea sa fac ab..dar nu de 54...mi se pare bani aruncati, avand in vedere ca doamne ajuta nu prea am av de-a face cu doctorii.

of tre sa fac si io bagajul de spital...n-am luat nik pt mine decat papuci de casa si chiloti din aia de unica fol. offff lenea asta...

sa aveti o zi frumu si ne auzim mai incolo...am av o prietena a mine care a plec la aeroport...si sunt cam cheauna...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fetele!beau si o cafea asa mai devreme ca m-am trezit in niste chinuricarceii bata-i norocul.....si acum ma doare piciorul daca ma las pe el...cand patesc asa noaptea oata ziua ma doare
nu am mai intrat ca e ultima sapt la lucru si trebuie predate alea alea trebuie pus totul in ordine si sunt si obo seara de mor dar de citit asa printre trburi mai reusesc...ufff ca nici mancare ca lumea nu reusesc sa fac tot la birou servim mancarea calda.
off vorbiti de kg cine ma vede ma striga grasuneaua burtoasa,2 in unu,sotul mai glumeste pe seama mea ca am sa crap toata ca m-au ucis vergeturile astea si intr-o seara manacm pomelo si suflam mai greu ca am nasul infundat de la inceputul sarcinii si a ras de mine ca cica mananc cu atata pofta dar mie imi era rau si nu puteam respira si am de aia mancam acru si suflam greu...na si toate adunate m-am pus pe un plans de s-a speriat si el...asa sensibiloasa sunt
uff ca abia astept sa intru in prenatal sa stau mai mult cu voi....voi ma intelegeti perfect ma pot plange si nu face nimeni misto de mine
m-am intins ma iertati dar mi-a fost dor de voi!
o zi frumoasa tuturor

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

sarbatoritelorimi cer zcuze pentru intarziere sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti bebei sanatosi si papaciosi
vi4i sper ca e ok si sotul dar si tu mamico
ce fain ca voi aveti atatea magazine mari sa le luati la bebei aici in orasul meu hmm prea putine tre sa umblii sa cauti si ce preturi o doamne!
de la 1 dec si eu mi-am propus sa impodobesc casa si sa intru in atmosfera....atunci sa o vedeti pe bubu activa si pe forum si in casa la papa curat organizat cumparatri bine in limitele oboselii dar asa voi fisper eu
felicitari mamicilor pentru bebei grasuti in grafice....wow ce se schimba datele problemelor noastre mai putin si incepem cu amr

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Bubu, ce draguta esti tu asa "sensibiloasa".
Eu inca nu am experimentat starile astea de sensibilitate :)
Cica noi suntem 2 barbati in casa, si acu vine si al treilea

tzontzo manager 31
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata burtici frumoase...m-am trezit devreme k sa citesc din urma...k apoi am foarte multa treaba.ieri nu am reusit sa mai intru ptr k am fost plecata cu sotul sa rez niste treburi,apoi am facut niste acte pana la ora 23-00

citesc si revin

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

danyelana...da am luat momentan ptr dormitor...urmeaza restul

cris.dogarel mi-ar placea sa fct,dar doar la mn,sa nu-ti cada si tie

lucia eu am patit asa la prima sarcina,akm am pus 10 kg,pe burtica si sani...ATAT...in rest st bat

mamidepuiuti ..felicitari ptr bebe grasunel si in grafic

cristies ms din suflet....stai linistita ca nu este nici o problema

larisel...in materie de curatenie eu fac totul singura,ptr k mami face prin curte ce este mai greu...la bucatarie...lasa k mai este putin si trece,orikm dimi inainte sa ma apuc iau no spa preventivms

bubu si eu st asa "sensibiloasa"....asta e tre' sa ne suporte asa

Mergi la inceput

fetelor am o problema akm in prag de cununie ..mi-a iesit herpes...da herpes,eu nu am avut 2 pana akm in toata viata mea,nu stiu cu ce se mananca...dk nu trece pana sambata sa iau chestia aia careia i se face reclama sa o lipesc akl?oare o avea ceva??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna dimi fetele...ms pt cafea...... aici,nu se mai fac poze lui bb la aceasta varsta a sarcinii...... cris.dogarel ... nu iau vitamine ca sunt si fara ele cat casa scanteii ... iar cu vomitatul e la ...ordinea zilei...macar 3-4 zile pe sapt... ... de vreo luna vomit noaptea,ziua nu prea... (asta cu toate antacidele posibile)... cand vad fete cu atata energie, nu pot decat sa ma minunez...si sa devin putin invidioasa.... eu am o leneeee in mineeee... "de ma doare"...... si o gafaiala pe masura...... raducu se minuneaza ca "iar esti in pat?ce tot face bb cu tine?"... azi am de umblat prin oras...si e o vreme urata......o zi frumoasa sa aveti... toate burticutele...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor am o problema akm in prag de cununie ..mi-a iesit herpes...da herpes,eu nu am avut 2 pana akm in toata viata mea,nu stiu cu ce se mananca...dk nu trece pana sambata sa iau chestia aia careia i se face reclama sa o lipesc akl?oare o avea ceva??????

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112684 sper sa te ajute

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

mamidepuiuti,ms mult

Mergi la inceput