Cabina de vot (turul 2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Stie cineva niste linkuri unde as putea vedea ultimele sondaje de opinie? Inafara de sondajul de la evz nu gasesc nimic...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Multumesc, Mickyyy, o sa citesc pe hotnews, probabil vor aparea si acolo rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

Sondajele de opinie gen INSOMAR si altele si-au pierdut demult credibilitatea.De ce? Intrebati-l pe Felix..
De exp si la alegerile din 2008 , PSD-ul era dat castigator cu 37 % ( vezi INSOMAR).CCSB-ul este al Cameliei Voiculescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

pe sutu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Interesant!
Raportul procentelor candidatilor este inversul raportului vehementei sustinatorilor lor de pe forum.

eu nu votez pe betivul asta

sa nu uitam un lucru

acest forum tine cu basescu de cand ma jucam cu lopatica in tarana
nu este in nici un caz reprezentativ ...

oamenii care sunt amarati nu isi permit internet , majoritatea sau nu folosesc forumurile ; suntem o mana de oameni care ne permitem sa participam la sondaje pe internet

asa ca nu se poate trage vreo concluzie din acest sondaj in nici un caz

orgoliul e mare , si pe acest forum mai multi au votat cu basescu decat cu altii , asa ca sondajul asta nu are asa o mare valoare pentru ca nu e reprezentativ

la tara la mine , vecinul are cancer in gura si nu poate sa vina pe cont propriu la bucuresti sa faca citostatice pentru ca e amarat , si se pare ca si bolnavilor de cancer nu li se mai da gratis tratamentul, sau s-ar putea sa ma insel, omul acesta asteapta sa vada cat mai are de trait!

p.s. ia numarati cati au scris acilea un mesaj pemtru presedinte ????

diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Conform exit pollurilor electoratul lui Geoana este preponderent in varsta, la tara si in orasele mici, monoindustriale, in judetele sarace din Moldova, Oltenia si Baragan. Adica exact acolo unde nu prea e Internet.
Sondajul DC nu are relevanta la nivel national.

in astfel de vremuri , daca iti mai vine sa faci si cu ochiul , inseamna ca o duci bine , monsher

tragi niste concluzii de 2 lei; te cam contrazici singur , ba te bucuri ca mai multi il voteaza pe basescu acilea , ba spui ca sondajul nu are relevanta , hotaraste-te ; si incearca sa nu mai faci pe smecherul , mai lasa facutul cu ochiul ca poate ramai cu un tic

te asigur eu ca nu numai batranii sunt contra lui basescu

daca crezi bine, daca nu sa fi sanatos

sunt ffff multi tineri care nu au internet si nici nu au timp de forumeala , asa ca las-o balta

am la bloc o familie cu 5 copii , el are ciroza pentru ca a luat de la orfelinat hepatita B , nu bea , nu fumeaza , daca iti imaginezi ca acest om de 40 de ani are bani de calculator , te inseli amarnic

si inca ceva

habar nu ai care e situatia in provincie , e JALE , si nu au bani de internet

so , papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Eu sunt din "aia din Ardeal" si nu am niciun avantaj pentru ceea ce ai scris tu ca ar fi. Mai mult in judetul Bihor a avut o pondere extrem de mare (Basescu) apoi Antonescu si la sfarsit Geoana. Motivul cred ca tine mai degraba de conceptia celor din vestul tarii

Marius,cam cum se vede acum Basescu din judetul Bihor.Judet care are cel mai mare numar de pesionari pe caz de boala, sate intregi pensionati 100%.Asta este tot conceptie vestica nu,sa te pensionezi pe caz de boala si sa te duci la munca in Italia.N-am zis eu,Domnul Presedinte a spus-o.era beat?

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Unchiul meu , dupa 30 de ani de munca , centrala telefonica , a fost pus pe liber.
avea si pb de sanatate

voi vreti sa fie el tampit sa vina in Romana sa intinda mana , cu doi copii acasa ???? a iesit la pensie pe caz de boala si asa cum poate si cat poate munceste in continuare acolo unde gaseste de munca

cine l-a adus in situatia asta ??

adica dupa 30 de ani de munca lui sa nu-i placa munca ???? sa iasa la pensie de nebun asa ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

intre doua rele...aleg sa nu votez....eu si multi altii...

Albumele noastre

Mergi la inceput