Cabina de vot (turul 2)

Cabina de vot (turul 2) | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Cu cine votati in turul 2 - intre Mircea Geoana si Traian Basescu?

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Intrebare sondaj:

Cabina de vot (turul 2)

Alege respuns:

Mircea Geoana
Traian Basescu
Nu votez

Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Interesant!
Raportul procentelor candidatilor este inversul raportului vehementei sustinatorilor lor de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La primul tur pe site Geoana avea 9% acum are 28%. Sa inteleg ca are mari sanse de castig?
Nu ca mi-ar pasa cine castiga ... mi se par la fel de ... FSN amandoi.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Interesant!
Raportul procentelor candidatilor este inversul raportului vehementei sustinatorilor lor de pe forum.

N-as zice!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Conform exit pollurilor electoratul lui Geoana este preponderent in varsta, la tara si in orasele mici, monoindustriale, in judetele sarace din Moldova, Oltenia si Baragan. Adica exact acolo unde nu prea e Internet.
Sondajul DC nu are relevanta la nivel national.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Citat:

Interesant!

N-as zice!

Adica nu-ti prea vine sa recunosti. Este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La subiectul"pe cine ati alege,base sau geoana" pana la pagina 7 statistica arata asa:
Base 17 persoane
geoana 12 persoane
pe niciunul dintre ei sau inca nu s-au decis 10 persoane!
Deci?
Ca sunt vehementi sustinatorii lui Geoana,e treaba lor,cei care sunt sustinatorii lui base,nu sunt vehementi?
Si daca e s-o luam pe regiuni,aia din Ardeal il voteaza pe base ca le-a facut PDL-ul autostrada intre Campia turzii si gilaudaca ar fi facut si prin Muntenia,Moldova,poate l-ar fi votat!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu sunt din "aia din Ardeal" si nu am niciun avantaj pentru ceea ce ai scris tu ca ar fi. Mai mult in judetul Bihor a avut o pondere extrem de mare (Basescu) apoi Antonescu si la sfarsit Geoana. Motivul cred ca tine mai degraba de conceptia celor din vestul tarii probabil mai apropiata de cea din vestul Europei la care nu prind teorii de genul va dam pensii sau salarii mari crestem productia agricola a taranului roman, aici cel putin oamenii nu asteapta de la vreun presedinte vreun salariu sau vreun avantaj sunt oameni care isi negociaza singuri salariile sau isi gasesc singuri solutii care sa le imbunatateasca nivelul de trai sau confortul personal. Mai mult chiar desi nu sunt politician si nu fac politica ceva imi spune ca ca PNL va fi aspru sanctionat politic in viitor de electoratul de aici cel putin in virtutea principiului ca daca esti de dreapta si ai viziuni de dreapta nu ai cum sa faci aliante cu cei care au doctrina si viziuni de stanga. Desigur este o opinie si viitorul va certifica sau va infirma daca am scris corect sau nu.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Si eu sunt din Ardeal si ii dau perfecta dreptate lui Marius!
Cred ca PNL-ul o sa fie exclus mai repede de cat se asteapta si primarul din Sibiu o sa fie folosit drept scut: masurile dure/necesare o sa fie din vina lui si a PNL-ului si cele blande si populare ale PSD-ului.Cu asta ne-am obisnuit doar ei,PSD-ul, au fost la guvernare pana acuma doua luni si uite ce repede au uitat si cum pun vina pe tot ce se intampla pe PDL. Ei ce au facut in guvern?

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Marius, stii de ce mi-e teama? Ca PNL-ul sa nu pateasca ce a patit si PNTCD-ul. Dupa cum se comporta, eu cred ca ai dreptate, va fi aspru sanctionat si, pana la urma, va disparea, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Citat:

Conform exit pollurilor electoratul lui Geoana este preponderent in varsta, la tara si in orasele mici, monoindustriale, in judetele sarace din Moldova, Oltenia si Baragan. Adica exact acolo unde nu prea e Internet.

Capcaune, gata asta a fost candva, acu o sa aiba alt electorat, ca vin votantii lui Antonescu

Mergi la inceput