FIV 256

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Viss,si eu la fel imi simt sanii....de la Pamela Anderson, am ajuns iarasi cu sani ca merele.
Dar poate totusi, o sa vedem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

andrabirni - ce ma bucur ca mi-ai raspuns.a trecut pregnylul,dar poate ca hcg secretat ca raspuns la embrion e in cantitate prea mica acum..poate ..eu am trecut de la bocet la resemnare.dc va fi testul pozitiv, ma va surprinde fericit, dar, deja,o parte din mine a renuntat la sperante desarte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Viss, eu sunt in a 8- a zi de la ET.Tu?Eu am ceva disconfort la burtica,ma jeneaza si doare uneori, toata perioada asta de 8 zile am avut.Iau cam 2-3 nospa pe zi.Am aceleasi sentimente ca si tine.Incerc sa fiu calma, dar nu pot fi mereu,gandul imi zboara catre asteptare.Alte simptome?Nici unul, usoare dureri intercostale, ca la febra musculara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna frumoaselor!!!
In sf am revenit si eu cu o super veste....BETA 117!!!
Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati dar am evitat sa mai intru pe net pt ca imi faceam tot felul de idei...
Iar ieri cand am ajuns acasa am vazut o pata mica roz pe chilot...va dati seama ca eram terminata...am sunat si asistenta si dr si mi-au spus sa stau linistita in pat ca nu este nimic rau si ca se mai intampla din cauza tratamentului.Acum mai este o secretie pitin spre maro dar f mica...deci totul este spre bine.Luni repet beta.
Curaj fetelor ca se poate!!!
Acum trebuie sa stau cat mai mult in pat.
Va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pysypisi,FELICITARI!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos nascut la termen!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Buna frumoaselor!!!
In sf am revenit si eu cu o super veste....BETA 117!!!
Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati dar am evitat sa mai intru pe net pt ca imi faceam tot felul de idei...
Iar ieri cand am ajuns acasa am vazut o pata mica roz pe chilot...va dati seama ca eram terminata...am sunat si asistenta si dr si mi-au spus sa stau linistita in pat ca nu este nimic rau si ca se mai intampla din cauza tratamentului.Acum mai este o secretie pitin spre maro dar f mica...deci totul este spre bine.Luni repet beta.
Curaj fetelor ca se poate!!!
Acum trebuie sa stau cat mai mult in pat.
Va pupik pe toate

felicitari si stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

castelana
mai ajut-o pe baba cu o informatie , ziceai zilele trecute ceva
de folosirea sapunului inainte si dupa ET.
Ce sapun ziceai ca e ok inainte de ET ? Sa traiesti !!!!!!!!!!

Buna
nu e vb de un sapun anume, ci in general sa stii.
Am facut ET la ora 14.
In dimineata respectiva mi s-a zis sa fac dus dar in zona intima cu sapunul mai diluat si bineinteles doar extern, adica normal, nu intern (oricum nu ma gandeam sa fac, dar mi s-a precizat).
Deci m-am spalat local si apoi mi-a zis sa termin dusul cu 15 min doar apa, sa se duca orice urma de sapun de pe pielea mea.
Inainte sa merg la spital sa mai fac un dus doar cu apa.
Asta a fost inainte.
Dupa sincera sa fiu cred ca am facut primul dus la 3-4 zile la care sa ma spal cu sapun, bineintele diluat, si apa la greu.
in rest m-am spalat doar cu apa dupa fiecare folosire a toaletei, metoda pe care in general o folosesc si acum, dar si in general era in obiceiul meu ( e cald tare aici)
Nu categoric la creme, parfumuri, antiprespirant si alte cosmetice care acum nu-mi vin in cap. Nici deo meu cu sare nu l-am folosit pana prin saptamana 8 asa parca.
Oricum n-a fost cine stie ce efort, stateam la canapeloase si daca simteam nevoia ma mai spalam pe bucatele, dar clateala multa dupa.
scuze daca am scris prea in amanunt, dar e bine sa mai citeasca si alte fete.
Pe mine cand m-au anauntat de embrioni si mi-au zic cand sa vin la ET, au inceput sa-mi faca instructajul, au batutt un pic moneda pe tema asta, cred ca este important.
Mi s-a zis ca produsul de conceptie este deranjat de orice miros, este si explicatia de ce gravidele sunt asa mai "delicate" nu suporta anumite mirosuri, sunt semnale trensmise de micutu pui.
Te pup si bafta!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
M-au sunat de la centru mi-au spus sa-mi diminuez doza de Puregon de la 200UI la 75UI iar Suprefactul aceeasi doza, mi-au zis sa mai vin maine dimineata la o ecografie .....cel mai probabil Luni o sa fie punctia.
Iti inchipui cum o sa ne sarbatorim ziua onomastica.....la spital ....dar e pentru o cauza nobila.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Bafta multaaaaaaaaaaaaa!!!
iti tin pumnii cu fii-miu cu tot!
Hai ca faceti treaba buna in zi sfanta, sa vezi tu!
te pup
Doamne Ajuta!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

fetelor eu acuma m am trezit, de fapt m a trezit telefonul , m a sunat biologistul sa mi spuna ca am 8 embrioni babani si ii lasam pana marti sau miercuri...
mi e tare frica sa i las atatea zile ar fi 6 si respectiv 7 zile de la punctie.. nu e prea mult totusi?

Brumadria, ata da trezeala la telefon!!!!
mi-a cand mi-a zis de embrionii mei am plans si as fi sunat inapoi sa-mi mai povesteasca despre ei!
Nu stiu eu cum e mai bine sa fie ET... eu am facut la ziua 2, asa a decis dr, atunci m-a chemat, atunci m-am duc.
sa vezi tu ce babani gasesti saptaman viitoare!
Doamne Ajuta!!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Castelana, te asteptam maine dim cu mesajele tale dragute si incurajatoare.

Draga mea, de dimineata am iesit un pic, am mai lucret apoi cu florile pe terasa si n-am intrat pe net, ca daca intru stau teapana la calc cam mult
Apoi iar am iesit cu sotuus adoratus si iaca m-am intors cu picioarele asa umflate cum nu lea-m mai vazut in viata mea.
Parca sunt de mutant nu alta.
Mi-a zis sotul ca imi face rau la mall dar n-am vrut sa ascult
Ei au trecut 7 zile de la ET, mai trec 7 si vii cu rezultat mare, ia sa vezi tu ce surpriza de mos Nico ai, nu?
Urmeaza tot in continuare si tratament, papa bun, lichide si canapeloase cio in cioc cu sotul.
Bafta!!!!
Doamne Ajuta!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput