Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Bine Carla, sperie-ma si mai rau de cat sunt. Am 3 carduri (goale, evident) dar habar n-am sa platesc un tichet de metrou cu ele. Adica pe net, vreau sa spun. Mi-a fost frica si de-aia salivez ca naiba la diverse produse de pe siteuri faine, ca daca nu pot sa platesc cu mandat nu ma bag. Si fratele meu si-a furat-o cu un haker din Brazilia.

Beca, asa face si Th cand il vede pe Matei, tipa de bucurie de iti sparge urechile si rade in hohote.

Ramesesem datoare la CarlaV...mi-am adus aminte acum ca m-ai intrebat cum am scapat de soacra. A venit din spital, dupa recuperare, total schimbata, in mai rau daca mai era loc vreun pic. Am auzit o duscutie la telefon in care ii spunea cuiva ca vroia sa presteze un "cutremur" cu sotul altei paciente internate tot la recuperare . Si ma mai intreba cinva de amant....da, are, unul insurat. Si acum daca a inceput sa mearga mai bine si si-a facut parul rosu, l-a sunat si au reluat legatura si normal ca vroia sa plece la ea acasa, sa aiba loc de desfasurare. Adi s-a suparat rau si i-a zis ca daca pleaca nu o mai sustinem financiar, dar are pe ce sa se bazeze.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Picki,offffff,ce sperietura,bine ca l-a inghitit si l-a scos pe cealalta parte si nu s-a inecat cu el.Pupam fetele!
Dici,,ce tare esti.Ce faza cu soacra.Bine cel putin ca ai scapat de ea ,sa nu o "paraseasca" prea curand amantii sa nu vina iar pe capul tau.
Am si eu o problema,poate stie sa ma lamureasca careva....la 2 luni de la nastere mi-au venit rusii,apoi in fiecare luna regulat,luna asta in schimb au intarziat deja o saptamana ,am facut 3 teste de sarcina,toate negative,am vb la dr ,a zis ca se poate intampla cand alatezi,daca nu-mi vine dupa 2 saptamani sa merg la control.Eu sunt cam speriata de bombe,se poate sa fiu gravi si sa nu iasa testul?Mentionez ca am folosit "caciulita".
Pup tot stupul.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Offf,ma dispera cum umbla dupa mine ciocolata asta!!!!!!

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta
[.Eu sunt cam speriata de bombe,se poate sa fiu gravi si sa nu iasa testul?Mentionez ca am folosit "caciulita".
Pup tot stupul.

A fost o caciulita tricotata??

Si , da, se poate, pana la 10 zile de intarziere parca, poate fi fals negativ. Daca e pozitiv e sigura, daca e negativ mai e loc de intors.
Nu stiu daca tie ti-a folosit treaba asta cu ceva...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Picky, sigur, poti posta, sigur ma va ajuta, macar ca un punct de plecare.
Eu descarc pozele mereu, mi-e greu cand se aduna mai multe. Asa le si urc repepde pe Picassa, dureaza putin sa incarc 3-4 poze.
Lauraa, nu stiu nici eu ce sa zic care e limita intre constipatie si normal, sau tarisor. Am si eu aceleasi probleme, dileme ... ce sa-i mai dau, ce sa-i scot ...
Dani3lla, si la mine a aparut ispita ... duca-se de aici.
Ana, felicitari!
Ioana, bine ca ai iesit din barlog, imi faceam griji. Sa cautam cheful de scris, il gasim noi.
Carla, chiar ma sperii. Eu nu am cumparat nimic de pe net sa platesc cu cardul, tot cu mandat, ca si Dici.
Dici, macar ai scapat de ea (soacra)... deocamdata.
Miruta, nu stiu ce sa-ti zic, dar tin pumnii sa fie cum vrei tu, banuiesc ca vrei sa fie negativ.

Uite asa am mancat si eu linistita, citindu-va. Acum fug la programul se scalambaiala.
O seara buna!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

baby-first nici nu iti recomand sa iei de la tanti din colt daca nu o cunosti vecina noastra mulge prima data de la o vacuta si pune deoparte pentru noi, nu amesteca laptele de la toate vacile ca nu e bine. iar stiu ca vaca nu trebuie sa fie gestanta...

Ioana bine ai revenit!

Picky bine ca a iesit! fetita mica, draga de ea!

Carla bine ca totusi i-au pus inapoi, desi e ciudat...

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

fetelor, avem vesti de la Oana_du, trimite un la toate albinutele! Sunt bine si ea si Dan si vin si dintisorii!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna, fetele!

si pe mine ma ispiteste MILKA asta! tot o inchid, si iar apare.

ati fost foooooaaaarte harnicutze, ati scris, nu jucarie!

scriu din amintiri, asa ca, sper sa ma iertati..

relusha, de astazi s-a dus vremea frumoasa! sper sa revina cat mai stam noi.

ely, vazut si placut poze noi cu Denise!

carla, au fost totusi cumsecade ca au pus la loc, chiar daca un pic mai putini.

deea, am o curiozitate, de ce sa nu fie gestanta vacutza? super blondutzul tau!

picky, bine ai revenit. si mie mi-ai lipsit! bine ca ai recuperat elasticul

ana micu, felicitari pentru definitivare si pt site.

ely, procto-glyvenol am folosit si eu in perioada sarcinii, dsr n-am fost multumita deloc.

maria bunica, imi pare bine ca te mai citesc, chiar si din cand in cand - cand poti

philip, spor la cautat casutza!

nicuratze, sa va fie de bine deplasarea! placut poze!

dici, ce "apucaturi" are soacra ta! bine c-ai scapat!

cris si dani3lla, sunteti fff amuzante!
dani3lla, ma inveti si pe mine sa fac prelucrari ca ale tale?? mi-au placut tare mult!

sarmisa, ma bucur ca sunteti mai bine; ati fost la clinica eva?

am vazut poze si filmulete cu bebei care de care mai frumusei!!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

NU SE POATE ASA CEVA...CINEVA ARE CEVA CU MINE......CAND AM INTRAT PE PAGINA ASTA FUGEA O CIOCALATA MILKA DUPA MOUSE-UL MEU....DOSARELE X

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

fataaaa....nu mai pot de ras....

ALICe, mamic de bebic Natalic

Mergi la inceput

cosminica cica e prea "tare"laptele... daca il folosesti sa faci branza pentru adulti e ok dar nu pentru bebe. asa am auzit si eu nu stiu daca o fi asa

Mergi la inceput