Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

am si eu o problema cu mandra si tare as vrea parerea voastra (nu ca nu s-ar mai fi discutat, mai ales Ioana cate sfaturi ne-a dat cu diversificarea indeosebi in cazul constipatiei): acum noi sutnem la piure de legume. Maya nu facea kk cate 7 zile si cand facea, umple pampersul,dar relativ apos.Ei acum face, dar tare!.Astazi a facut de 2 ori si am gasit ca un ghemotoc in pampers,destul de tare.E constipata? ii voi scoate morcovul, caci el constipa, dar nu stiu daca se considera constipatie, avand in vedere ca face,dar tare.Eram invata cu pampers plin pana la gat si moale moale.Ce sa fac.Astazi a fi tbuit sa-i introduc carnita......

anda, bataita; cum sa intrebi daca te mai tinem minte? auzi la ea
deaa, ma bucur ca a scazut; nu am citit tot din urma si poate ai scris, dar de care antibiotic folosesti?
carla, felicitari pentru vopsit
dani3lla, asa patesc si eu cu mesajele; si a mea e innebunita sa stea la calc
alic, si Maya iubeste muzica
strunfitarelusha

nu am reusit sa citesc tot din urma;revenim

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Salutare!

Nu am plecat nicaieri, suntem acasa,va citesc cu drag. Insa imi lipseste tragerea de inima pentru a scrie.

Maria, poate reusiti sa va luati laptop, ca sa scrii mai des.

Am vazut toate pozele puse, m-am uitat si la filmulete, toate sunt o nebunie.

Dici, bine ca ai scris de ulei, asa stiu si eu sa nu il mai pun la aburit cu legumele.

Alice, i-am pus si Sarei daddy cool si a urmarit cu multa atentie si incantare. In seara asta o sa facem si noi prajitura cu piersici si in weekend din nou tiramisu, am cerere.

Ana, felicitari pentru reusita!

Micuta mea creste, silabiseste, este o mandrete. A inceput sa doarma numai de 2 ori pe zi, cu pauze de cate 4-5 ore, somnuri foarte scurte. cere multa atentie, nu pot sa ma dezlipesc de ea, pt ca incepe sa planga. Cred ca mai trebuie taiat cordonul ombilical. se intinde catre tot felul de lucruri, a inceput sa planga daca ii luam din mana diverse lucruri. Preferata ei, in afara de mami, este Rebeca, ranjeste fasolea de fiecare data cand o vede. Cu caca stam cam la fel... Cris, la tine s-a reglat Miruna, ca parca incepuse si ea sa faca tare?

Kiralina, am primit scutecele biodegradabile, sunt foarte faine. Voi ce mai faceti?

Trebuie sa alaptez fata, a inceput sa planga. Va pupam!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Laurra ce ma bucur sa te vad!
am patit si eu cu Natalia asa, nu era constipata, iesea zilnic; insa nu era foarte tare, dar nici nu murdarea scutecul...
oricum consistenta scaunului se modifica in functie de alimentatie...
pupam iubita de Maya!

Beca si pe tine te pup! esti data disparuta cu totul, avand in vedere ca erai prima la mesaje! ce-i cu lipsa de chef? te ajutam cu ceva?
pupam mandrele!

ALICe, mamic de bebic Natalic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cuscra cu siguranta maxima le programam ca asa bine am dormit azi-noapteeeee
bunicuto te asteptam mai des,cu noutati de poze si cu noutati de nazbatii,felicitari pt silabe si la mai multe inainte
alynta sar'na
anda magda pupam "turcoaicele",felicitam kg si diversificarea sa mearga bine in continuare
yuppi sar'na
laurraa eu nu cred ca e constipata.Si Denis facea la fel de moale dar de cand am inceput show-ul cu diversificarea face tot mai tare si parca face exact ce a mancat.Cred ca sistemul lor digestiv nu este inca foarte "performant" dar incearca,in ziua in care ii dau morcov fiert(care strange la stamac) sa-i dai in fructe si para (care e un pic laxativ)
Oooooo bine ai revenit ioana tu si ...ideile tale de prajituri care pe mine ma omoara cu zilePup micuta domnisoara

PS Cand vad mesaje de la Ioana si de la Alic nici nu apuc sa le citesc si fac asa http://blog.markfischoff.com/video/screenclean.swf

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Laurraa si Darian face kkita mai tare, dar daca face si nu se chinuie eu nu consider ca e constipat. Are momente, cand face tare, cand moale. Antibioticul se numeste cedax.

Dana mi am uitat sa-ti zic cat ma bucur ca a papat Bubu! Bravo!!

yuppi el si-a pus-o asa! cred ca se face creator de moda! mai nou isi trage tot in cap fie ca e paturica, prosopul de baie sau hainutele ce i le pregatesc sa-l schimb!

anda_magda ma bucur ca sunteti bine!!! Va asteptam sa intrati mai des ps, vrem pozici.

Maria pupam baietelul! pai pune mana si cauta oferte!

Dani3lla multumesc ca ai pupat sa treaca! Pana la ora asta nu a mai facut temperatura!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neatza,

Eu sunt la cafea si astept sa produca fata ceva, nu de alta dar aseara am patit-o rau si acum stau ca pe ace....

Tot aseara a zis si "tata"...de 3 ori si la zis cu atata ardoare....

Inainte de a mai scrie ceva urez si eu la mai multe lunite tuturor bebeilor care zilele acestea au mai pus o lunita in scutec si la mia multe lunite si celor de astazi

Nicuratze, da pe tine sunt foooarte suparata ....Cat despre mancat, cam asa papa si a mea, de se murdareste toata, si in par si la ochii si mai da si pe mine...de cate ori mi-a dat peste mana de mi-a cazut lingurita...dar eu ii tot zic ca nu are voi, nu stiu cat intelege, dar nu vreau sa ajunga sa isi arunce mancarea pe jos, ca sunt patita

Strunfita, multumesc mult Voi ce mai faceti?

Daniela , asa este, a inceput sa isi dea drumul la gurita, pe mine m-a luat prin surprindere, nu ma asteptam, mai ales ca atunci exersa si ridicatul in picioruse in patut si incepe sa zica papa, baba, apa, mam...iar eu stateam si o priveam uimita, ma gandeam ca nu aud eu bine, dar nu era asa, ca a auzit-o si tati si si fratele meu...deci am inceput sa vorbim...iar aseara l-a zis si pe tata
Am vazut filmulete cu bubu tau, sunt superi tari, chiar ca ai un bebe scandalagiu...oare cui o sa ii puna la incercare nervi? ai tai sau a lui tati?!
Apropo frumoasa semnatura

Alic, ee e doar inceputul ....Pepenele l-am luat din carrefour, dar il gasesc si la orice aprozar, aici se gaseste mereu pepene galben.

Fetele noi venite, bamsy, danabanana, cris_kim bine ati venit , va urez bebei sanatosi, mumosi si sa va bucurati de ei

Clody, offf nu se mai termina treaba asta niciodata, asa ca te inteleg, si imi dau seama ca esti intr-un stres continuu .Ma bucur ca Razvi papa legume...fructe papa? Ce sa ii faci asa sunt cu batranii, le este rusine, jena si incep sa uite...oricum sper sa fie bine

Raluca felictari ptr noile achiziti si sa ii treaca durerea de la vaccin.

Dana ma bucur ca ati reusit sa papati, eu zic sa insisti cu bibe, ca trebuie sa pape si sa bea lichide ca sa nu se dezhidrateze. Iti tin pumnii sa pape de acum incolo

Relusha pepenele l-a papat destul de bine, azi avem in meniu piureu de legume si voi incerca o para cu biscuiti ...voi ca ati/aveti in meniu?

Mada hai mai intra si tu, macar se ne scrii doua vorbe...sa ne spui ce mai faceti..

Trimit....restul vine imediat ca e scris si ala ....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Serialbastre, asa este chiar da dependenta...de 4 ani am fost doar cititoare a forumului, iar activa sunt de cand am intrat in odisee......Stiu ca e greu cu diversificarea, este si teama ca poate nu ii prieste...cat despre cat trebuie sa pape, eu niciodata nu am cantarit...are momente cand papa tot ce ii fac, si momente in care papa 5-10 lingurite si nu mai vrea .....Daca vrei postez aici cam ce fructe si legume se recomanda aici la 4-6 luni...poate te ajuta sa faci combinatie..

Dici, nasol ca s-a lovit Matei, nici nu vreau sa ma gandesc cat de dureros a fost ptr el...sper ca acum e mai bine si nu se mai cunoaste lovitura

Miruta ce ma bucur ca ai dat un semn de viata....Off dar de ce nu mai merge la voi? Si cum rezolvi cu somnicul? Si pe cine cearta mai mult? Pe tati sau pe mami? fetele mele dragi

Cris, imediat va incepe si a ta sa vorbeasca, si sa te ti atunci, ca la cat e de terorista sigur te face cu ou si cu otet....eee dar o fata are mama, nu?!!

LauraO, multumesc, pai ai putea sa il crezi si pe tati...iar daca a spus prima oara tati...cica bb 2 va fi baietel....dar nu stiu cat e de adevarat Felicitari si ptr somnicul bun a lui Sebi, sa o tina tot asa....

Ana_micu felicitari ptr kg si ptr ridicatul in fundic si ptr realizari...

Ely, multumesc, codite i-am facut de multe ori pana acum, si ziua ii fac codita gen palmier ca i-a ajuns parul pana la nasuc si ii tot intra in ochii....dar acum am dat de alta belea si stau tot pe jar...cred/posibil/nici eu nu stiu sigur ca, a inghitit elasticul de par, si acum tot astept sa faca kk ca sa vad daca e la ea in buritca.......trebuie sa gasesc altceva ca sa nu ii mai vina parul in ochii...

Yioanna , eram gand la gand ...apropo am vazut poze cu palmierul Stefanieieee fff frumoasa...iar acum eu iti dau un sfat, ai mare grija cu elasticele ...ca eu sunt patita....

Philip felicitari ptr mutat si ptr noul job al sotului...cum stai cu stresul? cu mutatul? nu o sa ii fie greu lui Philip ca se desparte de colegi, prieteni?

Andata stiu si mie imi e destul de greu sa il recitesc, dar totusi voi incerca cand voi avea timp, acum ma chinui de azi dimineata sa scriu cate ceva si sa citesc cap acesta...iar apoi trebuie sa ma apuc de calcat...Off, treaba nu se mai termina niciodata....

Lavinia multumim mult..poze avem dar sunt inca in aparat...mai am vreo 200 de facut si apoi golesc aparatul ....ca tot fac poze zi de zi....

Sarmisa, am citit si eu cele postate de tine si vreau sa iti spun ca sunt alaturi de tine, curaj si capul sus, ai doi copii minunati care au nevoie de tine, tu esti baza lor, cat despre problemele cu sotul, incercati sa discutati...stresul, disperarea si neajunsurile cred ca stii unde duc....si nu cred ca ar fi cazul mai ales in momentul de fata. Cat despre problemele lui bebe, ai putea sa schimbi pediatru(ceea ce cred ca ai facut-o) si sa vezi ce iti spune si altcineva. Curaj si nu uita ca noi iti suntem alaturi

Ma bucur ca totul merge spre bine, lasa ca usor, usor o sa isi tina si caputul, rabdare multa.....poza o sa intru mai tarziu sa o vad, ca pana acum citesc si scriu in acelasi timp, apoi ma uit la poze...

Relusha ai avut timp sa pui si poze pe cd?! Eu de cand trebuie sa pun filmul de la nastere, si pozele pe cd-dvd si nu am timp deloc...bine ca le salvez in memoria externa ca sunt mai in siguranta acolo.... OOoooo, vad ca iti lauzi nora....hai ca il laud si eu pe ginerele meu....Fetelor ginerele meu are niste ochisori de m-a dat pe spate si e atat de frumos...mai mult ca sigur fac o pereche potrivita...da' cuscra am si eu o intrebare... cand vrei sa il insori pe al tau? ca sa stiu daca ne intelegem la varsta....ca tacsu a zis ca pana cand face fiica sa 18 ani sa nu auda de baieti..si si dupa azi ca se mai gandeste....deci ce planuri ai? ne apucam de facut zestre???!!!

Yuppi tu cum stai cu munca? Ce face buburuza? Ce mai papati? Sa stii ca iti multumesc mult ptr tot

Baby_first eu nu te pot ajuta in legatura cu laptele...eu daca ar fi i-as face din lapte din comert, sau de vaca daca as gasi...dar oricum aici nu se recomanda decat dupa 12 luni produsele lactate...asa ca eu mai astept...oricum poate te ajuta fetele...

Strunfita si a mea a avut rosu in gat si umezeala in urechiuse si am fost cu ea la doctor, nu mi-a dat antibiotic pentru ca nu avea febra, trebuia sa faca cel putin 3 zile febra ca sa imi dea...si deja era ff ragusita si tusea, stranuta (mai rar cei drept) de aceea i-am zis si Deei ca nu mi se pare normal ca de la un pic de rosu in gat sa-i dea antibiotic, dar la ea facuse si febra si avea de 2 zile daca nu ma insel...deci nu se stia sigura daca de la gat, de la dintisori...o imunitate scazuta...oricum sper ca si-a facut efectul...si i-a scazut febra...
De exemplu ai mei nu ne indopa cu antibiotice, ci doar paracetamol sau ceva ptr scazut febra(sosete imbibate in apa cu otet, comprese cu apa), doar in cazul in care dadeam in bronsita, sau o raceala mai puternica cu febra ff mare zile intregi la rand atunci ne administra ampicilina...

Nasol cu fetita, sunt mici si nu isi dau seama de pericole....sa se faca bine cat mai repede si sanatate mult.

Asta e mesajul nr 2 intre timp am dat si mancare la fata, am mai facut si ceva treaba si dupa ce il postez, ma duc iar la fata sa mai stau cu ea, si apoi treaba...dar inainte de asta fug la o tigare....

Maria ma bucur ca sunteti bine si ca Darius creste bine, chiar e maricel si dragut....imi pare rau ca nu ai computer...cred ca iti e greu...dar ai rudele aproape si cel mai important familia..

Anda_magda ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai de veste...3 dintisorii???!!! felicitari...si ma bucur ca sunteti bine ... Nu, nu e nevoie sa pape carnita in fiecare zi, cel putin de 2 ori pe saptamana ca e micuta, are tot timpul din lume sa pape carnita. Da, e posibil sa se plictiseasca de acelasi lucru mereu(si noi ne plictisim si nu mai vrem sa il mancam, macar pentru o perioada, nu?) incearca sa ii dai alt fruct, o para, pepene, piersica, avocado, nectarine, kivi, banana, grefa etc..si daca e dai o dat combinat cu biscuite si o data simplu sau in combinatie si cu alte fructe ..

Deea ma bucur ca i-a scazut febra, sper sa nu ii mai creasca si sa ii treaca repede durerea..mai este marait? i-ai iesit ceva in gurita?

Restul fetelor va pupic si le urez sanatate multa la bebei.

Am scris cat sa recuperez ptr toata perioada in care nu am mai scris....hai fetele care nu ati mai intrat de mult la apel, ca vreau sa mai stiu si cate ceva de voi, de bebei...macar 2 cuvinte ....

Tot astept sa faca kk, si vad ca nu a facut...o sa incerc sa ii dau para, poate iese...ca tot stau pe jar

Gata merg la o tigare...si apoi la treaba....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

dani3lla, ai fost criminala cu catelul

deaa, multumim

piky

astazi am un seminar de la 6 si nici un cheffff......

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

deea
picky pai daca a zis "tata" inseamna ca mai cere un fratiorCred ca nervii mei ii va pune la incercare...de fapt sunt sigura ca pe tati il vede putin doar seara...mare minune daca primul lui cuvant nu va fi ..."nenea"Posteaza aia cu fructele si legumele 4-6 luni ca vreau si eu

NU SE POATE ASA CEVA...CINEVA ARE CEVA CU MINE......CAND AM INTRAT PE PAGINA ASTA FUGEA O CIOCALATA MILKA DUPA MOUSE-UL MEU....DOSARELE X

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Ceau fetele!In sfarsit am reusit sa recuperez totul din urma si sunt la zi cu cititul.
Fetelor mersi mult!sper sa-mi treaca repede raceala si sa nu se imbolnaveasca si Alexia.micuta noastra a trecut cu bine peste vaccin, fara febra si doar cu putina durere pentru scurt timp la locul intepaturii.momentan face nani si am profitat de timpul liber ca sa citesc si sa scriu cate ceva.doar asa reusesc ca altfel tot cu ea trebuie sa fiu.
sarbatoritilor din zilele trecute!multa sanatate ca-i mai buna decat toate!
Ana felicitari pentru media obtinuta,pentru site si pentru ridicatul in fundulet al puiului tau.si a mea da semne.se ridica pana la jumate si apoi trebuie ajutata inca.
Am vazut poze si filmari cu bebei...Doamne ce dulci sunt!!!
Cam atat deocamdata.Va pup pe toate!revin cand ma mai lasa puiuta mea.

Mergi la inceput