Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Relusha, Ely, Sarmisa

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

deea....ce bine imi paresi baga o portie dubla de joaca acolo la baiat

laurao...ce scumpete de baiat

baby-first...sorry,chiar nu am fost atentaeu la brotac i-am luat lapte la cutie cu 3,5% grasime si i-am facut dupa reteta Carlei cu lamaie si i-am dat asa simpla.Dar poti sa-i amesteci cu piure de piersica sau altceva

..am uitat de ne laudam si noi oleacade ieri i-am dat cereale de la nestle cu gust de banana si e innebunita..ar baga boticul in castronel si l-ar linge pana l-ar subtia

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Deea, ma bucur ca e mai bine piticul Da' sper ca nu te superi daca si eu iti spun ca n-as da antibiotic pentru un pic de rosu in gat. Si 38.6 (in fundulet banuiesc) nu e o temperatura asa mare, in mod normal se recurge la antibiotice dupa 3 zile in care temperatura nu cedeaza, plus ca daca e infectie temperatura nu prea cedeaza la antitermice sau cedeaza foarte greu. Daca vrei iti dau numarul unui medic din Arad care foloseste si remedii homeopate la care merge o prietena buna de-a mea cu pitica ei si e foarte, foarte multumita

Picky, stiu ca si pe noi ne tratau ai nostri la orice febra cu antibiotice, doar ca atunci lumea nu stia asa multe despre ele, plus ca pe vremea "noastra" copiii nu raceau asa des ca acum (probabil din cauza poluarii, modului de viata ...), si iar mai cred ca pe vremea "noastra" puii nu erau indopati cu antibiotice de la nastere

Dici, multumim Io n-as fi de acord de exemplu cu introducerea capsunii inainte de 12 lunii si cred ca mai era ceva da' atat imi aduc aminte... Am citit un pic si despre alimentatia copiilor vegani, doar ca noi nefiind vegani ar fi foarte greu sa ne crestem copiii asa.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Na, ca n-am vrut sa trimit mesajul inca, da' nu stiu cum am reusit.

Andata, banuiam eu Sper sa treceti si peste greutatile financiare (si-a gasit sotul job?), si stii ca se spune ca fiecare copil vine cu "turta" lui

Lavinia, votat Rares.

Alyntha, pune link-urile sa mai votam

Ioana, e totul in regula?

Sarmisa, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi ... sper sa rezisti azi Eu personal cred ca Aaron nu are nici un fel de problema, nici Bogdan nu si-a ridicat capul deloc, el in fund se ridica de pe burta, adevarul e ca nu m-am ingrijorat deloc atunci si la noi s-a dovedit a nu fi vreo problema.

Sa va spun ce-a patit o prietena de-a mea, ca ieri am fost in trepidatii toata ziua. Isi face fata cafeaua dimineata (in ibric), lasa cafeaua sa se raceasca un pic si apoi o toarna in cana si se indrepta de la aragaz spre masa. In momentul ala apare fiica-sa de 1 an si jumatate intre picioarele ei, scapa cana din mana si acum fetita are arsuri de gradul I si II pe mana, umar, piept
Sunt in spital, spera sa nu se infecteze si se pare ca vor sta cam 10 zile daca totul decurge normal, fara complicatii.

Fiica-mea a inceput sa scuipe ... Nu mai vrea decat in fund si da semne ca vrea sa se ridice in picioare, se agata de mine si se trage in sus. Va las ca maraie, sa vad dac-o mai pacalesc cu ceva.

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Mi-am adaugat glow la nick, sunt curioasa cum se vede

Mergi la inceput

Na, ca nu-mi place portocaliu, sa vad daca am reusit sa-l sterg

Mergi la inceput

Am reusit, doar ca bye, bye puncte se pare ca nu mai pot sa-mi adaug altul, nu c-ar fi bai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

strunfita multumesc. nu am de ce sa ma supar, initial nu am vrut sa ii dau nici eu antibiotic, dar m-a speriat rau febra, nu ii trecea de la nurofen, ba chiar a urcat, a scazut putin de la supozitor dupa care a urcat din nou... i-am pus chiar si sosetute cu otet... ieri noapte s-a tot trezit si gemea... aseara i-am dat antibioticul si din nou supozitor ca avea iar febra si apoi a scazut si pana acum e ok. stiu 38,6 nu e chiar asa de grav dar imi era frica sa nu mai creasca si cand il simteam cat e de fierbinte si ce aer fierbinte sufla m-am ingrijorat rau.

off, off, imi pare rau pentru fetita prietenei tale... un gand bun sa se faca bine

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Babyfirst, eu ca si Cris, fac branza din lapte 3.5% si cateva picaturi de lamaie...
eu i-am dat si in combinatie cu mamaliguta moale

Lavinia am bagat campanie printre mamicile de pe mess...am strans 5 voturi

ma imbolnavesc cat ma uit pe ebay-ul uk....au atatea jucarii faine si ce pretuuurii...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata gagici....v-am mai zis ca donez copil?Acu donez si copil si bunica afarenta...e la oferta.Ieri l-a tinut mama in brate la calculator sa vada si eu ce scrie pe forum si acu nu mai vrea decat la calculator
andata foarte tare fita cea mare am ras de m-am terminat...a ras cutremurul din temeliiCat despre fimiu....eu mai si dormeam cand eram insarcinataAm vazut si eu printesa mica,e o dulcica...ar fi fost pacat sa nu-i dai sansa sa se nasca
cuscra chiar ca e combinatia dracu de culori
ely eu iti multumesc dar uite-te mai atent la tati
lvinia si votat.Haideti fetelor sa urcam ratusca pe primul loc.Ii mai trebuiesc doar 56 de voturi
dici multumim de incurajari sefaaaaaaFrumoasa jucaria dar nu am vazut pretul pe link-ul pus de tine....da am gasit-o intr-un final de la 11$ la 95 ron.....
ely pai daca eram sanatoase vreuna din noi ne mai incuscream?
sarmisa
relusha cu siguranta am sa-ti urez in fiecare zi...imi pun memo pe telefon
cuscra s-or fi intalnit astia mici azi-noapte in vis ca si Denis...a plans perna sub el de cat a dormit
deea ai vazut ca unde pup eu trece?
baby first eu am vazut ca ai intrebat ieri dar pentru ca nu stiu din experienta mea m-am abtinut.Daca te ajuta,vecina si "profesoara "mea in ale diversificarii foloseste lapte Cedra de la Napolact cu 3,5 grasime si calciu lactic,iaurt sau lamaie(la alegere)si o amesteca cu para,piersica sau simpla.Eu asa am sa fac dar de la 6 luni incolo si sper sa te ajute
Miru boticul mic care papa cerealecris dalea de la 4 luni in sus?
strunfita sanatate multa la vecinica nazdravanaNici Denis nu e fan al statului in fund in schimb prefera mai mult sa se ridice in picioare

PS mesajul asta l-am inceput la 8 dimineata...intre timp i-am facut si fructele lui bb,le-a si papat,s-a si culcat,am fost si pana la Selgros sa luam pampers ca nu mai aveam,acum s-a si trezit,i-am pus si legumele la fiert...si acum dau "trimite" si ma duc sa fumez o tigareeee ca nu mai pot

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput