Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Stanca, ai dreptate in leg. cu tot ce-ai zis azi!! si fii linistita, ganduri bune ai (si) azi de la noi tinem pumnii sa faci alegerea cea mai buna!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

LA MULTI ANI, Simona draga, sa fii sanatoasa si fericita mereu alaturi de familia ta draga

Acum eu si Vladut suntem ragusiti si tusim dar febra nu avem, insa nici cu chef nu suntem.......parca as dormi tot timpul

Sanatate la toata gasca,

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Situatie campanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Situatie campanie:

ada29 - 50 RON - hainuta
nanasim - 100 RON
creola - 50 RON

Manu, scuze multe pentru duminica. Te rog sa-mi spui in care seara pot veni pana la tine sau ne putem intalni scurt.

Cristiana , sunt "ou stricat" la faza cu telefoanele. Dar recuperam noi cat de curand. O sa incerc intr-o zi la 4,30, cred ca ar fi cea mai potrivita ora pentru amandoua.

Inca una pentru toate, am gasit in Grigo un nene care repara jucarii si electrocasnice daca la un moment dat va poate fi de folos.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salutare dragelor!

In primul rand La Multi Ani Simona!

Si mai incolo, STANCAAAA, si eu vreau sa pun in dormitor pe un perete tapet si am tot cautat p net, zi-mi te rog printr-un pm de unde iei si cat costa distractia. Sarumana cu anticipatie.

Mariana, suntem de rasul curcilor...e musai s-o facem, clar! Mingea-i acum in terenul tau, te fa bine si pove detaliat!

Roxana, poate Victor nu e prea de acord cu pierce-ul si de aia o bagat de vina cu cumparaturile...io asa zic...m-am ras cu cosurile separate...si io astept sa fiu scoasa la o barfa...oioioi cate am de relatat...doritori sa faca pe pisi.ologii???...

Am zis yo sa ne intalnim cu puradei, dar sper sa putem sta la povesti de ei..sa speram inspre cele bune..

Ieri am fost la Suncuius, la catzarat...au fost 18 grade la amiaza, foarte fain afara, pacat ca la faleza unde am fost nu bate soarele...e dubash, e cerul senin dar nu bate soarele din cauza inclunatiei stancii...si nu m-am simtit prea bine, am incercat un traseu, nu am putut nici sa-l incep...am mai stat si am bolit pe salteluta dupa care nu am vrut sa ma dau batuta si am incercat din nou, cu tot raul ulceros si durerea de cap...si m-am dus pana sus, in prima instanta facand doar miscarile grele de muuulte ori, sa le invat si apoi de la un punct m-am dus fara oprire pana-n top...si am fost mandra de mine...imi dau singura un

si o ...bravos, Florica, hai ca poti si mai mult!

...so spre seara am recuperat E. de la sormea si am dus-o sus pe Feleac sa vada artificiile...care au fost cam rasuflate, cel putin de pe deal de sus...si cam atat ieri..

Ma intind in continuare ca o pisica si va zic cum ca patinoarul s-a lipit de Elise ca musca de miere...duminica a cazut de vreo 50 ori, norocul meu ca nu e plangacioasa si o tot hurducam de pe jos ca pe-un sac plin cu mere...asa ca am inscris-o la curs ca am zis ca nu le poci face eu pe toate...si la curs, dupa prima ora la sfarsit mergea incetisor cu spatele, de mi-a cazut figura cand am zarit-o...abia astept a doua ora, si abia astept s-o vad pe schiuri...muahahaha

Gata, ca ma linsati...dar mai viu, relax!

Aaaa, mda, Ralu, a fost o perioada super plina pt mine..sa vad in care grupa m-oi putea incadra, ca neaparat vreau miscare aeroba, dar nu cred ca pot mai mult de o data pe saptamana si mai vreau neaparat si sa merg la panou, ca sa catzar bine bine bine

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu scumpelor multumesc pt explicatii ,am pus intrebarea in ideea ca era ok sa fim o gasca mai mare ,dar aveti dreptate ,oricum propunerea ta Carrie e super ok sa facem o intalnire pt ambele gasti

multe pupicuri la toate

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cafea, cineva???
Am actualizat lista de la Campania de Craciun.

Am reusit sa cumpar tapet.Florina la verla gasesti tapet fain si accesibil ca pret.Daca vrei figuri mari si preturi exgerate iti recomand Veranda sau Primera.Azi am zi de montat tapet,instructiuni am dar la indemanare nu stau pre bine asa ca trebuie sa fiu atenta sa iasa bine.

Raluca de la cat e concertul sambata?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimi!

Poftesc eu la un lapte cald sau de ce nu, un fresh de gref...ma hotarasc imediat

Stanca, Verla unde e? e magazinul acela de pe horea? Nu mersi, nu am deloc figuri si pitici mari pe creiere (mari ) si cu preturi (mari) pe masura...vreau doar peretele de la capul patului sa fie tapetat, si pana acum m-am hotarat pe tapet cu dungi..jazz..dar nu de ala cu dungi late si mari si doua culori...nuuuuuuu...asa ca sper sa gasesc ce am io in cap, sau poate ma inspir cand confrunt modelele din magazin cu ce-i in camera.....tziu pumnii sa mesteresti cu spor! Si sa-mi pui poze sa vad cum arata!!!

Fetele, merg la campionatul mondial de catzarat pe gheata, in Italia si in Elvetia......is super incantata, abia astept sa vina luna ianuarie.......si apoi in februarie se tine etapa 3-a, sau a 4-a, nu mai stiu, la noi, la Busteni...si creca si aici ma duc... again, ca m-am bucurat ieri pe tema asta...yuheiiiiii

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina da , e magazinul de pe horea.Au chestii faine si milioane de modele,zau ca te zapacesti si nu stii ce sa iei.Eu am luat un model mai scump la 140 lei rola dar tapetul incepe de la 60-70 lei rola.Modelul meu e clasic ,e ca un fel de dantela lipita pe suport.Dormitorul meu are tenta romatica si de aia aveam nevoie de asa ceva.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am scris un mesaj si s-o dus de rapa...

ce voiam sa zic:Oanami-i tare dor de tine si imi lipsesti

Stanca, pot intelege faza cu incemanarea, nu a fost ever punctul meu forte, mama m-a intrebat ieri:"cine a cusut asa frumos bluza asta ca sigur nu tu!"
nu ma uita cu varstele copiilor ca sa stiu daca hainute a lui Sofi ar fi ok.
Thea ar vrea sa vina cu noi cand ducem cadourile , e ok?

Flo, te-ai programat la endoscopie?felicitari pt catzarat suna fascinant pt conditia mea fizica rablagita.

Alex, ne putem incepe anul cu o intalneala.dar oricum sper ca simti ca esti oricand binevenita aici

sigur am uitat ceva

Mergi la inceput