Auto-diversificarea sau BLW
Raspunsuri - Pagina 7
CriPOD spune:
Motana, la sippy inca nu m-am uitat deloc. O fi si la alea rocket science? O sa vad, deocamdata doar bpa-free stiu ca vreau.
Pepitul statea la inceput in bumbo, dar de vreo 2 saptamani sta in scaunelul de masa. Daca ii e larg, poti pune paturele rulate s-o sprijine. Daca nu poate inca, mai asteapta. Sfatul meu e sa incerci macar o masa pe zi sa o stai la masa cu familia, altfel ii va fi greu sa invete, ei imita mult la inceput. La mesele la care nu ai ce sa share, va trebui sa-i faci separat sau sa nu o pui la masa. Daca nu are chestii care sunt alergeni, daca nu are sare in plus sau zahar, chiar daca e picant, poti sa ii oferi. Nu neaparat din farfuria ta, unde probabil tu pui sare, fa-i la fel ca al tau, nesarat. Dar ea acum intinde mana sa iti ia jucaria, nu mancarea.
pepit
Motana spune:
este yahoogrup de blw: http://groups.yahoo.com/group/B-LW/
eu m-am inscris, e ok, mamici care fac numai blw.
voi ce mai faceti?
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Motana spune:
se poate comanda cartea de www.books-express.ro/book/9780091923808/Baby-led-Weaning.html" target="_blank">aici
stiu ca erau unele fete interesate.
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Llaura spune:
Eu tot nu mi-am facut tema, n-am citit carticica :-( noroc cu mQQm ca e cnstiincioasa si mai copiez si eu de la ea. Azi am avut o zi cam proasta sper sa nu ma apuce vreun blues si m-am distrat putin cu fecioru-meu, i-am dat cateva specks de banana pe buze, i-au ajuns in gura somehow si n-a protestat, asa ca i-am dat in manuta o bucatica de vreun cm si dupa ce a zdrobit-o bine si-a supt constiincios degetele...sper sa nu-l apuce burta. Oare e rau?
Pupam!
CriPOD spune:
Llaura, pai tu d-astea faci cand te faci albastra, mey?
Nu e bai daca si-a supt mainile de maglavais de banane, nu pateste nimic. Dar pt "the real thing" asteapta pana cand isi va manifesta el clar dorinta: sa ia singurel mancarea si s-o duca la gura. E mititel inca mititelul. Daca te mai distrezi totusi, da-i bucata maaareee.
pepit
noce spune:
Ce mai faceti, mamici, ati inceput autodiversificarea?
Mqqm, iti citesc blogul in fiecare zi cu nerabdare, e o resursa extraordinara pe BLW.
Eu ma tot gandesc cum sa fac sa-i introduc si cereale fara a-i da cu lingurita.
Am vazut ca exista Baby Mum Mum in forma de batoane, dar nu stiu de unde sa le iau. Am dat sfoara la prietenele de pe afara sa caute, dar pana acum nimic.
Sau ma gandeam daca sa incerc sa fac eu un fel de biscuiti din faina de ovaz, mei, orez, etc. Dar mi-e teama sa nu iasa inecaciosi.
Noi incepem autodiversificarea pe 1 februarie!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni