*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Daca tot s-a redeschis discutia, am si eu o intrebare ref. la ap. de aerosoli: cum faceti cu logistica, in speta cu dezinfectarea aparatului?
Eu spalam componentele dupa fiecare folosire si le fierbeam inainte de urmatoarea, dar mi s-a parut destul de anevoios. Solutie de sterilizat n-am ajus sa cumpar, si oricum n-am experienta nici cu asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu dezinfectez nimic si spal instalatia la 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dupa aproape 3-4 ani ai lui Nic de dormit cu capul pe celebra vacuta de la soacra-sa, venind azi bomba " nu mai vreau sa pun capul pe vacuta ca o strivesc, ea e prietena mea si nu vreau s-o strivesc, mi-ar trebui o PERNA" (!!), ma gasesc acum intr-o situatie dificila. cu perna sau fara perna...
de ce dificila: dupa 30 de ani de dormit fara perna pt ca am fost invatata, corect de-altefl, de mica, ca fara perna circulatia periferica e mai buna, coloana sta intr-o pozitie mai corecta si nu faci nici riduri pe ceafa bonus, mi s-a intamplat cand am fost operata la nas anul trecut sa dorm la 120 grade in spital (ma durea capul mai putin si vedeam si tv-ul care se afla in directia picioarelor:). deci imi fixam patul la semiintins doar, cateodata si la doar 100 grade. desi eram infundata complet in zilele dupa operatie, eram sedata si ma durea capul ca naiba, am observat ca ma sculam mult mai odihnita dupa somnul in pozitia semifund:) deci creierul se oxigena mai bine. nu stiu care e explicatia, teoretic ar fi invers. am mai incercat si p-acasa si acelasi reultat pozitiv. nichita are si el orl infundat foarte des, ca ma-sa. deci io acuma ce fac: pun copilului pernoi sau nu? sa se oxigeneze creierul sau sa se dezvolte armonios coloana, ce sa aleg:)?
copiii vostri cum dorm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy! Am lipsit motivat: am terminat de citit o carte economica pe tema crizei actuale si dupa-amiaza am avut seara de bricolat la gradi. Tema craciunisme si iernisme. Asa ca masa noastra (cu parinti si copii) care s-a nimerit la o tema la libera alegere a avut de bricolat pe un disc vechi + din diverse carpeturi. Am executat o productie pe care daca o vedeti o sa ziceti ca am 4-5 ani, maaaxim.

Anda- Sarah a dormit pana la un an fara perna si de atunci cu perna moale si fooarte plata si joasa, mai mult nu e decat e.Asta teoretic vorbind, intrucat nu stiu cum dorm copiii vostri, da' Sarah numa' cu capul in directia in care se culca....nu se scoala. Adica migreaza peste tot prin pat.

Lavi - de intrebare!

Iarasi ma doare gatul. M-am plictisit de bolit a la long, jur. Deja
de 2 luni o fredonez asa.Ba laringita, ba tuse, ba amgdalita, ba sinuzita. Amu reluam durerea in gat.Bleah.

A...si o veste buna: m-am apucat de sat!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda a mea doarme la fel ca mine...adicatelea pe perna. Perna mai normala, nu exagerat de mare...sper sa nu ma mosteneasca pe mine, eu daca n-am ditai pernoiul nu dorm, am ajuns sa plec si in concediu cu perna dupa mine. Si n-am probleme cu coloana

Ma duc sa-mi spal vopseaua din par.....vedeti si voi ce preocupari am eu la aceasta ora

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Ale mele, ca si Saralina, se culca seara pe perna si se trezesc... care pe unde prin pat.
Mie mi se pare normal sa dorm pe perna pt ca dorm de cele mai multe ori pe o parte, daca n-as avea perna, capul ar fi prea jos in raport cu umarul.

Dormitul inclinat in sus favorizeaza expectorarea secretiilor din plamani. (asta e aflata de la medici si asistente din spital)

Ap de aerosoli- al meu e mai putin destept decat al vostru, nu se stinge singur, in sting eu.
Eu ii spal componentele dupa fiecare utilizare si le las la uscat pana la urmatoarea.

Oare ce mai face Pischi? N-a mai intrat de 100 de ani!

Mandy cum mai sunteti? Sper ca mai bine cu totii!

Joy voi ce mai faceti?

Ripley how are you?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hellouuuuuu
am reushit aseara sa fac un element din sat si o jumatate de acoperish. ma dor mainile, umerii si buricele degetelor. in schimb mi-am mai clarificat ideile, dar inca nu constientizez la ce m-am inhamat.
! satul meu nu va fi iluminat (asta daca nu gasesc o solutie safe - cu lumanarile nu tine datorita materilalelor de fabricatie)
eu am de facut:
1. un bradut pentru andrei la serbare (10 dec)
2. o traistuta fermecata (p-asta a cerut-o fi-mea de la mosh, asa ca tre s-o fac in secret) (24 dec)
3. nenumarate margele-de-facut-cadou
4. si, desigur, catunul
asta pe langa nebunia de la serviciu, care creste-creste-creste
cautat cadouri, ascuns cadouri, impachetat
Mi-am facut si lista pt Mos Craciun

Asa... si raspunsuri:
1. componentele ap. de aerosoli - le spal dupa fiecare folosire, nu sterilizez nimic
2. Perna: eu sunt mare fan, nu pot dormi fara ea, am senzatia ca ma sufoc si imi vine sangele in creieri. Si o folosesc tocmai pentru a-mi sustine partea cervicala care ar sta distorsionata in somn fara sustinere. si copii mei au (amandoi) - le-am luat perne de puf de la ikea, nu sunt foarte subtitri, dar prefer sa doarma cu capul pe perna decat sa-si faca turnulete din plushuri. Oricum, si ai mei umbla prin pat, asa ca in majoritatea timpului nu dorm cu capul pe nimic

Pupici
[emoticon cu coada intre picioare back to work]

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Iulia, Alex/Mihai, Rachel, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si norocosi in viata!

Noi suntem cat de cat ok.Tata a fost externat luni si i s-a pus in vedere sa o lase mai moale ca nu mai are 20 de ani.Ar vrea el (mintea lui), dar corpul zice "nu".
Kriszti mi-o tine tot in figuri, vinerea trecuta a facut pipi pe el in cursul noptii, si cum nu aveam nimic de protectie pe husa de la pat (nu am pus ca nu s-a mai intamplat niciodata sa faca pe el noaptea) va dati seama ca a trebuit sa spalt toot. Dupa faza asta, mutat la noi in pat sa isi bea lapticul de dimineata, o face lata...varsa tot lapele pe care l-a baut.Nu stiu ce a fost cu el ca in toata viata lui n-a varsat decat de 3 ori. Asa ca alta lenjerie de pat in masina de spalat. Saptamana asta a inceput sa muceasca iar (doar mergea deja de o saptamana la gradi, era cazul sa se imbolnaveasca iar ), ba chiar tuseste de ieri.Nu f mult si sper sa nu il tina prea mult.

Eu azi am o stare naspa, nu stiu cum, ce-am facut dar imi vine o stare de rau de la stomac, ma moleseste, imi vine sa tot zac.

In rest, ce sa va spun, relativ bine, ca acum nu le mai bagam in seama f tare pe alea marunte. Dupa inmormantare soacra-mea si cumnata mea draguta si-au aratat coltii din pacate, daca ma gandesc bine saracul de socru-meu nici nu era bagat inca in pamant. In orice caz i-au facut o faza sotului meu, de saracului i-a trebuit o zi sa imi spuna ce s-a intamplat.In orice caz e prima data cand i-am spus ca era axact ce ma asteptam de la cele doua, el nu se astepta sa i se faca asa ceva. In viata mea de 2-3 ori mi s-a intamplat sa imi fie antipatice persoane la prima vedere, am un asa zis al saselea simt care ma avertizeaza cumva. Ei soacra-mea e una din aceste persoane. Ma bucur ca acum in al 12-a ceas si-a dat seama si sotul meu. Totusi ma gandesc ca ceva banuia el, in momentul in care acum vreo 23-24 de ani parintii lui s-au despartit (soacra-mea nu a divortat, doar a plecat) el a ales sa ramana cu taica-su. In orice caz nu merita ce i se intampla pentru ca el e un om atat de bun incat ar fi in stare sa isi dea si camasa de pe el unuia care ar avea nevoie. (Rac si el ca mine, dar eu sunt un pic mai rea si poate mai putin increzatoare in oameni...patita fiind din nefericire).

Dar asta e viata...mergem inainte, o sa fie f greu pt ca nu cred ca firma la care lucreaza se va salva, are promisiuni din alta parte dar eu nu mai cred in nicio promisiune, daca a fi a fi. Eu merg luni la evaluare, nu imi fac iluzii, la cat de bine ne merge nu m astept la minuni.Ele vor veni atunci cand trebuie sa vina. Am invatat in ultima vreme ca nu pot controla chiar tot si am invatat sa "let go". Daca ma uit in urma in viata mea lucrurile au inceput sa mearga bine in momentul in care a fost momentul si conjunctura potrivita. E ciudat, ca si cum niste piese de puzzle trebuie asezate inainte de a fi gata poza finala. Si asta se intampla si acum.

Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mandy, ma bucur sa te auzim. Sanatate si tie, si lui Kriszti. E multa intelepciune in mesajul tau, genul de intelepciune amara, la care ajungi dupa multe lovituri.
Tinem pumnii pentru luni, la evaluare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Saluti,

Cristian doarme asa ca am intrat si eu n pic pe forum .
La mine perna e vitala..adica daca nu am nu dorm..sau in cel mai bun caz dorm taareee rau...asa ca si in vacanta perna mea mica o iau cu mine .Andreea are si ea o perinuta mica,din puf de gasca si doar pe ea doarme...si ea e "plimbareata" prin pat noaptea dar pe unde se foieste de obicei o gasesc cu perna sub cap...chiar daca sta de-a latul patului .Si Cristian are perinuta lui,micuta,si de obicei il pun pe ea seara dupa ce a papat sa nu-i vina laptele inapoi si sa se inece..apoi dupa vreo ora o i-o iau de sub cap.

Am tot citit ca pe la unele gradinite ale voastre nu se tin serbarile de craciun..sau varianta de serbare fara parinti si am intrebat-o pe educatoarea Andreei ce va fi anul asta..daca se schimba ceva...si mi-a zis ca se tine serbarea ca in fiecare an...pregatesc deja spectacolul de vreo 2 saptamani..asa ca nimic schimbat.Sunt curioasa daca va fi tot ca anul trecut fetitele ingerasi si baietii toti in costume populare .

Noki sanatate!Eu cat am fost insarcinata cu Cristian cred ca nu a trecut o luna fara viroze,raceli si altele din astea..eram de-a dreptul exasperata...acum e mai bine...seyonul asta n-am racit decat o data pana acum .

Mergi la inceput