*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

BB_alinus hai, mey, de unde sunt eu experta in homeopatie? Plus ca eu tocmai am renuntat sa mai iau pastilele, deoarece trebuia sa respect n restrictii care nu-mi conveneau - nu aveam voie nimic mentolat, iar menta e aroma mea preferata, trebuia sa ma duc des la control, iar acolo asteptam si 2 ore pana sa intru, deoarece homeopata e o povestitoare mai mare decat Ion Creanga, ii stiu deja toata viata (fascinanta viata, de altfel, plina de greutati, deoarece ea e de vita nobila, asa ca traiul ei pe vremea comunistilor nu a fost deloc usor).

Dar ce as face eu in locul tau - profita de existenta in jurul tau a unor medici/naturalisti priceputi (mult mai priceputi si mai la curent cu noutatile decat in RO, dupa parerea mea). Nu pot sa spun exact ce a luat exact Ilinca, lista este lunga, sunt zeci de tipuri de granule de concentratii diferite. In homeopatie se adapteaza schema de tratament in functie de tipologia copilului. Asa ca la inceput se face o fisa in care se noteaza caracteristicile personalitatii. Apoi se decide ce ia.
Daca nu crezi in homeopatie, poti alege alt medic naturalist, cred ca ai de unde alege.
Interesant este ca si regina Marii Britanii ia homeopate, in aceasta tara exista o traditie indelungata in domeniu. Dar poate ca multi se imunizeaza cu whisky, in schimb
Sanatate lui Phil (cred ca este doar un guturai, la gripa nu prea lipseste febra).

Foarte tentanta ta de cozonac, poate scot masina de paine de la naftalina.

Maria_alexia apropo de calitatea discutiilor de pe forum, am constatat cu tristete si eu ca s-au schimbat multe in ultimii ani, si nu in bine. Ati vazut ca sunt cateva persoane, care nu au copii (sau cel putin nu au declarat ca au), si-au pastrat total secreta identitatea, dar participa la toate discutiile de la "generale" (si ocazional in rest) pe post de gica contra. Aceiasi membri, domnule, de luni de zile, scriu intr-un ritm de zici ca nu au viata personala, oricand, la orice ora, in cursul saptamanii, in weekend, nu se lasa pana nu raspund tuturor postarilor de pe forum cu care nu sunt de acord. Asa ca am decis ca intreg Dc-ul sa-l limitez doar la subiectele aferente Colectiei, desi unele subiecte "din afara ei" pareau interesante, dar cand vad zecile de pagini de certuri imi piere tot cheful de lecturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Maria
Ioana, sa va traiasca fata sa creasca mare si sanatoasa!

Roxana , tare mesajul tau
Multa sanatate tie, refacere rapida! Ce fac copilasii?

La noi nu se face serbare la gradi, nu au voi parintii asa ca au luat decizia de a nu mai face deloc Cel mai rau imi pare ca nu se intanleste fata cu Mos Craciun, ca acasa ea doarme cand vine la noi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Maria, fetita vesela cu ochi mari si frumosi! Sa ai grija de fratiorul tau si aveti parte de tot ce este mai bun pe lumea aceasta!
Ioana, sa ai parte de bucurii din partea copilasilor!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Valeu, ce gafa am facut!

La multi ani Maria, fetita frumoasa cu ochi mari!! Sa fii sanatoasa, sa ai o copilarie fericita alaturi de fratiorul tau si sub supervizarea super-mami-ului tau si sa te astepte o viata implinita!

Ioana, sa-ti traiasca familia armonioasa!

Eu am fost harnica, am spalat geamurile , sunt cam franta la ora asta. Am zis sa prind ultimul week-end de toamna, cu vreme frumoasa.

Zilele urmatoare se va schimba vremea, va trebui sa trecem si noi la cizme, of, of ce am mai amanat momentul asta, ca pana in martie nu scapam de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, MARIA! sa fii sanatoasa, voioasa, sa petreci bine cu toti ai tai! IOANA, sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!

sanatate tuturor, sunteti super cu cozonacii... mi-ati facut pofta!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Maria La multi Aniiiiiii fetitza frumoasa! Sa cresti mare si voioasa alaturi de cei dragi tie!
Ioana sa iti traiasca fata si sa fiti sanatosi cu totii!

M-am rugat de fii-mea toata ziua sa iesim pana in parc, raspuns nu, nu vreau sa mai ies niciodata din casa! . Bine ca o inteleg, sunt niste zile nasoale, ploioase si gri de chiar nu iti vine sa faci nimic. Cred ca de asta m-au apucat pe mine cozonacii.... acum ma bate gandul sa fac o albiniza - la asta sunt experta, fac foile pe fundul tavii in 5 minute, pe ceas, si nu se lipesc deloc . Na ca acum ma laud cu activitatile mele culturale, unbelivable .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Maria, La multi ani!!!

nichita, imitand adultii iar: scuip ca si asta are sambure (mandarina)
eu, intuind ca de-abia asteapta sa scuipe tot: bine, mami, dar numai samburelul trebuie sa-l scuipi, nu toata mandarina, il scoti afara cu limbutza
nichita, cu aer ranit si serios: nu mai spune asta niciodata, ma deranjeaza sa-mi spui cuvintele astea...

ce-am spus?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Maria! Printesa sensibila si inteleapta, sa cresti mare, sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos!
Ioana, sa va traiasca domnisoara!
Banuiesc ca sunteti in plina petrecere, de-abia astept s-o vedem pe sarbatorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, grav:
http://freebookscollection.com/dietmar_stiemerling_10_abordari_psihoterapeutice_ale_depresiei_ed_trei.php&free_ebook=16204894

cititi pagina 58 si 59. rezulta ca relatia pe care mama o are cu sugarul de 1 an ramane pe viata!!! asta imi da o explicatie personala pt unele chestii ref la mine si mama mea. acum stau sa ma gandesc cum eram cu nichita la un an....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la multi ani , maria!!
sa cresti marei si frumoasa, moldoveanca ambitioasa!

va rog, fara cozonaci calzi... ca lesin de pofta
reci daca vreti puteti sa-i descrieti, dar nu aburinzi.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput