Gravidutze si mamici de Cluj -144-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Neatza fetelor....haideti la cafelutza

Gabi nu ai de ce sa te necajesti....e clar ca ai nevoie acum cel mai mult de concediu , odihna si relaxare. SI vei vedea ca totul va reveni la normal. Cum e, ai reusit sa-ti dea concediu?, cel putin medical daca nu prenatalul.

Elena bine ca nu e nimik contagios la Dragos.....iar cu amigdalitele se pare ca suntem in sezonul lor, atat copiii cat si adultii. AM auzit pe foarte multa lume ca e cu amigdalita. Noi pot sa zic ca am scapat foarte repede si relativ usor. Acuma e de asteptat sa pape mai rau Dragos ca-l doare gatutzul. Poate dupa ce-si revine va papa mult mai bine.

Karin Doamne ajuta sa vina si la voi bebele mult asteptat.

Eu m-am apucat sa-i spal la Sara caruciorul....cam gata cu el. Il punem la "naftalina". Ma bate gandul si sa-l vand, dar asa greu imi vine sa ma despart de el....mi-a fost tare drag si util in toate fazele (este 3 in 1 cu de toate la el). Poate va veni si la noi bebe 2, dar trebuie convins taticul intai. Cred ca doar Sara va reusi sa-l "induioseze" pana la urma ca ar vrea un fratior sau surioara. Ii plac foarte mult bebelasii, cum aude sau vede unul pe strada e musai sa mergem la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Ioana, foarte frumoasa freza, cred ca tunsa asa scurt nu te-am mai vazut! Multa sanatate lui Patrick

Ada,si noi am vandut carucioarele(am avut 2). La noi a fost din motive de spatiu. In alta ordine de idei, ti-am trimis un email

Meli, si tu ai un PM de la mine

Alex, cred ca tu intrebai ce face Alexia...E bine, doar ca mie mi-e tare greu ca nu pot vorbi cu ea la telefon. Ea e mai mult cu perlele decat cu actiunile concrete, asa cum e Tiadris

Elena, deci probabil de la amigdalita nu manca Dragos. Multa sanatate

Eu de dimineata am bucatarit, de acum ma apuc de ale mele.

O zi frumoasa tuturor!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Adriana nu am primit nici mail, nici Pm...pe ce adr. ai trimis?

Ioana acuma te-am vazut si eu in poze cu noul look....ce bine iti sta...ai si putin natural? EU n-am indraznit niciodata sa-l tund asa scurt ca mi-e frica ca mi-ar sta pleostit tare, al meu fiind intins si bleg. Spor la treburi ...mai ales ca ai ajutor de nadejde. Sper ca e bine Patrick si nu se imbolnaveste si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, arati minunat! care-i secretul? :) e mamos Patrick?
in leg cu maselele..eu stiu ca dupa 2 ani tre sa iasa randul 2 de masele si cam atat.
spor la trebi!
mie mi-a fost tare greu zilele trecute fara Stefan..pe la 2 deja ma apuca un dor nebun..mai ales ca vedeam imprastiate peste tot hainute, jucarii, papucei..
el tot mai tuseste cate un pic, tot mai scoatem muci dim si seara. febra nu face. cred ca abia la primavara va fi ok.
de-abia astept vacanta de iarna..mai am si 4 zile de concediu, plus neplatitele..cred ca pana in 18 maxim merg la serv. Doamne ajuta sa nu ma apuce vomitaturile..cu cat se apropie sapt a 9a..ma apuca emotiile..:(
lore, si eu sunt f multumita de gradinita noastra-bethania, doar ca e departe de tine, e in Grigorescu..si e cam scumpa, din pct meu de vedere. definitoriu in alegere a fost pe lg apropierea de domiciliu, faptul ca nu e la strada circulata si au un spatiu f mare de joaca. ieri spre ex i/a scos afara..
Co, pretul de care zici tu e pt program scurt, nu?
de 30 nov. nu se stie nimic? nu e liber?:):)
Gabi, sper sa se rezolve problema cu lichidul. La Sara ai avut pb asta?

Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI si eu zic sa nu ti faci griji tu scumpa ,poate ar trebui sa stai mai mult in patutz si sa chemi ajutoare pt mancare si curatenie
ai grija de tine
KARINA Doamne ajuta sa ti se implineasca dorinta
ANDREEA ,bine ca nu s a taitat mititica ,sincer ma asteptam ca dupa 2 anisori sa se cuminteasca si Tiadris dar se pare ca nu ...oricum vorba ta :sanatoase sa fie
si matzuca asta a mea a aruncat aseara un bol cu popcorn pe jos si i am spus sa le stranga si raspuns:"nu pot mami ,tu nu tzelegi ca le calc"
ELENA ce bine ca nu are varicela ,era tare aiurea pt piticuta,ce i dai pt gatutz?
se poate vota doar o data pe saptamana?
IOANA da te ai tuns nu gluma ,dar vorba Cristinei ,iti sta mai bine asa cu parul scurt
ce scump e Patrik sanatate multa
ADRIANA e bine si asa
ADA eu am 3 carucioare ,unul la mami ,unul la soacra mea si unul in masina ...inca nu le dau ...poate la anul ne punem pe treaba

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO gradinita e de stat sau particulara ?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

a nascut cineva cu Dr Muresan Daniel de la gine 1?recent a fost cineva la scoala mamei ?Mai exista ? acum cativa ani functiona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

DARIANDRA la Provita pe B-dul 21 Decembrie,ai fost la cursuri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, e particulara. ne dam salariile la banca si la gradinita..:):) dar sanatosi sa fim :) ca ne/om plimba noi la pensie..sau cd a trece criza :)
iar la 2 ani..incepe "mica tiranie", se stie..dar mai bine asa decat prea cuminti si bleguti, nu?

Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Imi permit sa vin cu o completare la ceea ce a zis Co despre preturile de gradi… incepand cu 1 decembrie preturile de la gradinita tandarica vir creste…. Programul scurt va fi 480 lei, la care se adauga papica!

Ioana – imi place noul tau look foarte mult! Esti o mamica tare sexy! Care e secretul tau???

Paula – subscriu si eu… toti banii la banca si la gradi…. Dar sanatosi sa fim!!!! Cine are ajutoare in Cluj sa stie sa aprecieze….

Gabriela – cu siguranta ca ai nevoie de odihna si o sa vezi ca va fi bine! Te asteptam cu vesti buuuuune!

Elena – bina ca un este nimic contagios si grav cu Dragos! Sanatate multa si pupici la Iulia ca e cea mai duuuulce de pe site-ul pampers!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput