Gravidutze si mamici de Cluj -144-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI GABITZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa ai parte numai de impliniri alaturi de printesici si sotior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Gabriela
sanatate multa,fericire si toate visele tale sa tii se implineasca
La multi ani!

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, care ati avut probleme cu nas infundat si secretii, ma ajutati va rog, ce fel de aparat de aerosoli as putea lua, ce e mai bun, nu conteaza ca si pret si ce as mai putea incerca pe langa vibrocil, olynth,betabioptral si maxitrol, fara vreun efect.nu poate respira deloc, nu ma lasa s-o aspir, se inneaca cu mucutii si adormitul dureaza vreo 3-4 ore cand cade efectiv de obo si doarme cu gura deschisa...e horror...

Mergi la inceput

Gaby-La multi ani, sanatae, fericire si tot ce-ti doresti!!

Ada-pe mine ma intereseaza, dar mai mult pt bilete, socrii mei tot vor sa mearga de mult si tot n-am prins bilete.imi poti spune te rog cum intru in posesia lor? eu cred ca nu pot sa ma inscriu, fata mi-e super bolnava, nu stiu daca ne revenim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Meli totul e sa reusesti sa-i dai ceva ce fluidifica secretiile si atunci altfel o poti si aspira. La noi a mers tare bine Rhinathiol 2%.....ii dadeam 2x2.5 ml /zi...dar atunci avea doar 1 an. Din ce am vazut pe prospect de la 2 ani se da 5 ml de 2 ori pe zi. Aerosoli nu am folosit pana acum....si sper sa nici nu avem nevoie vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Antoni, noi folosim in aceeasi problema aparatul cu aerosoli.....la noi rezolva problema de fluidificare a secretiilor rapid, si scapam usor de raceli nasoale, luate din colectivitate..

Marca nu conteaza, toate au acelasi principiu: transforma lichidul in vapori care sunt "respirati" de nasul infundat si dusi pana-n bronhii si plamani si dupa 10 minute de nebulizare copilul sufla kile de muci..practic curata in mod natural aparatul respirator

La recomandarea dr noastre preparam asa: ser fiziologic 2ml si solutie de bicarbonat(preparata in farmacie) tot 2 ml...de vreo 3 ani facem aerosol cu succes...problema e ca copilul sa stea cu masca pe fata si sa inspire..eu dintotdeauna o pun la desenul preferat, chestie care ii distrage atentia

Sanatat
edit, ca am venit in vizita cu un motiv: sa va dau linkul de la celalalt subiect http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145364 , unde s-a initiat o campanie, pentru niste copilasi orfani, cu varste intre 2-6 ani, de la casa maternala Maica Domnului...daca puteti dona, orice suma, sau hainite si incaltaminte nu foarte mult purtate sunteti invitate sa trimiteti un PM mie, Stancai(asi) sau Oanei(tuchi) sa vedem cum centralizam ce putem aduna.. haideti sa punem mana de la mana, sunt copilasi mici si orfani si putem face un lucru terbil de emotionant pentru ei, acum de Craciun...data limita e 15 decembrie, sa apucam sa cumparam cadourile pentru prichindei

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI eu am Laica si am folosit aparatul cu ser fiziologic ,sanatate multa ,ce rau imi pare
ALINA poate ti ar prinde putin ajutor din partea bunicilor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc tare mult de urari, mi-au mers la suflet!

NU imi doresc decat sa fim sanatosi cu totii, iar mica mea printesa din burtica sa vina pe lume santoasa si perfecta ca surioara ei!

Alex, e minunata Tiadris! Si dolofanica! Ptiu, ptiu!

Meli, ti-am trimis PM!

Am pus la cuptor fripturica de rata cu varza, avem supica de pui, Sara a mancat foarte bine, si ea cu tati au fost primii care mi-au cantat La Multi Ani! Cred ca iesim sa sarbatorim si in oras, ca tati nu ia singur cadoul. Maine e petrcerea cu prietenii si vine sora mea cu fetele! Sara e in extaz, toata ziua canta Vine Lara, vine Alessia!!!!
I-am cumparat o masuta cu scaunele adorabila, cand o aducem sus, fac poze sa o vedeti, deocamdata e in beci, maine i-o dam ca nu rezistam pana la mosi, de la nasi primeste bucataria, mai avem pe lista asa: ponei mov si fifi, masinuta cu baloane, astea sunt ultimele noutati!

O zi frumoasa tuturor, in ciuda cetii,eu ma simt minunat, doar am cea mai frumoasa familie, o fetita care imi spune ca ma iubeste tot timpul si alta minune pe drum!Multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 30 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Gaby,Adams mult!

Mergi la inceput

baby-boom-ms mult!

Mergi la inceput