Gravidutze si mamici de Cluj -144-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andria spune:

Desi nu scriu decat taaaaare rar, va urmaresc zilnic, doar ca de multe ori mi-e groaza sa intervin. Asa-s eu, mai putin vorbareata

Andreea, aceeasi problema am avuut-o si noi cu pitica acu vreo luna. Ii dadeam Debridat la recomandarea pediatrei, dimineata si seara, dar nu functiona. Am reusit sa scapam cu suc de portocale/clementine sau chiar clementine (in functie de cum avea chef domnisoara), dimineata pe stomacul gol. Intr-o saptamana s-a reglat. Poate va ajuta si pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Andreea, si noi pateam al fel cam in prima luna de gradi, adica bea lapte (cam 300ml) si evident nu mai dorea altceva de papa.Dar in timp i-am scazut portia la 150 de ml si acum papa la mic dejun tartine cu philadephia, fulgi, omleta uneori, tarina cu unr si dulceata, din astea, dar primul baut este lapticul intotdeuana, chiar daca partial si restul dupa papa. Noi nu i-am luat micul dejun la gradi pentru ca oricum Carina si tati iau impreuna micul dejun, asa ca e cu atat mai bine, ca vad exact ce papa. Eric cumintel:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Buna dimineata mamicilor , am si eu o intrebare pentru voi, trebuiie sa merg sa mai fac cateva cumparaturi pentru pitica mea - salteluta, trusa igiena, cateva hainute, dar nu stiu unde sa merg mai bine la Cora sau la Carrefour, unde oare gasesc cele mai multe obiecte pentru bebei?
Prea mult prin oras si la mall-uri nu ma pot plimba caci se pare ca pitica mea vrea sa ne vada mai repede ( de luni am dilatatie 2 cm ) si tati nici nu vrea sa auda ca ma duc la cumparaturi, totusi ma gandesc ca daca ii zic sa megem doar intr-un loc poate il convig .
Sau sa mergem in Iulius? gasim mai multe articole? ca ar fi mai aproape de noi.

37+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Elena ai primiti e-mailul de la mine?
A si am vazut ca se plangea o mamica ca pitica ei ii mai spune cate odata la buni "mami" . Vreau sa va zic ca eu dupa aproape un an de stat la bunici, cand am venit acasa o strigam pe buni mama, si mama saraca statea si plangea si umbla dupa mine tot incercand sa imi explice ca ea e mama mea, si eu nu si nu unde e mama (bunica se ascunsese).
Dar in final tot de mama sunt mai apropiata, cred ca e o faza a lor, banuiesc ca e neplacut, si eu as scoate fum si , dar nu cred ca merita sa se strice relatia cu soacra, mai ales ca am inteles ca e o soacra buna .
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu parerea mea, si daca da si

37+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Biara, eu de la Cora am facut cumparaturile. Acuma nu am mai fost demult, ca ne e peste mina.. adica daca ajungem la Polus mergem la Carrefour, desi Cora mi se parea mai buna. La Iulius nu cred ca ai ce lua.
De la Carrfour hainutele de la Tex sint de f buna calitate si preturi rezonabile.

Co, pina la ce ora trebe sa ajungeti la gradi, de aveti timp si de mic dejun? Sau la ce ora va treziti.
Noi la 8.30 trebuie sa fim acolo, si cam pe fuga totdeauna, Patrick maninca la cresa si mic dejun, si fruct la 10 si prinz la 12-12.30.

Si eu ma inscriu in rindul cosntpatilor, adica Patrick... face zilnic sau la 2 zile, dar atit de taree... cred ca mergem iar la homeopat. Fructe nu vrea sa manince si nici lichide nu prea vrea

Am facut curatenie, copilu e la cresa, asa ca ma duc pina in oras

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biara

Elena ai primiti e-mailul de la mine?
A si am vazut ca se plangea o mamica ca pitica ei ii mai spune cate odata la buni "mami" . Vreau sa va zic ca eu dupa aproape un an de stat la bunici, cand am venit acasa o strigam pe buni mama, si mama saraca statea si plangea si umbla dupa mine tot incercand sa imi explice ca ea e mama mea, si eu nu si nu unde e mama (bunica se ascunsese).
Dar in final tot de mama sunt mai apropiata, cred ca e o faza a lor, banuiesc ca e neplacut, si eu as scoate fum si , dar nu cred ca merita sa se strice relatia cu soacra, mai ales ca am inteles ca e o soacra buna .
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu parerea mea, si daca da si

37+ Maya Teodora

Bianca nu am primit nici un email . elenuta23@yahoo.com, e adresa mea, te rog mai trimite-l odata

la Iulius nu sunt atatea lucrusoare ca si la Cora sau Carrefour

andreea noi am folosit cu succes debridadul car i-=am dat 2 zile iar apoi doar fff rar , ii regleaza trazitul intestinal ff bine , incearca

va sarut fugim afara cu toate ca e atre urat si ceata

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor ! de luni raman in prenatal si mi-am propus program de gravidute plimbari,inot si scoala mamei (daca o gasesc )si cumparaturi pt mine ca pt bebe am cam facut el e mai important dar trebuie sa-mi pregatesc si eu bagajul pt maternitate Care ati nascut cu dr Muresan Daniel?

Mergi la inceput

chiar,oare ce trebuie sa contina bagajul pt maternitate ?

Mergi la inceput

astazi implinim 32 de saptamani Dupa ultimul ciclu ca dr spune ca e mai mic cu aprox o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mersi fetelor... o sa incercam si cu Debirdat...om vedea daca ne ajuta...chestia e ca protocale/clementine mananca f bine si ii fac si suc de protocale proaspat, dar tot degeaba...uneori...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 8+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput