Bucurii de sept-oct 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 20
trischa spune:
Buna seara tuturor,
Sunt fara cuvinte..am fost la serbare si am ramas impresionata.A fost atat de frumos

,copila mea era costumata in ingeras-si io nu am stiut nimic-si au avut o serbare minunata,cu cantece si povestioare.
Apoi toti parintii am primit cafea si o multime de fursecuri-mare parte facute de copii-si un cadou frumos.
Cadoul consta in ornamente de brad facute de copii din aluat,uscate in cuptor si apoi pictate.
Am primit si un plic pe care statea scris numele copilei si ceva desenat de ea in care am pus cati bani am vrut si apoi l-am varat intr-o cutie.Asta ca donatie pt gradi.
Asta a fost toata contributia parintilor,eu personal am mai dus o prajitura dar erau acolo o gramada.Oricum se bucura copiii si mäine de fursecuri si prajituri.
Mini-me, sa-ti traiasca feciorul,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
O seara minunata tuturor!!

GETY spune:
Trischa, cred ca o sa ai un somn dulce la noapte. M-ai impresionat... Asteptam poze...
usor!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Roxana01 spune:
buna... dimineata cred... dau eu o cafea tare, ca nu am somn, cu toate ca sunt obosita rau.
Mini me, sa-ti traiasca bb-ul si sa fie sanatos, iar tie multa putere si cat mai multe nopti dormite!
Lili, ma bucur ca am putut fi de folos. sa stabilim cum ne vedem.
Trisha, monique, adriana si toate fetele care s-au bucurat de serbare, zau ca mi-e ciuda ca nu am avut si eu parte de o serbare macar frumusica, cat de cat. stiu ca nu-i frumos sa gandesc asa, dar tare ma enerveaza educatoarele noastre care sunt comode si fac totul fara tragere de inima. sa va arat filmarea, erau amandoua bosumflate si abia asteptau sa se termine serbarea. daca le spui ceva oricum se supara ca te bagi peste ele (a incercat o mamica fosta educatoare sa le dea materialele ei didactice si s-au suparat ca le invata cum sa predea).
Duminica voi face un pre-Craciun acasa, avand in vedere ca de Craciun plecam la Maramures. Asa ca vom fi cu familia in jurul bradului, ca in seara de ajun. iar copiii vor primi cele mai multe din cadouri maine, pentru ca sa nu ne caram cu ele pe tren pana la baia mare.
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
GETY spune:
Buna dimineata si de la Iasi.
Este foarte frig, dar cel mai tare ma supara ca in jur de Craciun o sa fie peste 0 grade afara. Si inseamna ca o sa se dezghete zapada asta minunata?
Eu am intrat sa vad pozici de la serbari si... deocamdata nimic.
Ramomar, Eunice, Yoana, Xandrutza, mai scrieti ceva pe aici?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
neata,
ce frumos ninge afara, daaa, desi e nu sunt mare fun iarna, dar imi place acum ca e zapada multa si curata, cand se murdareste totul mi-e si sila sa ies afara
pup
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 6 zile