Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Danelutza spune:
La multi ani, Lisandru !
Nelia sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si norocos !
Am vrut sa-l felicit ieri, dar cum internetul meu isi cam face de cap, am reusit abia astazi sa scriu.
Oana io sint "moldoveanca de la Iesi"... asa ca, "oleaca" e un cuvint foarte drag mie , numai ca Isabellei ii vorbesc "oleaca" mai romaneste, adica vreau sa pronunte cuvintele cit mai corect
Sanatate la bolnaviorii mari si mici. Si Isabella e la aproape a treia zi de boala , acum a adormit fara sa manince nimic, noroc ca a mincat o briosa si a baut lapte dimineata, si... iar are 39.2 , daca nu-i scade febra, ma duc cu ea la urgente, sper sa nu fie virusul urit de care ma tem atit de mult. eu am inceput sa iau sirop de tuse si m-am mai pus pe picioare, sotul a facut amindoua vaccinurile, ultimul pentru gripa porcina l-a facut ieri, iar astazi vad ca a inceput sa tuseasca si sa stranute
Gata, dau drumul la mesaj pina nu se blocheaza internetul
gabitzam spune:
Danelutza, sper ca nu e "porcul" ala de virus ! Sanatate multa la toata familia.
Alaturi de SEBI
elisor spune:
Nelia sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si cu noroc in viata, LA MULTI ANI LISANDRU!
Daniela sanatate multa si Isabellei, ma doare sufletul cand citesc despre un copil bolnavior, boala le rapeste toata vioiciunea si zambetul acela care ne inmoaie. Parerea mea e s-o vada un medic ca sa fii linistita, si voi ati facut vaccinul sau numai Tito?
Mercedes da-mi voie sa ma revolt impotriva serviciului tau (asa sunt eu mai rebela de fel ), crede-ma ca daca as fii in locul tau sau al altora, ca am auzit ca se practica muncim dar nu suntem platiti, nu mi-ar pasa de amenintari sau orice forma de agresiune intelectuala. Atata timp cat mai exista speranta intr-o justitie dreapta in tara asta sau daca nu, mai departe in UE as apela la ea fara nici o retinere pentru ca ceea ce se intampla cu zilele fara plata dar obligatia de a munci e o practica COMUNISTA si ne laudam c-am scapat de mult de el. Poa'sa crape alegerile, poa'sa ma amentinte cu desfacerea contractului de munca (apelarea la justitie, cum spuneam) daca sunt zile fara plata atunci e si fara munca, punct!!! Nu exista sintgma "ma obliga". Imi pare rau daca te amarasc dar ma revolta ceea ce se intampla si din pacate nu cred ca vom avea vreo schimbare nici dupa 6 decembrie, nici dupa 6 luni, nici dupa 6 ani.
Cel mai bine ar fi sa se inchida tot, de la gradinite, scoli, spitale, magazine, absolut tot si sa fim consemnati la domiciliu sau si mai bine sa vina din casa in casa sa ne vaccineze contra gripei (eventual sa ne puna si-un strop de cianura in seringa) si sa termine astfel cu toata revolta asta sau supunerea, depinde de fiecare cum pledeaza, si sa ramana doar ei in paradisul asta numit Romania.
M-am enervat , gata, plec sa fac prajitura si-o sa revin cu zambetul pe buze si-o feliuta pentru voi si-o sa citesc si postarea Neliei ca tare curioasa sunt ce-a tot scris ea acolo (sper ca nu incercarea esuata din fasa de a ne iubi tara )
O zi buna!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
Salutari si sanatate la toata lumea!
La multi ani LISANDRU!
Ieri mi-a fost foate rau, toata ziua am avut febra si am tusit pana mi-a iesit sufletul pe nas...azi ma simt bine, chiar nesperat de bine, am reusit sa fac o baie calda si sa mananc, stiu din experienta cu alyssa ca nu s-a terminat inca, se lasa greu plecat virusul asta dar scapam noi si de asta.
Scuze ca nu raspund fiecarei in parte dar am timpul limitat la computer (citez "mama, ce invarti, dispari in pat!")
elisor spune:
Nelia acum am citit despre patania lui Octav care se putea finaliza tragic, slava domnului c-a fost doar atat desi loviturile la sold sunt dintre cele mai urate (doar sustin intregul corp).
Sper ca ne servesti si pe noi cu o feliuta virtuala de ceva bun si dulce . aniversatului!
Teddy vad ca te pune la punct Aly, pai ce, numai tu pe ea?
Dispar
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
elisor-da, teoretic e ok ce spui, practic...eu nu mi permit in ziua de azi.
La multi ani LISANDRU!
saryta spune:
La multi ani, Lisandru!
Nelia - sa-ti traiasca frumusete de baiat, multa sanatate si fericire tuturor.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
gabitzam spune:
De fapt cand a fost ziua lui Lisandru? Mi-a scapat, si n-am apucat sa urez la timp, dar o urare in plus nu strica, chiar daca mai tarziu
Nelia, sa-ti traiasca pruncul, sa creasca mare si sanatos si sa fie rasfatat de surorile lui
Alaturi de SEBI
nelia spune:
Multumesc mult pentru urari!
Gabitza, pe 27 noiembrie a fost, a implinit doi anisori. Numai oameni de valoare in noiembrie, nu-i asa?