Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Geoana, ca e o marioneta.

Se pare ca nu e chiar asa, se pare ca a castigat Basescu pana la urma, pana nu se dau oficialele nu stim nika sigur.

Chris iti trimit un pemeu.

Sunt pa fuga cu ultimele pregatiri pentru targ asa ca azi slabe sanse sa mai intru. Aaa: inca nu stiu cu cine vor sta copiii mei cat voi fi eu la targ. Soacra-mea spala covoare si m-a refuzat, Georegia tuseste ingrozitor si n-o pot duce la Ericozaur ca el are astm si trebuie protejat, cred ca pana la urma o sa alerg capie pana in baneasa in fiecare dimineata s-o duc la mama. Oi vedea...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce chestie, te culci cu-n presedinte si te scoli cu altul , cum spuneau unii s-au culcat fericiti si s-au trezit in cosmar. Eu inca sunt suparata pe primul tur ca n-a iesit Crinutul si astfel a trebuit sa se aleaga intre doua rele.
Mi-e tot mai clar ca trebuie s-o sterg din tara asta. In orice caz bine nu ne va fi. Ne termina ori mogulii ori mafia portocalie, dar sa nu fac politica ca nu e cazul

Andreea bafta multa la targ, poate ai timp de recenzii mai pe seara.
Cum, soacra-ta care facea ca trenul ca-i chinui pe copii cu gradi te refuza? Is mai importante covoarele? Sanatate multa Georgiei, ce sirop ii dai, poate ar trebui sa il schimbi.

Nelia poti dormi linistita in privinta presedintelui , a iesit cine "trebuia", nimic nou sub soare.

Cris mi se pare cam drastica decizia voastra de a o cadorisi pe Carina numai c-o nuia sau n-am inteles eu bine. Esti tare pe pozitie. Amenintari perorez si eu dar sa pun in practica recunosc ca n-as putea.
Cu foto e simplu, sunt bolnava daca nu fac poze, si asta nu e doar de cand s-au nascut copiii, dintotdeauna mi-a placut. Cred ca de-aia mi-a placut mult si radiologia. Dan mi-a dat un hard special pentru pozele mele, a inteles in sfarsit ca e mai mult decat un moft. In vara mi-am luat un Sonny, micut care-si face treaba bine.
Am incercat si eu aceasta praji cu bezea a iesit buna dar departe de cum am vazut-o in poza, felicitari !
Editez: ai pus si praf de copt si drojdie? E chiar musai amandoua?

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, nu vreau sa intram in politica, mai ales ca s-a terminat. As avea atitea de spus, dar ma abtin...

Eu nu tin cu nimeni, adica sint doua rele din care trebuie ales cel care are de-a face cit mai putin cu trecutul. Crin Antonescu si Mircea Geoana sint sustinuti de aceeasi clica si daca ar fi ajuns presedinti, ar fi fost doar pentru a servi cauza lor mizera... Basescu este cum este, nu ma topesc de dragul lui din multe puncte de vedere, dar lupta cu morile de vint, desi nu se vede... si pentru asta il admir. De aceea, in lipsa unei alte alternative, care sper ca va iesi in urmatorii patru ani, singurul lucru care ma face sa-l doresc pe Basescu presedinte este frica de Iliescu si aducerea la putere din nou, pentru a nu stiu cita oara, a clicii din jurul lui. Nu mi-ar ajunge capitolul daca m-as apuca sa spun cite am pe suflet legat de criminalii acestia. Sper ca istoria ii va judeca si ii va pune acolo unde le este locul pentru tot ce au facut inainte de '89, la sfirsitul lui '89 si dupa... Pentru ca, vezi, eu nu ma pot uita doar la Antonescu si la Geoana, pentru ca vad in spatele lor rinjetul necrutator al lui Iliescu, zimbet care contine intreaga era comunista - fosta, prezenta si viitoare. Stiu ca multi il vad acum batrin si neputincios, dar eu nu pot sa-l vad asa. E puternic, e un comunist adevarat, unul pe care Gorbaciov il considera cu doua secunde mai destept decit el... si asta o spunea unul care a schimbat lumea. Nu ma pot linisti pina cind nu moare, dar nici asa, pentru ca in toti acesti ani a format oameni, de care imi va fi frica mereu. Mi-ar placea sa cred ca in lumea de astazi comunistii nu mai au putere, nu mai au nici o sansa, dar nici in '33 (tot dupa o criza) nu aveau si totusi au preluat puterea prin diverse mijloace si au stapinit mai mult de jumatate de secol o treime din lume. Dar ma opresc, ca e o discutie care nu merge cu spiritul sarbatorilor care vin si pe care le astept ca pe altceva... ca sa ma odihnesc si eu.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, eu sper din tot sufletul, dar din tot sufletul ca eu sa ma insel iar Basescu sa fie omul bun din povestea asta... Nu vreau sa vin peste trei-sase luni sa zic "I told you so". Mie una mi s-a zbarlit parul pe mine cand l-am auzit pe Basescu hahaind si referindu-se la cei 5 milioane care nu l-au votat "Un fleac, i-am ciuruit".

Comunism? Hai sa fim seriosi...

Vom trai si vom vedea, dar mie nu-mi miroase a bine ce se intampla... Parerea mea e ca o sa votam in urmatorii ani pina o sa ne plictisim...

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

"Un fleac, i-am ciuruit".

Corect ce spui !

Nelia ma dor ochii, banuiesc ca mie mi te-ai adresat . Eu cred ca de peste mari si tari Basescu se vede ca o printesa suava care se lupta cu balaurii, dar ma gandeam asa oare nu ti-e frica si de ranjetul lui malefic si diabolic? Cum spunea si Gabitza mi se zbarleste parul . Ti se pare ca B vine din alta era decat cea a comunistilor? Mie nu de comunisti mi-e teama ci de clicile astea pe care le-ai pomenit, chiar crezi ca B cel alb si imaculat care pare de admirat pentru indarjirea in lupta cu morile de vant? Daca am ajuns sa admiram un scandalagiu si necioplit care se hahaie peste tot atunci ma intreb oare ce ne mai asteapta?

Si cu asta basta, nu mai spun nimic, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu caut trenul spre Congo.

Mergi la inceput

Monule rezerva-mi si mie un bilet. Doar dus , dar trebuie sa ne grabim Ai rezolvat ceva cu alocatia?

Edit:Am si eu o intrebare pentru mamicile cu copii la scoala sau gradinite de stat: voi ce stiti, cand se ia vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

A ramas ca in Ro. sa ma invoiesc eu de la munca, din cauza ca altu nu si-a facut munca, sa ma duc sa depun cerere si acte si sa revendic banii copiilor. Am incercat e-mail dar adresa se intoarce cu failer.

Bilete pt Congo si eu doar dus asa ca daca gasesc vagon bun rezerv si pt voi bilete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare,

Androix, ai pm. Iti multumesc muuuult de tot. Sanatate multa Georgiei !

Elinor, apropo de prajitura cu mere si bezea: primele doua dati am pus doar praf de copt, pentru ca mi se parea aiurea sa pun si drojdie. Ieri, insa, am pus si una si alta, si mi-a iesit ca la carte

[size=1]Nelia, ai am vrut sa iti scriu mai multe, pe pm (avand in vedere patania mea cu psihopata de la gradi) ....

Nah, ca am scris cele de mai sus inainte sa citesc postarea Gabitzei, si a lui Elinor. N-am prins faza cu un fleac... Chiar asa a zis ?

Sa ne intoarcem la oile noastre:, ca la fotbal si la politica se pricepe toata lumea

Eli, mda, cam drastic, dar cadourile s-ar fi reportat pentru Craciun. Plus ca mai am in plan si un baldachin de la Ikea (pe-asta ni l-a cerut ea in mod expres)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Eu nu ma bag la politica, caci sunt paralela , cu cea mai mare rusine nici nu stiu cine-a candidat … de mers la vot nici atat, din motiv ca sunt total pe dinafara.

Multumesc pentru comentariile frumoase lasate la poze

Am vazut si am auzit ca Mosul a trecut pe la majoritatea copiilor, am admirat poze pline de fericire, cu copilasi suprinsi care isi enjoy-nuiau pachetelele, Bianca & Andreas, Raduca & Andrei, Maya & Patrick.
Astept si restul pozelor de la alti copilasi.

ChrisDun esti tare pe pozitie, oricat de multa atitudine ar avea Patrick, nu m-ar lasa inima sa nu ii aduca si lui ceva, acolo pe langa jordita .

Sunt atat de inocenti, iar asa cum spunea Elisor, ca bine mai zice … prin ochii lor Sarbatorile au alt farmec.
A venit St. Nicholas si la Patrick, s-a trezit la 6:30 a.m. ptr. ca nu s-a simtit bine, dar cu toate astea a fugit sa vada daca a primit ceva … nu era foarte convins pentu caci e derutat de acest Mos … Vai, cand a vazut, a fugit la geam, a ridicat jaluzelele si i-a strigat lui Mosu, din tot sufletul THANK YOUUUUUUUUUU! Iar in clipa urmatoare, a fugit in dormitor la tati … daddy, come and see, come and see … something magic happened … Doamne cat de scump si innocent a putut sa fie, ne-au dat .
Din pacate nu s-a putut bucura de cadouri decat mai spre dupamasa, fiindca i-a fost rau de la stomacel, ori indigestie, ori vre-un bug ca a vomitat si diaree. A dormit de amiaza vre-o 3 ore, dupa care si-a mai revenit saracutul. Nici n-a putut gusta ciocolatica de la Mos.
Azi si-a dus la daycare carticica primita sa o share -uisca cu colegii .
Am o mare dilema, poate fetele de pe aici imi vor da cateva idei (Nelia … pe tine ma bazez ), el a povestit la daycare si profesoara il tot corecteaza ca nu acum vine Mosul, ca incurca datele … n-am avut inca timp sa explic ce si cum acolo. Iar Patrick ii spune, ba da ca la el vine Santa’s helper St. Nicholas, ca asa i-am spus noi … apoi nu intelege de ce la ceilalti copii nu vine ??? nu pot sa-I spun ca vine numai la romani, nici ca la cei cuminti … sa nu si-o ia in cap . E tare derutat, si nu stiu cum sa o dau mai bine …

Duminica urma sa mergem toti trei sa taiem bradutul … dar fiindca nu i-a fost bine, am ramas cu el acasa si numai tati a mers. Cred ca weekend-ul urmator printre doua zile de nastere si o vizita a unor prieteni sa apucam sa-l decoram ….
Vom fi tare aglomerati pana dupa Sarbatori, tot un du-te vino…ca tot intreba Eli, noi de Craciun, pe 25 dupa ce vine Santa mergem la niste prieteni – fosti colegi de liceu si stam pana duminica iar de Revelion avem in vizita niste prieteni din Montreal. Va trece timpul multe prea repede. Aici Revelionul nu e sarbatorit ca in Europa … multa lume il petrece ca pe o zi oarecare.

Florentina, voi ce mai faceti? Mi-a placut tare mult sa va revad, poate iti gasesti cateva minute sa ne mai scrii. Ne e dor de tine .

Lili, Laura voi nu mai spuneti chiar nimic? Mi-e dor de postarile voastre, sa mai auzim despre voi.
Ce mai face Delia cea nazdravana,dar flebetea mea Sergiu ?
Lili, in curand te intorci la munca, asa-i?

Mai, Elisor , Bianca ta e chiar talentata nu numai la desen si la multe lucruri care cer migaleala. Tare frumos coleriul , si cata rabdare are. Bravo ei!
Ce cura de slabire ai facut? Eu am tinut una prin octombrie, am dat cu chin cu vai 3 kg jos dar macar ma bucur ca nu le-am pus la loc, nici in Mexic nu m-am ingrasat fiindca am facut multa miscare
Dupa Sarbatori vreau sa tin un regim, pe care l-a tinut si Simona, de la un doctor nutritionist. Ea a dat 10 kg jos … eu m-as multumi si numai cu 5! Marea mea problema e lipsa de miscare.
Ma bate gandul sa-mi aduca Mosul ceva de genul asta:
http://www.skymall.com/shopping/detail.htm?pid=101962162&c=10630
si sa-l tin la birou, iar in pause, sau teleconferences sa ma apuc sa-l folosesc. Ma gandesc ca tot e ceva decat nimic.

Mergi la inceput