Vacanta de iarna mai devereme?
Raspunsuri - Pagina 2
diuna spune:
Nu e foarte sigur. Vineri venise ceva circulara cum ca cele 4 zile libere vor fi din cele lucratoare de la sfarsitul lui decembrie. Cred ca se mai discuta la nivel inalt.
Laura25 spune:
Ieri educatoarea ne=a aratat faxul de la minister (inspectorat) prin care erau anuntate ca o sa fie liber neplatit 30 noiembrie si zilele de 14, 15, 16, 17 si 18 dec.
Drept urmare, nu o sa fie serbare de Craciun anul asta, desi copiii s-au pregatit cu roluri, costumuri, abia asteapta.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Ieri educatoarea ne=a aratat faxul de la minister (inspectorat) prin care erau anuntate ca o sa fie liber neplatit 30 noiembrie si zilele de 14, 15, 16, 17 si 18 dec. Drept urmare, nu o sa fie serbare de Craciun anul asta, desi copiii s-au pregatit cu roluri, costumuri, abia asteapta. Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata! Laura, dc nu tine inainte ? La noi in gradi serbarile sunt pe 8,9,10, 11. Noi avem pe 9. E pacat sa nu se tina, copiii asta asteapta. Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Laura25 spune:
Daria, explicatia a fost ca nu au timp sa termine pregatirile pana atunci, ca ele isi 'dozasera' repetitiile ca sa tina serbarea pe 16/ 17. Au zis ca o sa incerce sa faca ceva mai putin, dar ca nu ar vrea doar sa spuna copii o strofa, ca ele pregatesc si cateva dansuri. Nu stiu ce sa zic, daca e o hotarare luata in semn de protest (ei nu ne platesc, noi nu mai facem nimic) sau vor sa le iasa totul f. bine si nu vor sa dea peste cap serbarea. O sa se ia o decizie zilele astea, din cate am inteles, ca o sa se mai sfatuiasca educatoarele intre ele si o sa vada cum fac.
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
szivarvany spune:
Tot oftopic: mai bine 3 cantece si o strofa de poezie spusa cu stangacie, dar sa vina Mosul
Sila noi in gradi e nebunie, toti viseaza la Mos
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
anya spune:
Toti viseaza la Mosi, ai dreptate. Ai mei si-au facut liste, ca sa scrie/deseneze scrisoarea.
Cel mic m-a intrebat de dimineata:
-Mami, cand vine ala?
-Care ala?
-Ala...
-Care, mami?
-Ala cu na-na -ul!
Hi,hi adica Mos Niculae care aduce si bat
alinaalex spune:
la noi serbarea trebuia sa fie pe 15 dec., ieri ne-au anuntat ca va fi pe 11, ultima zi de gradi, ca din 14 incep deja vacanta, pana pe 4 ian.
aa, si 30 nov. plus 1 dec. sunt libere. Pt. 30 ne-a pus sa semnam (parintii) daca suntem de acord sa fie libera, ca pica fix luni, n-am inteles ca ar fi fara plata.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 35+ cu
pozele noastre
Laura25 spune:
Cel putin in Neamt am inteles ca toate scolile si gradinitele sunt inchise pe 30 noiembrie, fara plata.
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi