Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, doar o poza???
Ce lego a prmit Robert? Are si David unul din Indiana Jones...
Chiar...ce faceti voi cu lego-urile dupa ce le contruieste??? Eu incerc sa le pastrez, dar daca se joaca copiii cu ele, se pierd din piese si nu mai stiu care de unde sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-ce bradut frumos! Robert pare incantat!S-a apucat de construit?

Katty-pastrez si eu reteta.O data si-o data tot m-oi apuca si eu de facut cozonaci.Deocamdata sunt doar asistenta.Sefa...

Nico-a venit Mosu'?

Sanzi-si noi le pastram gata construite, dar asa cum zici, se mai ratacesc din piese.Cand il apuca dorul de reconstruit, ne folosim de piesele de la altul si tot asa...Nervi sa ai!

Laura-cum e in trei?

Noua ne-au plecat doua ture de colindatori, a venit si Mosu'...Bucurie mare!

Seara frumoasa sa aveti!

Sarbatori fericite!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

NU, nu a venit, nu-s gata cadourile... o parte au fost azi luate, sunt inca in portbagaj... Sper sa le impachetez repede si sa nu se trezeasca niciunul... Cred ca ma inchid in baie!! Dupa ce adorm baietii...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, multumesc pentru reteta!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Poftiti la cap. 68 , dragi mamici !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput