Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Da, prima data cu cozonacii. Si cred ca si ultima . Au consistenta de paine... nush de ce. Dar eu stiu ce pot, am zis ca poate functioneaza asta cu "norocul incepatorului". Dar NU! Asta e, la gust sunt buni, dar na! Am si cu ce sa-i compar... cu ai soacrei, cu ai mamei...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Katty . Ziceai ca nu aveti musafiri? Foarte bine arata toate!
Dodo-pui spune:
Craciun Fericit!
Multa sanatate
Nasterea Domnului sa ne fie de folos!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Multumesc de aprecieri, da, Nicoleta, primim musafiri, cu cea mai mare placere...ati fost tare dragute, acum m-am uitat si eu iar pe poze si am vazut o greseala gramaticala..., sper sa nu o fi observat nimeni, graba, ce sa-i faci!
Laura, Nicoleta, nu disperati, eu am facut acum dupa reteta Monicai-Elizabet, si vad ca au iesit bine, Andrei s-a delectat deja cu ei de aseara! Si, mie, prima data tot niste creaturi ciudate mi-au iesit, numai cozonaci nu!
Sinzi, !
Laura, ma bucur ca se simte bine Andy unde e! Stai sa vezi cand o veni si mosu'! Superb colindul lui Hrusca!
Dodolina, multumim de urari, la fel si voua!!
Eu sunt
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Cristina_C spune:
Robert cu bradul imediat dupa ce a desfacut pachetul de la Mos Craciun (care a venit un pic mai devreme ca sa-i lase timp sa construiasca macar un lego in seara asta):
http://family.webshots.com/photo/2400921520104246719UXAXdA
Craciun fericit si cat mai multi colindatori!
Nicoleta spune:
Uf, prevad o seara cu lacrimi... Stefan il asteapta pe Mos in carne si oase... fiindca isi aminteste ca acum 2 ani asa l-a vazut... UPS!
Nicoleta spune:
Katty, ai reteta? Sau un link... Nu ma apuc acum de cozonaci, dar trebuie sa ma apuc si eu o data, fara retete prin telefon... de la soacra... care a uitat cate ceva, nu a fost foarte explicita cu felul in care se amesteca ingredientele, ordinea... ra si in masina, ea a incercat saraca... Ii ies niste cozonaci! SUPERBI!
Nicoleta spune:
Cristina, ce fericire o fi pe Robert! Noi inca nu le-am impachetat, unele sunt inca in masina...
katty spune:
Nicoleta, uite reteta aici!! Sper sa aveti seara fara plansete, ii spuneti ca anul asta a ajuns mosu' mult mai tarziu ca in alti ani, ca nu stia adresa, etc...gasiti voi!
Cristina_C, ce veselie pe fata lui Robert, si bradul, o minunatie!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
sinzi_ana spune:
La noi in noaptea asta va veni mosu...dar nu ii va gasi pe copii acasa...de abia maine poate sa vina in carne si oase!!! haha!!!
Dar ne-am hotarat sa le lasam o parte din cadouri si in noaptea asta!!! Si maine restu sunt in sac!!!
De abia astept...vin si prietenii nostrii si raman peste noapte...