Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

mariucasara foile de varza sunt antiinflamatoare. Gandesc ca te vor ajuta!
Gratiana pe langa indolenta si lipsa de profesionalism a individelor de la ghiseu trebuie adaugata si nesimtirea oamenilor ce asteptau la rand... chiar trebuia sa scrii pe frunte ca esti insarcinata!!? God!
cris.dogarel nu mai stiu daca te-am felicitat pentru grasunica din burtica.. la ritmul in care scrieti aici greu tin pasul.. insa o fac acum! Sa dea DD sa creasca bine la mami in burtica pana la Marea Intalneala!
Celor care sunt in medical/prenatal nu li se opresc banii pentru acele 4 zile obligatorii de fara plata...

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Mariucasara imi pare tare rau ca te chinui cu durere asta. Nu poti intreba dr?

Gratiana nu poti plti prin alta modalitate de plata? Pe factura ar trebui sa fie scrise bancile cu care Enel Banat are conventie de incasare si modalitatea de plata (cash la banca, ATM, eventul direct debit). Si platesti la banca respectiva, nu iti ia niciun comision.
Daca ai internet banking poti plati cu OP in ct indicat pe factura, dar in cazul acesta depinde de banca, unele iti iau comision de plata.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

iata si noi..... dupa o noapte plina de cosmaruri. abia acum ne simtim mai bine..... si raspund la unele intrebari din capitolul trecut.....

Bea despre servetelele p-u sani care le-am cumparat de la Chicco: asa scrie pe ambalaj: "Sure-Safe nursing cleansing wipes are enriched with wheat and milk proteins to help mantain the natural hydrolipidic balsance of the skin. odourless and tasteless,they do not contain tensio-active agents,perfumes.alcohol or colourings.They can be used both before and after breast-feeding. It is not necessary to rinse the breast."
mi separ bune atunci cand iesi undeva cu bb-le si tre sa-l alaptezi!!! dar oricum eu am sa pun limba pe ele innainte de ale folosi!! sa ma asigur ca nu au nici un gust si miros

lariseldespre Mini kit-ul p-u buric nu pre stiu multe,am luat si eu asa ca era pe polita! si oricum nu am sa folosesc nimic fara acordul medicului!!! dar aceasta cutie contine 3 comprese taiate pe mijloc si 3 bandaje si aceasta cutie ajunge doar p-o o zi si costa 5 eu deci eu spun ca e scump..... dar vedem ce va zice dr de astea!!!

alexutzaasi eu sunt nebuna dupa ursuleti si tema camerei bebe-ului va fi sigur cu ursuleti,si deja m-am hotarat care.. ursuletul ala din mothercare "please look after me" mergi la pagina 150 si 151 www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf" target="_blank">aici!!! sper doar sa gasesc tot ce imi doresc,e cam scump dar e primul meu bb si tare le vreau pe majoritatea ce sunt acolo!!!. merg sa tapez lista cu cumparaturi si o postez aici sau daca vreai o trimit pe PM!!!!

apropo de calcium,eu iau supliment de pe la 18-19 saptamani in fiecare zi,din alea mestecabile si ce neplacute sunt,parca ai praf in gura ,am contractii din cand in cand dar nu dureroase si nu dese,deci nu cred ca sunt de la calciu,ca nu mai cred ca-mi dadea dr fara sa stie ......

aaaaa si daca luati protectii p-u pat asigurati-va ca puteti sa le legati deasupra patului asa cum sunt {url="http://www.babyna.ro/lenjerie-orchestra-p-1671.html?cPath=101_198baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

nu am terminat ce aveam de spus(neuron de gravi) si ce mai merge incet la mine comp. mai greu ca mine!!!

deci protectiile sa se lege de sus ca dupa mai multe spalari alea care se leaga doar de barele verticale se lasa urat in jos si apoi se privesc ca niste perne turtite in patut,deci sa aveti posibilitatea de a le lega de bara de sus orizintala!!!!

hai ca poate dau de capat cu mesajele astea oooofffffffff

27+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Gratiana, Rebiana, multumim de lamuriri legate de salariu
Spor la treaba Cris.mario, Onitza

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

larisel despre detergentul asta era vb. stai linistita nu am auzit sa aiba ceva, doar ca astia nu si-au mai facut aprovizionare...

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

si am uitat...
larisel multumim de caoitol si de corectura, eu am uittat sa mai adaug si la si la .
Neuronul meu...

Mergi la inceput

la multi nai sarbatoritelor de azi!!!
]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

gratiana77, de cand vroiam sa te intreb: stii ceva sigur daca ne iau ashtia din bani, desi suntem in prenatal (contravaloarea de la alea 4 zile fara plata). stiu ca nu ar trebui, dar.. cum ziceai, traim ..in kk

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Conform legisltiei in vigoare nu au voie sa ne opreasca din prenatal.
In legea 329/2009 scrie ca trebuie diminuat cu 15.5% fondul de salarii, iar prenatalul nu se plateste din fondul de salarii ci dintr-un fond special de la casa de asigurari de sanatate.

30+ Teodor

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

noi am fost la tati la birou ca nu l-am vazut petati de vineri dimineata si nu mai aveam rabdare pana diseara la 6 jumate deh noi suntem impreuna de un an si 4 luni numa, de 4 luni casatoriti so...romantismu e in floare si-mi place ca si el e haios si dulcel si intretinem dragalaseniile . Si i-am dus lui taaaaati un sandvis foarte bun cu paine poaspata am facut=o azi dimineata la masina de facut paine si a iesit pufoasa si gustoasa si era inca calda cand am facut o bunatate de sandvis . Si apoi ne-am oprit in Carrefour Vitan sa ma uit si io nene la raionu de bb. mi-au atras atentia cadite 40 si ceva de lei dar fara suport si fara picioare si sutien de alaptat 19 RON . Si sus la etajul galeriei comerciale era un magazin de textile nemtesc ptr toata familia si am luat un tricou cu maneca la 7 RON si doua seturi de...salopetica plusata cu tot cu picioare si tricou la 39 RON setu. Mie mami astea mi-a zis ca-s cele mai utile salopeticile astea ca nu dezbraci mereu bebe de maini ca cik noua pe frig cu maneci lungi o sa ne asa pana dezbracam toata ziua si imbracam manecile pe cand cu salopetica schimbi pampers si gata pui la loc nu mai dezbraci tot. O sa fac poze maine cu toate achizitiile lu bb si postez.

30+ Yannis

Mergi la inceput