Citim impreuna - organizatorice (6)
Raspunsuri - Pagina 16
lilanda spune:
Ta-na, ta-na, sper sa nu ma-njurati :) Tema este .... literatura de limba germana . E generoasa si a dat scriitori mari. Eu vin acum doar cu doua propuneri pricipale si doua de rezerva, mai de nisa-asa:
1. www.polirom.ro/catalog/carte/orbirea-1503/" target="_blank">Orbirea a lui Elias Canetti (in engleza a fost tradusa ca Auto Da Fé)
2. www.polirom.ro/catalog/carte/eu-nu-sunt-stiller-1002/" target="_blank">Eu nu sint Stiller, de Max Frisch (vad ca la Polirom e epuizata, dar cred ca am o versiune digitala).
si rezervele:
3. www.librarie-online.com/malina-p-12631.html?id=c9bebe00ff4a7a5342ad6d3f5c8bf285" target="_blank">Malina, de Ingeborg Bachmann, si
4. www.edituraparalela45.ro/fictiune/detalii_carte.php?titluID=50&sess=e81775a9470e694bc9376dd6053e8dfa&uid=0" target="_blank">Moartea lui Virgiliu, de Hermann Broch.
Va astept, cu noi propuneri (hai, ca se putea si mai rau; ma gindeam sa propun Nabokov pur si simplu. Sau era mai bine??)
iarina spune:
Eu propun Parfumul de Patrick Süskind. Am citit-o, dar mi-ar placea s-o comentez cu voi. Lilanda o pentru tema...m-ai nimerit
monixy spune:
Propun "Anestezie locala" - Gunter Grass
http://www.polirom.ro/catalog/carte/anestezie-locala-3055/
http://bazar-livresc.blogspot.com
beshter spune:
Foarte misto tema! Place la mine:)
Propun Heinrich Boll - www.polirom.ro/catalog/carte/partida-de-biliard-de-la-ora-noua-si-jumatate-3221/presa_01.html" target="_blank">Partida de biliard de la noua si jumatate
lilanda spune:
Ce bine-mi pare ca va place tema :) Asadar, propuneri (tineti minte, va rog, pag.16):
1. www.polirom.ro/catalog/carte/orbirea-1503/" target="_blank">Orbirea a lui Elias Canetti (in engleza a fost tradusa ca Auto Da Fé) - 3 voturi
2. www.polirom.ro/catalog/carte/eu-nu-sunt-stiller-1002/" target="_blank">Eu nu sint Stiller, de Max Frisch (vad ca la Polirom e epuizata, dar cred ca am o versiune digitala).
3. www.humanitas.ro/humanitas/parfumul-1" target="_blank">Parfumul, de Patrick Süskind - 1 vot
4. www.polirom.ro/catalog/carte/anestezie-locala-3055/detalii.html" target="_blank">Anestezie locala, de Günter Grass
5. www.polirom.ro/catalog/carte/partida-de-biliard-de-la-ora-noua-si-jumatate-3221/presa_01.html" target="_blank">Partida de biliard de la noua si jumatate, de Heinrich Böll.
6. www.scribd.com/doc/8027539/Soroc-de-viata-soroc-de-moarte" target="_blank">Soroc de viata si soroc de moarte, de Eric Maria Remarque - 4 voturi
7. www.scribd.com/doc/16606890/Max-Frisch-Homo-Faber" target="_blank">Homo Faber, de Max Frisch
8. www.polirom.ro/catalog/carte/cititorul-3274/" target="_blank">Cititorul, de Bernard Schlink
9. www.librariabucuresti.com/Carti-Jocul-cu-margele-de-sticla-0-732-3-.htm" target="_blank">Jocul cu margelele de sticla, de Herman Hesse () - 2 voturi
10. www.polirom.ro/catalog/carte/animalul-inimii-2191/" target="_blank">Animalul inimii, de Herta Müller
11. Cel mai tirziu in noiembrie, Hans Erich Nossak
si rezervele:
* www.librarie-online.com/malina-p-12631.html?id=c9bebe00ff4a7a5342ad6d3f5c8bf285" target="_blank">Malina, de Ingeborg Bachmann, si
* www.edituraparalela45.ro/fictiune/detalii_carte.php?titluID=50&sess=e81775a9470e694bc9376dd6053e8dfa&uid=0" target="_blank">Moartea lui Virgiliu, de Hermann Broch.
AkaManah spune:
Vreau si eu sa propun o carte.
Erich Maria Remarque – “Soroc de viata, soroc de moarte”
Am citit-o in trecut, imi e dor sa o recitesc si e o ocazie buna. Mi-ar face o mare placere sa o discutam aici. E pur si simplu o carte de mare clasa.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AkaManah [ Erich Maria Remarque – “Soroc de viata, soroc de moarte” |
Intram sa-l propuns si eu pe E.M. Remarque...cu acelasi roman .
Max Frisch cu Homo faber, merge? (intreb ca vad ca e propus cu o alta carte.
P.S - Ursuleata s-a externat de cateva zile din spital unde a nascut un bebelus si cred ca de aceea nu a raspun la apel.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina P.S - Ursuleata s-a externat de cateva zile din spital unde a nascut un bebelus si cred ca de aceea nu a raspun la apel. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Uau, nu am stiut! Sa ii traisca! O asteptam cu vesti cand poate, atunci!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me