**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Interesant cu autrodiversificarea.Am pus poze noi la link.

va pupam ca stamm amandoua la calc.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

uliiasi sanatate familiei tale! Nasol ca au luat gripa

noce uf, si noi am avut o cazatura, dar bb nu a patit nimic slava Domnului, a cazut de la inaltime mica, eu m-am speriat mai mult, ea in schimb radea

Am admirat toate pozele zmeuricilor, toate frumusele numai bune de pupat bolfutele!

Azi am chef de niste placinte cu nuca.
Merg la trebi!
Ozi faina va urez

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

E foarte interesant articolul despre autodiversificare...as incerca-o si eu la momentul potrivit sa vedem.
Morcov crud si eu i-as pune in mana, poate ne ajuta la gingii, caci jucariile de dentitie sunt fix pix pt. el. si imi nenoroceste mie si lui degetele la cat musca de ele si ;le suge (pe ale lui).

Concursul de inot e in 5 dec., nu sambata asta...bine ca am mai intrebat la gradi, caci vad ca nu stiu sa citesc mail-urile. duceam copilul acolo sambata asta degeaba.

Pogos super dolofanul tau si printesa. Am admirat cateva pijamalute de-a lui...am descoperit si sursa:Auchan...sunt tare faine!
Tu arati foarte bine mami! felicitari!
Blanca am vazut si bruneta baloasa....e mortala. si noi avem hainute de 6-9 luni, cele de 3-6 sunt cam fixe.
la cat mai multe lunite frumoase! bafta la vaccin si fara reactii.
tanimi doamne fereste...saracii oameni..
Pony sa foloseasca scaunul mult si bine si cu folos Raducu.
Moniland bafta la vaccin azi si fara reactii adverse.
Noce ma bucur ca ii place lui Filip banana si strugurele. si edi a molfait pe o bucata de para/mar.
Nasol cu cazatura, of...si Marco mi-a picat de vreo 4 ori bebelus fiind, dar parca era mai mare. ai grija de acum incolo.
Inutsa si voi cu cazatura? deja? aveti mare grija de acum incolo.
cum faci placinta cu nuca?

merg sa-i studiez urechea fomistului si revin..sper...daca mai am timp, ca incep sa adun de prin casa.
o zi frumoAsa tuturor.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Giova, cum mai e cu dintii lui Edi? Ceva la orizont? Ca la mine se fac 3 saptamani de cand e gingia umflata si nu mai ies odata
Nu stiu care e cauza, dar iar nu mai mananca. Sta treaza jumatate de ora dupa care incepe o maraiala cu ochii inchisi si nu sta nici in brate, nici jos, nici pe picioare, nicaieri. Intr-un final reusesc sa o adorm inainte sa ma arunc eu de la balcon si in somn ii dau sa manance ca altfel urla cu biberonul in gura. O fi de la dinti, or fi iar nemernicii aia de colici, nu stiu ce sa mai cred. Duminica a facut iar o criza urata de colici. Se screme, face parturi si tipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Inutsa, chiar ca seamana cu tine Bia, mai ales in pozele in care doarme. Cam asa e si la mine.

De Muffi ce mai stiti?

Dar de Alinakiss? Era intr-o dilema mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Corinna suntem cu ambele maini in guritza, dar dintii nu sunt iesiti.
Azi dim. l-am dus in fata geamului si l-am cautat cu degetul si m-am benoclat bine...nimic...sunt acolo, se vad, dar nu sunt iesiti. asa ca mai balim, ne mai enervam, mai sugem/muscam degete proprii si de la altii si asteptam.....

vad ca Edi se joaca cu o placere imensa, cu o ....punga. o prinde in maini si fasaie la ea de n-ai treaba. Jucariile...se uita la ele, rade...dar totul de la distanta.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

giova, multumesc. si da, am niste salopete din Auchan si-mi plac tare mult.
eu si Anei ii dadeam in manuta morcov sa-l molfaie in gingii. ca si Tudor, nu molfaia la jucarii de dentitie, asa ca a ajutat-o morcovelul.

noce, nasol cu cazutul bebeilor. si eu am patit la Ana de doua ori si in zilele respective nu am fost buna de nimic. acum am cuparat niste aparatori pe care le-am montat la marginile patului ca sa nu mai am surprize si sa stau linistita.

ma duc sa savurez o cafea si apoi sa ne pregatim sa mergem la dansuri.
va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna ziua

Am vazut ca se discuta despre sistemul sanitar din Romania si cred ca e de kk nici aici nu e mai bun din unele puncte de vedere dar daca ar fi fost sa fiu in Romania cu problemele pe care le-am avut cu fata acu cred ca asi fi plans la mormantul ei.Ii multumesc in fiecare zi lui D-zeu ca am fost aici si nu in Romania.
Eumada tu aminteai de Rocco17 care a pierdut o sarcina in Uk si nu i-a facut nimeni nimic. Acelasi lucru l-am patit si eu in Romania cand am pierdut o sarcina nimeni nu a facut nimic ca sa salveze sarcina si spaga peste spaga la unii din cei mai buni doctori din Iasi si tot degeaba sunt inumani nu vad decat banii.Eu nu stiu daca in Romania mi-ar fi spus vreo asistenta sa ma duc sa ma odihnesc ca sta ea si are grija de fata toata noaptea ca sa am putere sa o iau de la capat de dimineata fara sa ii bag o spaga buna in buzunar si nici asa cred ca nu mi-ar fi zis.Nu am vazut o figura mohorata cat am stat in spital cu fata toata lumea numai sa te incurajeze si sa iti vb frumos nici nu ai idee cat de mult inseamna am ramas profund impresionata de ei ca oameni si ca doctori jos palaria in fata lor

Corinna1982 si la noi s-au intors colicii de vreo 2 saptamani in fiecare seara pe la 22 avem concert dar speram sa ne lase in curand.

Noi am facut ieri vaccinul de la 3 luni si am fost noi tare cuminti am plans numai un pic dar in rest a fost bine fara febra doar cu un pic de maraiala seara.

Eu am racit destul de tare si ma chinui sa nu o racesc si pe asta mica
ce pot sa iau in afara de paracetamol daca alaptez????

Am mai pus si eu poze noi cu papusica noastra http://community.webshots.com/album/575662351GwpnOa

ne pregatim sa iesim la plimbare

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele !
Eu sunt in concediu de odihna momentan la bebe . A iesit cu sora mea afara si de o saptamana de cand este soacra in Craiova o duc super !
Saptamana asta o sa facem si noi vaccinul de 4 lunite , sper sa nu faca febra .

http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria4Luni
Mami de Laura Maria (16.07.23009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

AAA si am uitat sa rectific am scris sora in loc de soacra .
Fete , voi care inca mai alaptati , ati inceput diversificarea la bebei?

Mergi la inceput