**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetiliiiiii
Giova eu i-am luat lui Darius o jucarioara din panza care are inauntru o bucata de ciolofan fosnitor....o milfate si o ciufuleste, n-ai treaba cu el...poti sa ii faci tu ceva cat palma ta, colorat, in care sa ii bagi ciolofan.
am incercat eu sa citesc tot ce-ati mai scris dar nu ma pot concentra deloc.
piticul meu e ciufut....de vreo 3 zile ma termina...si nu numai pe mine, si pe mama. te uiti la el cat e de mic si te intrebi cum poate sa aduca la exasperare 2 ia o pauzari....si iaca ca poate....si inca bine. maraie, pange, urla, mananca haotic, doarme putin...din ras da in plans si invers....offfffffffff, febra nu, m-am uitat la gingii...nici o schimbare, colici nu....nu stiu ce are...sper sa-i treaca. afara in schimb e cel mai cuminte.....adoarme in primele 5 minute. cum il bag in casa sa il dezbrac....face ochii cat cepele si o ia de la capat
azi vad ca e mai fericit putin...cred ca stie ca e ziua lui si e rost de cadouri
buburuza...educativ topic...sarumana. m-ai salvat de cautari
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele!
Eu si astazi mai somez , caci este soacra la mine !
De dimineata am avut o problema cu bebe : a mancat prea repede si a scos laptic in jet pe gurita si pe narisi s-a innecat de m-am speriat ingrozitor , dar a trecut !
Acum se plimba cu soacra pe afara , mai profitam de vremea asta frumoasa !
P.S Votati-ne si pe noi!
Mami de Laura Maria (16.07.2009 )
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1735

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Am citit cam pe verticala ce ati scris ca azi am profitat de soare si am stat pe afara.
Legat de sistemul romanesc de sanatate: sa va spun ca am ajuns cu criza de colica biliara de 2 ori la urgenta si nimeni nu s-a sinchisit sa imi faca un ecograf (explicatie: pentru ecografie imi trebuie trimitere de la medicul de familie si apoi programare !!!!! helloooo am venit la urgenta la 2 noaptea)sau analize (ca sa imi faca analizele trebuia sa stau vreo 6 ore in spital pana veneau rezultatele , nu inteleg de ce, iar eu cum alaptam nu am fost de acord, deci pauza analize).
Ca sa imi dau seama ce am a trebuit sa ma investighez pe banii mei, mergand la clinica particulara, ca sa nu stau la cozile infinite din spitale. Culmea, aici, chiar cand le-am spus simptomele si-a dat dr seama despre ce e vorba (diagnostic confirmat ulterior de ecografie si analize!!!). La spital, mi-au facut un no spa, mi-au zis ca nu isi dau seama de la ce poate fi (poate e de la ridicatul copilului d-na) si au asteptat sa imi treaca criza ! Asta a fost o experienta.
In schimb, am nascut tot intr-un spital de stat, unde medicul era toata ziua plecat din spital la ceva congres; in ciuda acestui fapt a venit zilnic dimineata si seara sa vada cum sunt, nu a luat nici un ban pana in ziua cand am fost externata iar asistentele (cu una doua exceptii) au fost cat se poate de dragutze (fara sa le bag nimic in buzunare). Parerea mea : omul sfinteste locul.
MIcaalsa, felicitari pentru dintisor!
Siacob pentru zmeurica!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

mQ, incepe relaxul deci... adik tu ai de conspectat ca esti in sesiune, noi cu copiutele, furam de la tine.
Ha, deci de la ochelari, si io mi-am pus ochelarii o data sa ma uit la un film la calculator si o alaptam pe Daris... am vazut ca se uita cam ciudat la mine, zic... nu ma recunoaste fata asta sau ce am?

Fetelor, vad io bine, 700 de mii pe o jucarie??? Moama mia.. ori is io in urma cu preturile ori voi chiar dati si chelea pentru bebei! Si eu o iubesc pe Daris dar nu cumpar chestii asa scumpe. Nush cum is jucarele alea, dar noi avem asa o floare cu tulpina care se modeleaza, se invarte in ce pozitii vrei si petalele tot asa fosnesc, acu e prinsa de carut si cand ne plimbam o ia, o mototleste si o "mananca" la greu. Si costa vreo 4-5 usd

Intrebare pentru fetele care au nascut FARA epidurala: mai alaptati, sau ati alaptat? Fac eu un research asa sa imi confirm sau nu o teorie. Multam'

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motana
[Intrebare pentru fetele care au nascut FARA epidurala: mai alaptati, sau ati alaptat? Fac eu un research asa sa imi confirm sau nu o teorie. Multam'

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

eu DA alaptez in continuare

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am fost la shopping si le-am cumparat www.flickr.com/photos/monicahhh/4136163538/" target="_blank">rochite de craciunite si www.flickr.com/photos/monicahhh/4135403147/in/photostream/" target="_blank">body-uri , de la ..... Carfour.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

moni superbe rochitele , sa le poarte sanatoase, cat e o rochita? ma duc si eu maine in carefour sa vad daca au i-as lua si eu una

motana intradevar in ro jucariile sunt foarte scumpe, un carusel de firma nu gasesti fara 100 $, sunt si jucarele mai ieftinute dar nu-s asa frumoase si unele nici nu sunt safe, eu le-am pastrat aproape pe toate de la cezar asa ca m-am scos pana incepem sa cumparam papusi

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu azi am inceput diversificarea cu furnicuta mea, n-as fi vrut dar atata m-a batut mama la cap ca azi n-am mai rezistat, de la 3 luni jumate ma streseaza in fiecare zi sa-i dau si ei ceva...ne-am certat rau pe tema asa si nu vrea sa inteleaga in fine i-am dat niste suc de morcov , o lingurita
eu aveam de gand sa incep la 5 luni , dar n-a fost chip, oricum de acum o sa fac cum vreau eu , de fapt vreau sa urmez schema de la cezar , adica incepem usurel cu cate o lingurita sa obisnuim stomacelul
daca ar fi fost dupa bunica ea i-ar fi dat asa juma de litru

gata sa bag la spalat hainutele furnicutei ca azi a fost oprit curentul toata ziua , tare nasol a fost, noroc ca avea laptopul putina baterie si am reusit sa va mai citesc

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna din nou,

MQQM- te inteleg perfect cu buni de Romania, ca si noi primim sfaturi de la a noastra, din belsug. Cind am fost in RO, i-am cumparat laptop si i-am instalat Skype ( s-a modernizat bunica!!!) si acum ne vorbim cam la 2 zile , plus ea e innebunita dupa bebe Bryce; da' de fiecare data cind vorbim, nu uita sa-mi spuna de brinzica de vaci, morcovel si alte chestiute. O asteptam si noi in ianuarie, deci o sa fie aici cind voi incepe AUTODIVERSIFICAREA!!! Sa te faci ca o musa sa o vezi!!! Da e o buni cool, trece ea si peste asta!!! :))))
Oricum, va dorim o sedere cit mai placuta si poate chiar leneveala!!!????
BTW, vazut dialogul filmat dintre peptitzel si d-nul Tatic, m-am amuzat copios ce sa mai. Am sesizat eu corect un dulce accent ardelenesc??? Parca si bebe il are. :))))

MOTANA - eu am alaptat pe bebe Bryce; m-am oprit din motive de sfircuri si alte chestii combinate care mi-au scazut lactatia ( sper sa fie mai bine cu bebe 2).

EUMADA- s-au dat deja multe raspunsuri la capitolul asta, din nefericire, nefavorabile sistemului. Insa, ca sa raspund intrebarilor: NU, nu te lasa nimeni sa mori chiar daca nu ai asiguarre in America ( dar, e adevarat ca e mult mai bine sa ai asigurare), GIOVA a raspuns deja subiectului de ce nu se fac njde de mii de ecografii, pentru ca nu sunt toate acoperite de asiguarare. Daca ai o sarcina sanatoasa si nu sunt motive de ingrijoarare, nu are sens sa faci ecografie din 2 in 2 saptamini.
Una peste alta, sunt mai multe parti negative decit pozitive daca ar fi sa le punem in balanta, vorba ceea " mai e mult pina departe."

Gata, va las, azi mare sarbatoare pe aici, Ziua Recunostintei, curcani, placinte cu mere si alte chestii ( care vor contribui la suncile deja existente):)))).

Pupam gasca,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

fetelor, eu am avut noroc sa nu ma bata nimeni la cap cu diversificarea. mama nu se baga, ea zice ca noi astia tinerii stim mai bine, iar soacra-mea asculta fel de fel de emisiuni si doar ma aproba ca e bine sa incep diversificarea dupa 6 luni. in privinta asta sunt o fericita.

adriana succes de-acum in diversificare!

clara distractie placuta de Ziua Recunostintei si pofta buna la toate bunatatile!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput