Intre Basescu si Geoana, ce alegeti?
Raspunsuri - Pagina 47
![](images/user_woman.png)
copiloi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui loryi1974
L-ai citit?? |
Da! Inclusiv data interviului, cea de 21 noiembrie, deci inainte ca acordul intre PSd si PNL sa fie semnat!
Acord - salutat de Johannis!!!!!!
Alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ellej spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui loryi1974
L-ai citit?? |
Buna intrebare. Nu stiu germana, dar traducand-ul cu google in franceza / engleza inteleg ca omul era dispus sa guverneze o perioada limitata de timp un cabinet de tehnocrati, fara a-si lasa postul de primar al Sibiului, urmand ca dupa alegerile prezidentiale sa fie numit un prim-ministru politic, ceea ce el nu este.
Deci ??
unix31 spune:
Buna fetelor..sunt relativ noua pe aici si abia azi am descoperit ca pot fii actva pe forum.
As vota cu oricine numai Basescu nu...oricum lupta e acerba..prima data nu am votat,acum o sa merg numai ca sa nu ii dau votul
...insa cu tot optimismul meu nu vad sa mearga tara asta catre bine in urmatorii 80-90 de ani...tre sa isi faca toti avere..au nepoti etc.,pana acum nu am observat sa faca vre-unul ceva pt tara...mda...noroc ca au inventat americanii criza...
Oricum...hai cu Base..ca si asa nu ne intereseaza unde dracu se duce tara...putem sa ii punem si pe unguri la putere...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catrinik/catrinik.jpg)
catrinik spune:
Gata, eu m-am lamurit.
Au jucat baietii la mai multe miini, chiar daca EI stiau clar ca filmuletul e trucat si se va demonta foarte usor:
- a distras atentia de la stenograme. Nu vb nimeni de ele;
- i-a facut pe cei care inca erau in dubiu sa nu mai voteze cu Base, iar cei care erau anti-Base acum sint si mai inversunati;
- i-au prezentat lui filmuletul stiind clar ca vor obtine o reactie din partea lui Base, orice fel de reactie. Din pacate a fost una nefericita.
![](images/user_man.png)
beren spune:
Editorialul lui M. Cartarescu a propos Basescu, Geoana, PNL, etc.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/877604/SENATUL-EVZ-Mai-grav-decat-o-crima-o-greseala/
A bon entendeur, salut!
copiloi spune:
Apropo de coalitia Grivco: va rog sa gasiti asemanari si deosebiri dintre cele 2 filmulete de mai jos:
Al doilea filmulet:
http://www.videonews.ro/action/viewvideo/30786/Basescu-recunoaste-ca-a-fost-la-Grivco/
![](chatterbox.gif)
Alina
m_monique spune:
eu pe basescu il aleg.
tot acest scandal mediatic mi-a demonstrat ca geoana nu si-a schimbat eticheta pusa de iliescu.
daca era un om politic adevarat, iesea in fata cu idei. dar el sta in spate. am impresia ca el e doar o marioneta.