Intre Basescu si Geoana, ce alegeti?
Raspunsuri - Pagina 3
hristina spune:
Clar ca Geoana, Base se vede ce ne-a dat. E clar..eu un amarat de profesoras vreau sa-mi vad macar copilul traind mai bine...noi doar reusim sa mai traim la momentul asta!
madau spune:
Geoana
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
ane2200 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daiana_raluk niciunul nu merita votul meu,dar decat sa-l mai aud pe basescu inca 5 ani,mai bine geoana.Macar nu o mai vad pe Udrea prea des la tv |
Nu o s-o mai vedem pe Udrea, in schimb vom avea ocazia sa vedem pana la refuz toata gasca vesela: Iliescu, Nastase, Vanghelie, Ponta, si lista poate continua.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
dunemaire spune:
Contra Geoana. Mi se ridica tensiunea cand il vad, si nu in sensul bun..
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 13+
Marina spune:
uiti esentialul...Vangelieeeee! si Sapca lui Ilici m-a facut sa nu ma indoiesc nici o secunda de votul meu in turul 2
citat din mesajul lui ErAs3R Basescu! Sa ma salvez de cosmaruri cu Ilici si Bombo! When ignorance reigns, life is lost. |
nume spune:
Geoana.
In punctul asta(turul 2) nu exista nuante, neimplicare sau lehamite; mai concis orice vot neexprimat e probasescu.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui nume In punctul asta(turul 2) nu exista nuante, neimplicare sau lehamite; mai concis orice vot neexprimat e probasescu. |
Nu mai faceti presupuneri gratuite. Cine nu voteaza nu conteaza in ecuatia democratica. Nu se poate spune absolut nimic despre optiunea lui. Nici ca-i pro, nici ca-i contra, nici ca-i e lehamite, nici ca-i scarbit, nici ca-i lenes, nici ca-i sigur. Logic, legal si moral cel care nu a votat nu conteaza, si optiunea lui (care nu exista din moment ce nu este exprimata) nu poate fi arogata de NIMENI.
alinkav spune:
Mi se face rau cand citesc ca veti vota cu Geoana!
Dar nu cu Geoana veti vota, ci cu tovarasul Iliescu, cu Vantu, Hrebenciuc, cu Voiculescu, cu Nastase...cu astia, ptr ca Geoana e o marioneta in toata povestea asta!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007