Fazan (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Trutzi, este doar un joc. Sarcasmul tau NU are loc aici. Sincer...mi-a fost lene sa caut in DEX, stiam ca exista cuvinte care incep cu "ft"

ienupăr

jn - acronim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

imitatie

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ienupar

JN: regula

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

launtric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

iconom

NinaR nu te-a obligat nimeni sa scrii, daca iti era lene puteai sa faci altceva. Pana la urma este un joc prin care ne putem imbogati vocabularul. Lenea nu isi are locul aici si nici prostia.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

iconom

NinaR nu te-a obligat nimeni sa scrii, daca iti era lene puteai sa faci altceva. Pana la urma este un joc prin care ne putem imbogati vocabularul. Lenea nu isi are locul aici si nici prostia.

Trutzi, ai intrecut limita bunului simt. Cum iti permiti sa imi vorbesti asa? Daca te consideri atat de inteligenta si aici joaca persoane cum spui tu mai sus, ce cauti aici mama draga? Nu este sub demnitatea ta intelecutala? Esti o mare pierdere de timp.
Nu mai raspund mesajelor tale jignitoare. Sa iti fie rusine ca te porti asa. Aici intram sa ne delectam in timpul liber nu sa jignim. Mergi la ZZ sau la PSI si trateaza-ti frustrarile. Este doar un joc si atat. Nu te certi cu mine ca nu am scris un cuvant.....aberezi rau de tot. Jignindu-ma fara motiv demonstrezi ca nu ai 7 ani de acasa.PUNCT
Cu respect

Mergi la inceput

omăt

JN - candelabru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Trutzi, ai intrecut limita bunului simt. Cum iti permiti sa imi vorbesti asa? Daca te consideri atat de inteligenta si aici joaca persoane cum spui tu mai sus, ce cauti aici mama draga? Nu este sub demnitatea ta intelecutala? Esti o mare pierdere de timp.
Nu mai raspund mesajelor tale jignitoare. Sa iti fie rusine ca te porti asa. Aici intram sa ne delectam in timpul liber nu sa jignim. Mergi la ZZ sau la PSI si trateaza-ti frustrarile. Este doar un joc si atat. Nu te certi cu mine ca nu am scris un cuvant.....aberezi rau de tot. Jignindu-ma fara motiv demonstrezi ca nu ai 7 ani de acasa.PUNCT
Cu respect

Poate ca ar trebui sa recitesti mesajele anterioare. Cum iti permiti TU, sa imi vorbesti asa?
In mesajul anterior nu m-am referit la alte persoane ci strict la TINE. Dupa cum ai vazut imi place jocul si ma relaxeaxa (joc de ceva timp). Daca eram la primele mesaje si greseam era ok, mi se parea normal sa mi se atraga atentia dar, m-ai jignit din primul mesaj, spunandu-mi ca nu am inceput joc nou (desi nu trebuia; indirect eram neatenta si proasta ). Cand ti-am dat mai multe exemple te-ai ofticat si mi-ai zis sa plec. Aici am vazut ca tu ai cei sapte ani de acasa si eu nu.
Scuza-ma ca nu ti-am atras atentia cand tu ai gresit si am continuat jocul (ai cel putin trei greseli in ultimele doua capitole, poti verifica) dar, de vina sunt frustrarile mele.
Iarta-ma ca am gresit PUNCT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

omăt

JN - candelabru

rugaciune

Mergi la inceput