Cumparaturi la Parndorf?!

Cumparaturi la Parndorf?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Cine a fost la Pandorf///ce gasesti acolo? Sunt firme cu echipamente sportive? merita mers?sunt mai ieftine ca si la noi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Am fost eu de mai multe ori pana cand am aflat de Shopping City Sud.
La Parndorf nu sunt nici 10% din lucrurile care se gasesc la SCS.
Distanta intre cele doua este de 50 km, SCS e mai aproape de Viena.
La SCS este un magazin cam cat Metro sau mai mare numai cu articole pentru copii (de la sterilizatoare pana la carucioare, jucarii samd).

De la Parndorf ne-am luat si noi costume de sky plus accesorii. Erau mai ieftine decat in Rom dar, noi le-am luat vara, deci erau la reducere. Nu cred ca mai sunt reduceri in perioada asta. Calitativ sunt mai bune decat cele din Ro plus ca erau de firma (la noi parca platim mai mult firma decat in alte tari).

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu merg de craciun la ski in austria si trecem pe linga Parndorf, in principiu tot articole sportive ne intereseaza si pe noi. Pentru SCS trebuie sa te abati mult de la autostrada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Pandorf... :))) Am fost de doua ori pina acum si de fiecare data ne am cam dat in petec. E drept, sint haine de firma cu reducere. Deci le iei mai ieftin decit aici, clar, dar nu sint neaparat ieftine. Eu am dat iama in Mango, bine, asta nu e tocmai "firma", insa a fost accesibil pentru mine. Aveau si echipamente sportive, gen Adidas etc, dar cum pe mine nu m-au interesat in mod special, nu mi amintesc prea multe. Insa cred ca daca tot ajungi acolo, merita sa intri si sa vezi cu ochii tai. Mmmm, te invidiez! :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Eu merg de craciun la ski in austria si trecem pe linga Parndorf, in principiu tot articole sportive ne intereseaza si pe noi. Pentru SCS trebuie sa te abati mult de la autostrada?

Angelinne

Nu, se merge pe autostrada cu Parndorf (pe dreapta cum te duci spre Viena).
Cred ca se mai merge aprox 30 km pana la o bifutcatie cu mai multe autostrazi. Acolo se face stanga. (drept inainte cred ca este pentru a intra in Viena-mai exact dreapta pentru a iesi de pe autostrada, se trece pe un pod, deasupa autostrazii de pe care ati iesit si tot inainte ). Daca aveti navigatie o sa va fie foarte usor. Mai sunt detalii si pe site.
Nu sufera comparate SCS. Haine mult mai bune, mult mai multe firme. Pana si articole de gradinarti gasiti (Este un fel de "Metro" numai ptr asta)

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Angelinne

dupa viena in ce directie mergeti la ski? scs este DUPA viena, fix pe A2 http://www.scs.at/scs/service/google_maps.en.php deci vedeti voi daca inseamna abatere sau nu. noi ne luam mereu 2-3 nopti in viena pt a avea si o zi de schopping si o zi de plimbareala pentru ca orasul este superb
dar SCS ... daca ajungi acolo si nu ai o zi de stat e mai complicat. te fura peisajul...

in austria toate magazinele se inchid la 19, joia au pana la 20, putine pana la 21 iar duminica TOTUL este inchis!

strict pt costume / accesorii pt ski parndorf e ff ok http://designeroutletparndorf.com/shops/index.php
din punctul meu de vedere parndorful nu mai este ce a fost. pt copii am mai luat de acolo lucruri ok (polo ralf laurent si benetton)la preturi ff bune, mai jos ca in viena.
magazin mare pt costume de ski este si in cladirea nou de la parndorf

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Trecem de Viena.... si mergem in sud...in zona Carinhia...linga ceva ghetari.... anul trecut am fost cam tot pe acolo si ne-am oprit si noi o noapte la Etap in Viena... ca sa nu facem dintr-una drumul. In special chestii sportive vrem sa luam, de ski sau adidasi... , treninguri etc

Mergi la inceput