Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, vorbit cu socrul si cica pentru aici le ia :). So, eu iti multzumesc inca o data pentru ajutor, si iti dau un big pusi.

Mada, aici se dau siropuri la greu. Si foarte bine as zice, ca pe Maya cand o apuca un acces de tuse, tuseste minute in sir, si abia poate respira. Siropul ala o calmeaza urgent.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Recunosc si eu citesc la greu subiecul "Un baietel rasfatat" si mai era unul, tot plin de polemici... Oricum, sunt multe abordari si idei bune, care merita puse in practica. Da, si mie imi place Vikinga...Eu oricum is urmarita mereu de sentimentul ca sunt o mama rea, ca am probleme cu controlul nervilor si mai tip la ea sau o reped, ca nu stiu s-o stimulez destul si corect ca ea sa se dezvolte intelectual si emotional...am mari dubii despre calitatea mea de mama, asa ca imi prind bine lecturile de genul asta, mai invat cate ceva.

Febra, raceli eu recunosc ca am dus-o la doctor cand facea febra din 2 motive: 1. gura maica-mii care facea spume si urla si se agita si cum stau cu ea in casa, efectiv nu mai puteam s-o aud (asta e, mai e putin si ne mutam); si
2. si cel mai important: Miruna a avut mai demult o rana in gat (am scris atunci) care s-a vindecat greu, a necesitat antibiotic si ceva solutie pt. gat (cred ca s-a zgariat cu ceva) si atunci singurul simptom a fost febra ce nu trecea. Sincer la cum linge ea cam tot ce prinde, la o astfel de rana ma gandesc de fiecare data, de-aia mai bine sa o duc, sa ma linistesc.

O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am citit si eu pe diagonala subiectul despre AP (care recunosc cu rusine ca m-a plictisit ) si am ajuns la concluzia ca nu-s AP, sau ca nu vreau sa fiu . Ca de obicei, calea de mijloc mi s epare ideala.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu am inceput sa citesc de baietelul rasfatat, aia e AP? Ca primele 3 pagini numai o spanzura pe biata femeie, pe care eu o inteleg perfect.
Sau e altul subiectul cu AP?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

am ajuns si noi pe-acasa, plini de nervi dn cauza unchiului si super obositi, am mai dat si de un cretin pe strazile patriei unu cu tir care ne tot taia calea atunci cand vroiam sa depasim, cand a intrat pe centura am rasuflat usurata. imi venea sa plang de frica.

boti eurespalul este pt tuse productiva, asa ca oricum o chinuiai degeaba pt burtica e foarte bun enterol, este un plic mic mic cu un praf si-l imparti in doua si ii dai dimineata si seara in mancare. la noi a avut efect super rapid. mai e bun si hydrasecul. multa sanatate!

tataie e foarte nasol, de fapt e mai bine acum decat atunci cand l-am adus, iar azi a mancat 2 iaurturi, prima mancare de 9 zile, insa....are lichid la plamani, lichid in burta de la ficat cica ar fi, toata lumea imi spune ca e ciroza. ce sa va zic fetelor, mi-e mila de el de nu mai pot. azi i-am cumparat scutece ca sa nu il mai chinuie sa-l tot ridice si am aflat ca intentionau sa-i puna sonda, ceea ce e si mai naspa, ca aia ustura. vineri il ducem acasa, dar dr a fost foarte dragut si ne-a zis totusi sa-l mai lasam pana vineri desi mare lucru nu o sa rezolvam.

mada nu e vb ca ma bucur ca nu merge ami, insa ma bucur ca problema noastra nu este atat de grava si mai sunt puturosi. asa este si ea, merge cu vtech-ul cat e sufrageria de lunga, merge tinandu-se doar de o mana, dar nu vrea sa plece singura. asa spun si aici dr ca daca pana la 18 luni nu merge, atunci sa incepem sa vedem care e treaba. eu am fost de curand cu david la pediatru si l-am intrebat daca sa i-o trimit pachet sa o vaza si a zis sa o las in pace daca merge de mana, daca se ridica singura. asa ca asteptam, dar macar sa nu ne gaseasca mosul asa

didi aia nu e temperatura. eu nu stiu cum fac dar o simt ca are febra numai de la 39 in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara,desi de-acu e aproape bunadimineataRevin si eu in forta,desi nu stiu pana cand ca-s cam ocupata zilele astea,plus ca la sfarsitul saptamanii ne apucam de izolat si zugravit in dormitor asa ca sa vezi distractie.
Asa, si fiindca m-au molipsit fetele astea de febra blogger-elei iaca na ca mi-am tras si io blog,sa fiu si io in trend si l-am intitulat sugestiv
Caietul cu retete

KATALYNA, imi pare rau pentru bunicul tau
DIA, si eu am aceleasi sentimente ca si tine.Desi de regula sunt o persoana foarte calma in ultima vreme imi pierd din ce in ce mai des controlul,si ca sa evit sa tip la fiica-mea tip si eu la barbata-meu,sau la oricine se nimereste sa-mi iasa in cale
SIBYLLE insanatosire grabnica,sa treceti cu bine de gastroenterita
BIRI, distractie placuta de thansgiving si pofta mare la curcan
DIDI,eu la febra de regula nu ma agit decat peste 38,5.Si la mine a ma agita in prima faza inseamna un supozitor cu paracetamol.La doctor nu m-as duce decat daca n-as reusi eu sa-i scad febra.
ANKALAURA, apa rece in medie consumam 7-8 metri, calda 4-5.
BOTICELINA, insanatosire grabnica gargaritei
IRISS, felicitari pentru mergaret
DIARUX, multa sanatate

Gata ca pic de somn, am citit cam in diagonala,revin maine ca ma cam macina niste intrebari.
a si era sa uit LA MULTI ANI JAEL DE YAEL!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Vio super blogul, bravos! si spor la zugravit

Mada culmea ca de Thanksgiving e meniul muuult mai bogat si mai traditional asa... de craciun aici vad ca ar cam fi Ham (pulpa aia mare afumata), eu oricum bag sarmale de-ala noastre ca fara ele parca nu-i craciun.
siropurile aici s-au scos intii, si acum toti sub 2 ani n-au voie de niciunele. e drept ca e greu cind nu poti sa le dai nimic, insa eu de pilda folosesc claritinul care e un antihistaminic care e ok si pt pui asa mici si ajuta mult. si am mai dat stodal ca-i homeopat, nu eram prea convinsa si culmea ca de ex pe toni nu l-a ajutat deloc in schimb pe mine da pe ana n-o ajuta nimic ca ea refuza sa ia orice.

ia vedeti la Ralu, iar e la ora sexuala... da parca de vreo luna asa te cam tine.... vezi ca suntem in post

Profa acu citii, ce-ti fac ochii?? moama da ce te-a muscat modellatoarea aia aia hormoni nenica....

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'neatza de la Bistrita!

Boti, sanatate gargaritei!!! Eu nu pot sa zic decat ca in timp te vei prinde singura cam cand e de mers la doctor pentru antibiotic si cam cand este virala.

Didi, temperatura ai luat-o rectal? sau sub brat? Te intreb pentru ca la pruncii mei un 37,2-37.3 este in mod normal temperatura luata in fundic. Mai ales daca e vara - cald afara. iarna - cald in casa. Sau daca plang si sunt agitati din diverse motive - alearga, se joaca. Eu incep sa-mi fac probleme de temperatura luata rectal - abia cand trece de 38,5. DAR asa fac eu, nu stiu daca asa e si regula.... sanatate si voua!Eu nu le iau temperatura alor mei decat daca ii pup pe frunte si ii simt firbinti, sau au manutele reci fara un motiv anume. Daca manutele le sunt reci...clar au febra mare, peste 39. Asta noaptea prin somn.

Eu sunt tare necajita ca mi-am pierdut toate linkurile din bookmarks, si aveam tot felul de chestii de joaca cu Stefan din hartie....si acum ne-am apucat de proiectul "cadouri pentru cei dragi de Craciun" - facute din hartie - stelute, braduti, clopotei etc... si nu mai stiu unde aveam un ingeras superb confectionat din hartie, asa 3D daca intelegeti ce vreau sa spun...
Plsss care aveti linkuri dastea salvate prin calculator bagati aici sa am de unde sa ma inspir. Pe cele de la mada le-am notat dar nu-mi ajung

boti, cugeti deci? Nu stii daca esti AP sau nu esti AP ? Tu esti minunata pentru garga si Ap-ul asta se invata incet incet... Sincer, si eu am aceste cugetari, mai ales in ultima vreme cand ofcourse...Stefan ma depaseste cu unele comportamente.Auzi, ce zici ma poti ajuta cu "scrisoarea de la Mos Craciun"? Tu stii sa te joci cu cuvintele si tare mi-ai fi de ajutor. Te contactez pe PM pentru amanunte daca vrei.

In rest, eu va citesc, insa nu am mereu chef de scris, mai ales ca nu am noutati, suntem bine, fericiti si toti la numar
Citesc din urma, si revin.

tuturor

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ClaudiaH bine te-am gasit la pepnasi!
Ar trebui sa intri mai des sa ne povestesti de printesa!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!Si-o cafea
M-a trezit fiica-mea azi cu noaptea-n cap,asa ca sunt putin cam zombie.Si afara e asa urat!
BIRI multam fain!
ANNA, ma tot chinui sa-ti zic ca am avut curiozitatea acu vreo saptamana(recunosc cu rusine)sa vad ce inseamna proud mummy de la semnatura ta si am fost foarte placut impresionata.Felicitari lui stefan ,e un baietel tare destept si cu o imaginatie tare bogata.

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput