Eu pe cine am votat ca presedinte ??

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lum0880 spune:

Sa se dizolve si sa se faca iarasi alegeri, unde sper ca PNL-ul sa ia maxim 5%, pentru gestul care l-au facut, sa mai intre din moguli la puscarie, si sa-i lasam pe cei care vor intr-adevar sa faca ceva entru romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dteodorescu spune:

Am votat cu Antonescu si speram din tot sufletul sa ajunga in turul 2 Antonescu si Geoana.
Sigur ar fi iesit Antonescu presedinte.

Asa nu am incotro si trebuie sa votez cu Geoana in turul 2.

Important e sa mergem la vot, sa nu ne mai victimizam apoi 5 ani ca e cutare sau cutare presedinte, daca noi nu facem nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dteodorescu

Am votat cu Antonescu si speram din tot sufletul sa ajunga in turul 2 Antonescu si Geoana.
Sigur ar fi iesit Antonescu presedinte.

Asa nu am incotro si trebuie sa votez cu Geoana in turul 2.

Important e sa mergem la vot, sa nu ne mai victimizam apoi 5 ani ca e cutare sau cutare presedinte, daca noi nu facem nimic

Nu te obosi, pastreaza-te pentru bloguri si hotnews. Pe forumul asta sunt fete inteligente, indiferent de optiunea lor politica.

Tot in beci va tine in Kiseleff?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Am votat Traian Basescu, si voi vota la fel si in turul doi.
La fel si familia mea.

Niciodata Geoana nu m-a convins, si la fel si "pretiosul" de Antonescu, care intr-o vizita in orasul meu, a spus ca citez: Alba Iulia nu reprezinta nici o miza" ....adica la naiba cu mine si cu ceilalti din orasul meu, ...de ce???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

misulescum da basescu te-a convins la otv sau cand radea frumos in piata universitatii.Sigur poate are ras frumos pentru unii, dar sigur nu tine loc de dezvoltare pentru tara...

Mergi la inceput