Sa se dizolve si sa se faca iarasi alegeri, unde sper ca PNL-ul sa ia maxim 5%, pentru gestul care l-au facut, sa mai intre din moguli la puscarie, si sa-i lasam pe cei care vor intr-adevar sa faca ceva entru romania.
Am votat cu Antonescu si speram din tot sufletul sa ajunga in turul 2 Antonescu si Geoana.
Sigur ar fi iesit Antonescu presedinte.
Asa nu am incotro si trebuie sa votez cu Geoana in turul 2.
Important e sa mergem la vot, sa nu ne mai victimizam apoi 5 ani ca e cutare sau cutare presedinte, daca noi nu facem nimic
Citat: |
citat din mesajul lui dteodorescu Am votat cu Antonescu si speram din tot sufletul sa ajunga in turul 2 Antonescu si Geoana. Sigur ar fi iesit Antonescu presedinte. Asa nu am incotro si trebuie sa votez cu Geoana in turul 2. Important e sa mergem la vot, sa nu ne mai victimizam apoi 5 ani ca e cutare sau cutare presedinte, daca noi nu facem nimic |
Am votat Traian Basescu, si voi vota la fel si in turul doi.
La fel si familia mea.
Niciodata Geoana nu m-a convins, si la fel si "pretiosul" de Antonescu, care intr-o vizita in orasul meu, a spus ca citez: Alba Iulia nu reprezinta nici o miza" ....adica la naiba cu mine si cu ceilalti din orasul meu, ...de ce???????????
misulescum da basescu te-a convins la otv sau cand radea frumos in piata universitatii.Sigur poate are ras frumos pentru unii, dar sigur nu tine loc de dezvoltare pentru tara...