Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
stefimic spune:
buna dimineata fetele mele dragi,
in pri,ul rand cu scuzele de rigoare vreau sa-i spun si eu:
LA MULTI ANI!
ELLANIK sa fii sanatoasa, sa ai un bebe sanatos si sa te bucuri de el.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
27+
IOANA
dayanara spune:
cori, nu.ti face griji , la sarcina cu ivan am pus in total 30
pe la 22 -23 de saptamani sa tot fi vut 12-13 in plus
selina chiar ma gandeam la tine in weekend, daca nu ziceai nimic te strigam azi :))
despre poze , da, tata nu e roman iar mama e blonda cu ochi albastrii dar degeaba :)))
babyangel frumoase hainutele si foarte practice, sa le poarte sanatos codrin sau codrina?:)
denisa aici nu.ti spun doctorii sa nu mananci ci sa ai grija ce mananci, eu oricum n.am :)
si gasesc o gramada de fructe exotice si pline de vitamine, dar degeaba ca nu se lipesc de mine
gaby asa cu sania :))mi.ai facut pofta de zapada
de ce nu incerci pijamalele cu nasturi ca sunt destul de bune pt alaptat, daca nu vrei camasi
irina bafta la ecografie, te asteptam cu vesti bune
niki unde plecati in concediu? parca tu aveai o calatorie lunga de facut
aseara am visat carucioare :) asta e bine, semn ca nu ma mai gandesc la alte rele
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
GabyHila spune:
Honey vegetariana? nonononon, pap carne fara restrictii!
Am comandat body`uri cu maneca lunga, scurta si pijamale!:)
pupi
Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
ate_09 spune:
salutare la toate fetele!!!
Ma bag si eu la o cafea cu lapte mai tarzie asa.
N-am reusit sa mai intru deloc cateva zile....si am avut de recuperat 2 capitole!!!!! Moaaamaaaa ce viteza aveti.
D-apoi cand vom sta toate acasa...cred ca avem ziua si capitolul.
Un LA MULTI ANI cu intarziere pt ella!!!!!! Sa fii sanatoasa soacra mare si sa ai o nastere usoara si un bebe la fel de vesel ca mamica lui!!!!!!
Camilecu bine ai venit!!!!! Dar unde ai disparut asa repede, ca nu am vazut sa mai fi scris vreun mesaj.
denisa am admirat hainutele pt bebelina care sunt absolut superbe!!! Iar de camasi nu mai spun...
Eu inca nu m-am apucat de cumparat nimic...in schimb am primit destule pt bebe de la niste prieteni buni, carucior, cadita, balansoar etc. Lucruri aproape noi si pe care le vom folosi cu mare drag
.
selina multa bafta la eco!!! Sa te intorci cu vesti bune si neaparat cu un carucior!!!!! 
Sa spun si eu ceva de kilele mele, sa nu spun
. Am pus vreo 6 pana acum, nu par multe dar eu oricum eram mai plinuta....asa ca Gaby sunt in rand cu tine, tot vreo 83 am acum.
Lasa ca le dam noi jos dupa!!
asteptam un
24+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
stefimic spune:
noi am fost un pic plecati pe la parinti si nu am putut vorbi cu voi dar recuperez de azi inainte.
am vazut ca vorbiti de kg, pai eu la prima sarcina , la baiat, am luat cam mult 25 de kg in 40 de saptamani, acum mi-am impus sa nu mai iau asa mult dar vad ca tot iau, 7 kg in 27 de saptamani, si ma astept la mai multe de acum incolo, desi sper sa nu ajung iar la 25 pt ca le-am dat foarte greu jos.
eu poftesc foarte mult la dulciuri, adica daca am mananc, daca nu am nu mananc si nici nu cer, dar daca le-am vazut nu mai ai ce sa-mi faci, asa ca fetele mele dragi cu multa sanatate inainte si vom vedea noi ce vom face dupa ce ne vom tine comorile in brate.
acum ma duc sa-mi imbrac puiul sa-l scot afara pt ca la noi este vremea f frumoasa.
va pupicesc si revin mai tarziu.
o zi minunata.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
27+
IOANA
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Honey vegetariana? nonononon, pap carne fara restrictii! Am comandat body`uri cu maneca lunga, scurta si pijamale!:) pupi Fetita mamei de 24 saptamani www.gabyhila.blogspot.com |
mi.ati facut pofta de carne , cum in primul trim nici nu puteam s.o vad acum recuperez si de vreo saptamana mananc si 2 fripturi pe zi de vitel, azi ma duc sa ma aprovizionez :))
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
honeybaby spune:
gaby- am crezut ca ti-ai luat o bluza pt tine. Abia astept sa le primesti si sa ne spui cum sunt.
atb- super ca ati primit de la prieteni
. Sa le poarte sanatos bebe.
Am facut ieri un pic de ordine sa am golit un raft dintr-un dulapior unde am pus hainele bebelunei. Am adunat toate jucarille din casa si le-am pus intr-un cos. Am un cos plin de jucarii
.
Tot ieri am anuntat in cele din urma si socrii ca vor fi bunici
.
Ma nu-mi place cand ii spun cuiva ca sunt gravida vine sa ma mangaie pe burta

. Nu suport senzatia, mi se pare ceva intim, moment pe care il imparti cu sotul nu cu toata lumea.

.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
child spune:
Salutare fetele!
Hai ca m-am intors si eu de la Cluj, unde a fost super, mai ales ca m-am intalnit cu Adriana (atb) care e o tipa super faina si are un baietel mai-mai, iti vine sa-l mananci!
. Stiu ca sunt in urma cu pozele, o sa incerc saptamanile astea sa imi fac si eu album pe picassa sa ne vedeti ce mari suntem
. Plus ca am venit de la Cluj cu o plasa mare de hainute de la prietena mea, asa de faine! Trebuie sa le vedeti si voi.
Eu in 25 saptamani (adica peste 2 zile) am pus cam 7 kg, intr-adevar mai mult pe burta si sani si nu prea m-am abtinut de la mancare, eu care inainte aveam mare grija la papa.
ella urarile ti le-am trimis pe pm, scuze de intarziere 
Zilele astea ma apuc de facut lista cu ce trebuie sa cumparam, ca sa demaram si noi procesul acesta, ca vad ca si aici suntem in urma.
Sa aveti o zi superba!
24+ 
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Castelana- [roduse de patiserie nu mananc, dar ciocolata da. La fel si nuga, snikers si alte chestii. Nu mananc o ciocolata pe zi dar 3-5 bucatele da, sau un snikers mic. Plus o lingurita de miere dimineata cu lapte si 3in1. In rest nu mamanc paine decat rar, paste la fel, cartofi ceva mai des dar nu cred ca mai mult de odata pe sapt. Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
draga mea, sa fii sanatoasa si bebe la fel.
ca o parere de un nutritionist (nu eu) iti spun ca cioco da e bun, dar nu snikers, si 3in1 e otrava curata la cati aditivi are!!!
Corpul are nevoie si de zahar, altfel nu functioneaza celula nervoasa, dar este important ce zahar dam.
aici e de facut distinctia.
miere din belsug, cioco cu continut cat mai mare de cacao, de evitat cele cu lapte, cu fructe, cu prostii.
iaurt u cu fructe, mai bine tai proaspete si torni un iaurt simplu.
Inchei cu scuze pentru merajul moralist, dar si dulcele asta e important de aceea trebuie facuta distictia care e bun si care nu.

castelana fericita
21+
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor,
raportez si eu un weekend plin de excese culinare
. saptamana asta o dau iara pe fructe si legume dupa sarmale si carnati...
am fost si noi la vot insa am stat o ora jumate la coada in frig, asta e, trebuie sa ne exercitam dreptul.
Dayanara, vazut poze cu burtica, nici eu nu stiu unde te vezi grasa sau altcumva, mi se pare ca esti neschimbata, doar cu burtica normala pt saptamanile de sarcina. acuma urmeaza pozele cu burticile si bradul de Craciun ![]()
Babyangel o la la
ce de hainute faine, cred ca eu o sa astept in ianuarie reducerile sa mai cumpar.
La capitolul kilograme, bifez si eu 5 kg in plus la aproape 23 de saptamani, zic eu ca sunt ok, am ajuns la 64 kg dar sunt si destul de inalta. nu ma plang oricate as pune, sa fie bebe sanatos in rest la vara ma apuc de jogging ![]()
va
pe toate si o zi cat mai buna.
Ina
22+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#