Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
andra_s spune:
neata si de la mine!!!
dau si eu raportul: 10 kg in 25 de sapt. pe mine m-a cam certat doctora de familie ca am pus 3 kg in 3 sapt, dar in astea 3 sapt am stat in pat dupa cerclaj. si daca nu eram gravi, cu repausul asta cred ca tot atat puneam, eu oricum am avut intotdeauna tendinta de ingrasare
lasa sa fie bebe sanatos ca le dam noi jos dupa aceea.
POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
bobita2010 spune:
Buna,
in sfarsit, m-am hotarat sa ies din pasivitate si sa ma inrolez si eu la burtici de martie/aprilie 2010
acum avem +22 saptamani si suntem ok
am fost destul de reticenta in a ma ``inrola`` intrucat anul trecut l-am pierdut pe bebele nostru in saptamana 35(in urma unei sarcini fara probleme, pt. accidente se mai intampla), a fost/este cumplit, iar psihic probabil ca nu-mi voi reveni niciodata
DAR, cum spuneam acum avem +22 saptamani si ma rog in fiecare zi sa fim sanatosi
Cu permisiunea voastra ma voi alatura voua, DPN-ulnostru find 2 aprilie 2010. ![]()
babyangel spune:
Corimami, ai citit si despre Andra si Gaby? Acum chiar ca trebuie sa te linistesti, ok?
Daca nu e nici o problema medicala, e super ok..Ne-om chinui noi peste cateva luni![]()
Niki, eu iubesc soarele..asa ca nu te-as refuza pentru nimika in lume
...Ma bucur ca voi prinde primavara fara "bagaj" si voi putea prinde linistita soarele de aprilie-mai, care imi place cel mai mult(pentru ca nu e foarte cald)![]()
Gaby, referitor la pijamale si camasi de noapte, sa stii ca nici eu nu suport camasile
..mi se aduna sub gat in timpul somnului si raman cu tzatzele goale
Eu mi-am cumparat pijamale , nu de gravide, dar care au nasturi si se pot desface usor pentru alaptat. Plus ca la vizitele dr de dupa nastere, prefer sa ma dezbrac pe portiuni, nu sa-mi ridic camasa in cap ca sa-mi palpeze el uterul![]()
Anca
25
Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Neata

Anca- merci de cafea. La pomelo nu ma bag eu sunt cu orice e dulce
.
Ce de hainute ai luat wow. Cred ca poti sta linistita acum din puctul de vedere al hainutelor. Mi-au placut toate mai ales pantalonasii. eu nu am gasit pt 0-3 luni cu asa modele, doar pt 3-6. Trebuie sa mai caut
.v Si hanoracele mi-au placut mult, ce mai .....mi-au placut toate.
Despre kg: eu nu inteleg doctorii astia care itit spus sa te abtii. Pai daca ti-e foame cum poti sa te abti?
. E am inceput sa mananc cam multe dulciuri, din ce nu mancam mai deloc sapt trecuta am mancat in fiecare zi. Cred ca o sa incep sa iau vitamine, la mine vitaminele rezolva pofta de dulce.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Despre kg: eu nu inteleg doctorii astia care itit spus sa te abtii. Pai daca ti-e foame cum poti sa te abti? Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Draga mea, ei aici trebuie sa ai grija la dulce in sensul de produse de patiserie, sau ciocolati...
Eu una mancam in Romania multe, nu va inchipuiti 4-5 praji suculoase si cremoaase odata.
ei bine in Asia nu am putut, aici compensand cu fructe la gramada.
Inclusiv acum paste, paine, dulciuri mananc rar, ele fiind totusi prezente in meniul meu. Prefer sa papa fructe.
Eu sapt trecuta am facut si analiza de sange sa vedem cum stam cu zaharelul( dimineata pe nemancate si nebaute proba, apoi dupa ce am baut 300 ml sol glucoza alta proba la 2 ore) am primit tel cu rezult bun, deci m-am linistit si cu asta.
despre vitamine intreaba dr daca ai nevoie, poate nu ai nevoie.
sanatate si sarcina usoara!!!!
castelana fericita
21+
kossir spune:
Buna dimineata,
Hai la cafeluta si cereale cu lapte.
Ia nu mai vorbiti voi de kg in plus!! Ca nu vad pe nimeni sa fi ajuns la performanta mea. Ziceti ca ne ascundem noi astea cu multe kg? Pai de cand ma vaiet eu pe aici? Aveam 14 kg in plus la 23 de saptamani. 10kg deja la 3 luni
. Ei??????????????????
Am luat mai mult decat la fiul meu, la care, la nastere aveam 18 kg in plus. Acum ajung spre 25 cred, desi nu sper
.
Si ma simt grea si greoaie
. Eu tot dau vina pe varsta. Aiurea,
sunt kg. Ma rog voi vedea ce voi face dupa. De fiecare data am reusit sa dau jos, sper sa reusesc si de data asta. Daca nu, aici sunt foarte bine asa
. Marocancele sunt grasune, mai ales pe fund, daca nu ai, nu existi
. Asa ca, voi fi in parametrii
. Acum fac haz, nu stiu cum va fi dupa
.
Am vazut otate pozicile, superbe gravidute, hainute, patuturi, accesorii. Sa fiti sanatoase toate si sa le poarte bebeii santosi si voiosi 
.
Roxana tu mananci bataie de la toate. Si sa vezi cand vin eu cu 79kg si ma voi pune cu bataia pe tine. Pai esti fotomodeala, ca sa citez de pe aici. 
Va pupic pe toate si va doresc o saptamana buna 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
26+
http://community.webshots.com/user/kosscar
GabyHila spune:
Kossir :)
eu am 83 de kg:) asa ca? va pun pe toate intr-o sanie si va plimb prin Paltinis:) ui la ele... cica ar fi grase! serios? si eu ce sa fac? sa intru in depresii de pe acuma?
haide na:)
am facut comanda pe bebeshop! va anunt cand vin cum sunt!
Gaby
Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
selina-d spune:
Intru si eu rapid sa va salut de dimineata. Multumesc de cafelute ce am gasit pe aici. La 1 am si eu eco sa vad cum e bebe si poate aflu culoarea caruciorului.
Eu am pus kile putine (3 pana acum), dar nu va luati dupa mine ca asa e conformatia mea si ma ingras greu, desi burta am mare. Exact asa a fost si data trecuta, parca am slabit din alte parti si tot a mers pe burta si sani. Pe mine ma intereseaza bebe sa fie bine si sa creasca frumos, sa aiba tot ce ii trebuie si corpul meu acum e doar un mijloc sa ii asigur lui ce are nevoie. Kilele si restul vor reveni in discutie dupa ce termin de alaptat. Asa ca fetelor care va stresati cu kilele, ia va rog sa nu il suparati pe bebe si sa va ganditi ce frumoase sunteti si ce mamici super veti fi !
Roxana arati super bine. nu stiu de ce te plangi de kile multe ca nu se vede decat burtica. Ai o frumusete foarte exotica, si un aer usor asiatic care imi place tare mult
Ella cu mare intarziere iti doresc si eu la multi ani, multa fericire si un bebe frumos si sanatos la termen 
Dianami ce miscaret e bebele tau
se vede ca e mai marisor. Eu inca nu simt asa lovituri puternice cum simteam data trecuta la varsta asta a sarcinii, mai degraba bebe se foieste toata ziua mai finut asa.
Niki arati super si mi-ai facut o pofta de clatite 
Mami
20+ si Victor (31.08.2007)
honeybaby spune:
Castelana- [roduse de patiserie nu mananc, dar ciocolata da. La fel si nuga, snikers si alte chestii. Nu mananc o ciocolata pe zi dar 3-5 bucatele da, sau un snikers mic. Plus o lingurita de miere dimineata cu lapte si 3in1. In rest nu mamanc paine decat rar, paste la fel, cartofi ceva mai des dar nu cred ca mai mult de odata pe sapt.
Gaby- ce blua ti-ai luat dupa bebeshop ?? Eu vreau sa-mi iau pantaloni dar nu stiu ce marime.
Tu nu erai vegetariana??
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
bobita2010 spune:
si ca sa dau si eu raportul 7 kg in 22 de saptamani
luni pe 30 nov mergem la morfo fetala - abia astept sa ne vedem 
pana una alta - am uitat sa spun- sunt imobilizata la pat si nu din cauza bebelului, ci pt ca acum 2 saptamani mi-a alunecat piciorul pe scarile ude de la iesirea din bloc si
- primul ortoped la care am fost mi-a spus (in lipsa unei radiografii pe care am refuzat-o) ca nu pare rupt si sa stau in pat cu gheata, sa nu merg etc, acum exact o saptamana am fost la un alt ortoped intrucat
si uite asa am aflat ca ``se pare`` ca ar fi o fractura fara depasare la oasele labei piciorului 

acum sunt ceva mai bine, dar tot in pat, maine o sa ma duca sotul meu la birou, ca-i musai dupa 2 saptamani s-apoi om mai vedea