Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiacovita spune:
Servus burtici!
Am ajuns si eu acasa in sfarsit, istovitoare zi.
Fetelor, azi cred ca a fost cea mai grea zis de cand is gravi. Se vede ca intru in trim IIII si e din ce in ce mai greu. Bebe a urcat azi foarte sus si abia puteam respira si vorbi. Ma tot intreba lumea de ce gafai asa si nu pot vorbi. Ma dureau toate. Off, sa inteleg ca ma asteapta zile grele si spatele deja vad ca nu mai face fata.
Si burta simteam cum o sa pocneasca asa se intindea pielea.
Gata, ca m-am plans destul, sa trecem la recuperat.
Ati avut azi un spor mama mama si imi era o ciuda ca nu puteam sa intru sa vorbesc cu voi. Dar cum nu prea mai am asa multa treaba si ma ocup de hartogarie nu prea mai pot sta pe net.
Diana wow ce miscari de trupe ai pe acolo la tine.
Incepem si noi sa te urmam, doar ca eu nu pot filma pentru ca atunci cand pun mana pe aparat, el face pauza, cum il inchid cum incepe.
Castelana multumim pentru toate sfaturile date azi. Foarte utile.
Irina nu aveai azi morfologica? Cum a fost? Vei ca saculetul e din DM, nu din Real.
Anca superbe lucrusoarele.
Si apropo, unde ai pus poze proaspete cu burta, ca tot zici ca te-ai ingrasat atat si ai mai putin ca mine in talie. Deci cred ca ai oasele mai sanatoase.![]()
Gaby dimineata m-am trezit cu gandul la tine si chiar vroiam sa te strig azi pe aici. Bine ca ai scris.
Bobita bine ai venit si sa dea DD ca de data asta sa fie totul bine si la sfarsitul celor 40 de sapt sa iti tii minunea in brate.
Imi pare rau ca ai probleme cu piciorul.
Lasati fetelor kilogramele si bucurati-va de sarcina. Cand ne mutam la scutece avem timp sa ne plangem de ele.![]()
Roxana wow ce bine ca poti sta fara sa dai sfoara in tara. Si eu am fost retinuta de data asta si abia pe la 10 sapt am spus, dar nu am rezistat, ca stiam ca multi asteptau vestea asta.
Bluekidoo imi pare sincer rau ca ai avut o experienta asa urata cu dr-ul. Offf, si mai sunt si mari medici.
Oare cum pot totusi sa se poarte asa??? Sigur bebe e sanatos, iar tu o sa gasesti un medic si mai bun. Gandeste-te ca ai facut TT si totul e ok si mai gandeste-te ca moda cu morfologica si multe alte ecografii e in Bucuresti si in marile orase. Prin alte parti nici nu stiu cu ce se mananca. Stai linistita ca totul e ok. Eu am fost cea care a certut morflogica, si dra mea mi-a dat, dar e singura. Ma bazez ca totule ok cu bebe.
Greenfrog sigur esti gravida?!
Wow ce burticuta mica si ce mamcia draguta.

Alina,da in onetrue media il fac. Mai am cateva facute si imi place mult sa lucrez cu programul asta.
Vio ce lucrusoare dragute ai luat si tu.
Si burta ta unde e? 
Selina ai incredere in incurajarile bebelusului tau si incearca sa te linistesti. Stiu ca trebuie sa fie ff greu, dar poate e o problema ce se rezolva pe masura ce bebe creste. Noi suntem alaturi de tine si ne
sa fie totul bine cu puiutul.
Am recuperat in mare.
Scuze ca nu nominalizez toate fetele, dar dupa atatea zile de stat acasa functionez mai greu.![]()

Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Lara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex |
Lara, nu stiu cate saptamani ai pana nasti, nu poti astepta pana atunci cu radiografia?? Din cate am mai auzit probleme cu dantura sunt din cauza sarcinii.Nu iei vitamine+minerale?
Cat despre maioneza cu ou crud...stai linistita, si eu am mai mancat..nu se intampla nimic.Ouale azi sunt controlate, si fiind sarcina avansata, nu tre sa-ti faci probleme.Te stresezi prea mult si asta face mai rau lui bebe decat maioneza aia pe care ai mancat-o!

26+ 
[/quote]
Lorex, mai am cam 18 saptamani pana la termen, am trecut si eu la semnatura cu ocazia asta, ca tot uitam sa o fac.
Banuiesc si eu ca e din cauza sarcinii, desi iau Pregnacare, e un complex foarte bun pentru sarcina, insa se pare ca dantura are totusi de suferit, si asta la fel ca la sarcina cu fiicamea. Am sechele si de atunci si imi pare rau si acum.. De asta as face totusi ceva daca am vazut ca nu afecteaza pe bebe in trimestrul II.
Oricum, vad maine. Cer extra extra protectie daca zice ca ar fi ok, iar daca zice ca ar mai fi ceva riscuri, ii spun sa bage ce stie ea acolo, nu stiu, numai sa ma mai tina pana dupa ce nasc si sa nu se rupa de tot dintele. Chiar cad bucatele din el, si a cazut si parte din chestia provizorie din cauza asta. Desi, ma gandesc ca dupa sarcina voi alapta si iarasi nu voi putea face nimic..
Cu maioneza, m-am calmat, vad ca nu am nimic si chiar logic acum.. care ar fi fost sansele ca tocmai eu sa patesc asa ceva?.. Eh ar fi fost cateva dar se pare ca n-a fost cazul

Lara,
22 & mami de Ioanawww.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
irinabobe spune:
selina hai capul sus sunt sigura ca bebe va fi bine. nu stiu dc e aceeasi chestie da aritmie avem si noi si parca nu e ceva foarte grav. cand mai ceri o noua opinie?
oana
. da am avut azi eco. acu ce sa zic. am dat aproape 6 mil pe eco morfologica. am plecat nitel cam dezamagita. eu nu am mari asteptari cand ma duc la somitati dar la banii astia ma asteptam macar sa primesc o hartie scrisa la calc cu rezumatul ca sa am timp si eu sa studiez acasa. hartie ce-i drept am primit da scrisa de mana si nu inteleg nimic. bebe pare bine ca dr nu a zis nimic, doar auzeam normal, normal, normal, eu linistita ca mai citesc acasa si caut eu pe net cand am vazut ca nu e comunicativ nu am intrebat dc e ceva aiurea. a mai zis el ceva cuvinte de nu am priceput...da ma gandesc ca daca era ceva naspa zicea... asa ca m-am dus bou si am venit...cam tot asa...ce sa zic bebe pare bine, daca reusesc sa descifrez scrisul poate vad eu mai multe. avem 540 gr, a ramas tot baiat, pe cd am poze doar cu masuratori... nu stiu am plecat nitel cam dezumflata...va pup fetelor si veniti cu vesti bune.
22
Rares
michelle_sf spune:
Buna seara, fetele. Eu nu v-am mai scris de mult, nu pentru ca v-am uitat(v-am citit in fiecare zi), ci pur si simplu nu aveam nimic de raportat.. la mine zilele trec cam la fel una dupa alta. Pana azi!!! Am facut si noi eco pt morfologie fetala si se pare ca am mancat eu ceva, ca i-a crescut la bebe.... putza!!! Asa ca m-am facut si eu soacra mare, ca multe dintre voi. In rest, bebe ok, in grafic, si ecografic s-a schimbat si DPN = 29.03.2009 in loc de 02.04. Inca un pic si parca vad ca nasc de ziua mea, pe 27.03. Ar fi o surpriza faina!
In rest
ellanik La multi ani cu intarziere, multa fericire, sanatate si impliniri alaturi de bebeGeo si tati lui. 

Selina nu te descuraja, ai sa vezi ca bebe o sa fie bine. 
Rebiana imi place cat esti tu de activa pe forum si raspunzi la toata lumea cu o vorba buna 

Nu mai stiu cine isi facea probleme cu kg... si eu am pus 6 pana acuma, si sunt la sapt. 22. Nici macar nu ma gandesc daca e mult sau putin, eu ma simt bine, mananc cand mi-e foame si fara restrictii foarte mari. Azi am mancat "nesanatos", la Broasted chiken, imi era pofta si vroiam sa sarbatorim cocoselul. Incerc sa nu exagerez cu mancarurile interzise, dar daca vreau sa mananc ceva... nu ezit.. Profit la maxim acuma ca nu mi se poate impotrivi nimeni de la pofte (ce repede imi scot cornitele impopotonate cu hormoni
daca indrazneste cineva)
Multa sanatate, bebei balerini in burtica, si nu va mai stresati, vorba Castelanei, e o perioada prea frumoasa ca sa ne aducem dupa aia aminte de ea cu gandul "mama ce stres am tras", in loc de "ce frumos, intim si deosebit a fost". 
si noapte buna
cu bebica de 21+ 
cum creste bebelusul meu drag
ioanaa28 spune:
bobita], bine ai venit intre noi.![]()

Imi pare rau pentru experienta trista pe care ai avut-o, face parte din viata...dar priveste spre viitor, te asteapta ce e mai bun. Primul semn e faptul ca intri in gaska noastra (sunt un pic modesta
) acum, serios vorbind, sa stii ca aici gasesti niste mamici mnunate, atentie si sprijin in orice situatie, speram sa fie doar fericite
pupici de bun venit !!

selina, sunt sigura ca problemutele se vor rezolva in timp...stiu ca e usor sa dai sfaturi cand nu esti in situatia respectiva, dar, ai incredere in ce-ti spunem noi, incearca sa te relaxezi de dragul puiutilor tai, si sa ai incredere ca totul va fi bine. stiu ca e un moment de panica si exista tendinta de a exagera partea negativa a lucrurilor, dar eu am convingerea, la fel cum trebuie sa o ai si tu ca e doar un nor dupa care iese soarele.![]()
![]()
![]()
Si sa-ti mai spun ceva. E normal sa ai dorinte si ca adult, la fel ca tine mi-am dorit ca al doilea copli sa fie fetita. Iar cand am aflat ca e tot baietel, recunosc, am plans, pt ca eram dezamagita. Suna foarte egoist chestia asta dar , recunosc, asa am reactionat. In timp am inteles ca e doar un detaliu sexul copilului, si sunt lucruri mult mai importante de pus in balanta. In plus am credinta, testata de n ori, ca atunci cand am o dezamagira, in scurt timp se confirma faptul ca e exact invers, e un lucru bun. Stie DD de ce ne-a facut soacre mari la patrat
. Asa ca lasa autoinvinuirea pentru o vina care nu exista.
te imbratisez cu
si
.
bluekidoo, am patit un episod asemanator la prima sarcina. Doar ca atunci eram in Italia, iar o doctoresa de acolo, vazand ca sunt romanca si un pic mai bruneta, cred
, m-a tratat si mi-a vorbit cu un dispret care pur si simplu m-au paralizat. Daca in alte circumstante as fi "muscat" din ea, atunci nu am fost in stare decat sa plec plangand fara sa privesc inapoi. Din fericire, ulterior am intalnit colegi de-ai dansei care mi-au demonstrat contrariul, ceea ce iti doresc si tie. Si sigur va fi asa. Stiu ca te afecteaza dar incearca sa gasesti cat mai repede un profesionist bun si un om bun.![]()

Ioana,
24+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
michelle_sf spune:
Of, uitasem sa schimb caruciorul
. O sa o rog pe oana sa ma schimbe si pe prima pagina 
cu bebica de 21+ 
cum creste bebelusul meu drag
vladimirescu spune:
Selina, imi pare tare rau ca esti asa ingrijorata!! Dar fii tare si incearca sa ai sentimnetele sub control: nu uita ca singele tau ajunge in circulatia lui bebe si ca, daca tu secreti hormoni de stres, aia ajung si la bebe si numai asta nu trebuie la aritmie! (stii doar ca aritmia e data si de emotii, nu?)
Eu, cind ma rog la DD pentru sanatatea copilului meu, nu indraznesc sa-i cer sa fie mereu sanatos, ca asa ceva nu e posibil, ci il rog ca, orice boala i-ar da, cind se termina boala el sa ramina sanatos... Sint clar din specia care cred ca numai rezultatul conteaza, nu si ceea prn ce trebuie sa treci pt un rezultat bun. Asadar, eu nu imi doresc atit o sarcina lipsita de probleme, cit un bebelus sanatos, care sa creasca copilas sanatos, adolescent sanatos samd :)) Ceea ce iti doresc si tie!!
Si nu uita: doctorii si stiinta pot influenta totusi extrem de putin evolutia unei sarcini, totul tine de DD in domeniul asta... ceea ce pe mine am multumeste pt ca, daca ceva da semne sa mearga rau, atunci doar DD e in masura sa faca minuni! Drept pt care, iata: eu in saptamina 7 am avut megahemoragie cu bucati solide uriase care cadeau din mine, am fost sigura ca bebe nu mai e in burtica cind am ajuns la spital... si totusi iata-l acum in saptamina 24!! Nimeni nu stie de la ce a fost hemoragia, nimeni nu stie cum s-a oprit ea si tot nimeni nu stie cum a ramas bebeb al meu in burtica fara sa pateasca nimic... pai asta nu e mina lui DD? Si sint sute de cazuri asemanatoare... asadar, daca la mine s-a putut corescta din mers, de ce sa nu se poata si la tine? Hai te rog fii increzatoare si gindeste pozitiv, ai grija sa nu te stresezi ca sa nu-i faci rau mititelului... Si mai gindeste-te ca, nu stiu cum si prin ce minune, DD ajuta majoritatea covirsitare a bebeilor care au trecut de 12 saptamini sa se nasca perfect sanatosi, si din mame culte si ingrijite, si din mame care nasc in grajd... Fruntea sus, va fi bine!!!!
23+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
ellanik spune:
Selina
.Curaj!Dumnezeu ne incearca dar tot el ne ajuta sa iesim din incercarile astea.Dupa cum ai mai auzit...lasa stresul.
Vladi ,
pt ce scoti din tine.Esti comoara la saitu' omului.Pupaturi maxime!
Michella
si sa-ti traiasca putzoaca.
Nibi_niki am uitat sa iti spun ca eu ma fac la radacini cu apa oxigenata.E drept ca ma dau de vreo 3-4 ori pana isi face efectul dar macar nu arde sau alte cele.Gasesti la farmacie.
cu
George-Theodor
AMR +14 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
Bluekidoo- un idiot dr
. Bine faci ca nu mai te duci la el. Stai linistita si nu te mai stresa
. Daca vrei neaparat eco la Albu iti trimit eu nr dupa fix de la cabinetul particular. Sigur raspunde cineva acolo. Asta cu 22 de sapt mi-a bagat-o si mie, pana s-a suparat doctora mea si a inceput sa tipe la fata de la telefon ca poate nu stie ce reprezinte un TT prost si cat de necesara e o eco mai devreme , etc.
Vio- frumoase lucrusoarele pt bebe. Imi place mai ales paturica galbena cu botosei si caciulita. Deja i-ati luat sosetele antiderapante il si vedeti alergand prin casa ![]()
Andra- simplu, pt ca nu am chef de cicaleala si sfaturi necerute. Nu le-am fi spus nici acum daca nu incepea sa se vada burta.
selina – nu stiu ce inseamna problema lui bebe dar tinem pumni sa fie bine . E bine ca trece de la sine. Nu-ti face probleme . In nici nu caz nu e vina ta ca ai vrut fetita. Toti aveam dorinte , doar nu suntem roboti.
Michelle- fericitari pt baietel. Sa creasca mare si sa se nasca la timp si sanatos
Irina- bine ca bebe e dezvoltat normal si nu sunt probleme. Nu stiu ce le-o fi asa de greu unora sa vorbeasca
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Andra, votez pt Iustin 26+ ![]() |
lorex

POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!