Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
vio, sa porti blugii sanatoasa! si hainutele si paturicile sunt scumpe rau :)
greenfrog in poza de la 24 de saptamani tare frumoasa esti ! faci parte din fetele carora le sta bine cu cateva kg in plus
andra, nu vreau sa le spun pana nu am bebe in brate, daca doamne fereste se intampla ceva, eu vreau sa.mi vad de mine , de ivan nu vreau sa vad altii ca sufera pt mine
chiar aseara la telefon, venise vorba de ivan si zicea mama sa.i fac o surioara si eu i.am zis ca da o sa.i fac, apoi a zis saraca : oare o sa mai traiesc eu s.o vad?¿ si iar mi.a taiat pofta de a spune
dar si cand va fi gata sa vad cum o spun sa nu i se faca rau...
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Lara - acum asta e, eu zic sa nu-ti mai faci 1000 de ganduri.
Si eu am "comis-o" la prima sarcina - am o reteta de inghetata cu ness super buna, dar se face cu oua crude. Si nu prea stiam exact ce alimente sa nu mamanc, plus ca am mancat branzeturi nepasteurizate pana pe la 5 luni.
Sa speram ca e totul ok - eu de ex nu ma pot abtine de la somonul afumat / marinat.
Dayanara - arati foarte bine, nu stiu de ce zici tu de kg in plus si alte cele
Sanatoase sa fim! 
Honey - 

Si nu in ultimul rand, desi cu intarziere pt ca eu nu prea pot sa intru in weekend - Ella, La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai un bb sanatos si norocos! 
bluekidoo spune:
numele lui este Vartej... legat de medic incerc sa vorbesc mai intai cu o vecina insarcinata si ea sa vad poate ma duc la medicul ei (nu este in municipal).. daca nu vedem.. o sa va cer ajutorul.. poate ma vede doctora ei zilele astea.. sa vedem ce rezolvam..
pe de-o parte imi e teama sa ma duc tot la municipal.. ma gandesc ca sunt colegi si o sa ma intrebe ce medic am avut iar cand o sa ii spun motivul pt care am plecat de la el poate o sa-i spuna iar el sigur o sa se apere. eu nu am nici o dovada ca am facut exact ce mi-a spus si ca mi-a vorbit cum mi-a vorbit.. nu ar fi decat cuvantul meu impotriva cuvantului lui si cred ca orice doctor ar fi isi va crede colegul.. si ma gandeam sa nu am probleme sau tensiuni din cauza asta.. plus numai gandul ca m-as putea intalni cu el pe holurile spitalului si ma dezgusta.. dar daca nu o sa am de ales o sa ma duc tot acolo
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
25+
Sotie fericita cu bebe in burtica
CoriMami spune:
bluekidoo draga mea, te rog nu mai suferi!
Si eu ma duc la Municipal, la o doctora destul de draguta si tinara.
Eu nu am carnetul gravidei (nici pe dra de familie nu a interesat-o nici pe ginecoloaga) dar nu mi se pare grav - imi iau singura tensiunea, analize am facut la greu in trim 1 si o sa mai repet in trim 3.
Dra de la Municipal ma trimite la eco la Medlife, asa ca pe cea de 22 saptamani am dat ...430 ron!!! Sincer m-a usturat buzunarul, asa ca o rog pe Vio sa-mi zica si mie unde face ea eco ieftina langa Polizu, ca nu mai rezist sa dau la fel si la 28 saptamani.
Deci bluekidoo scapa de medicul ala impertinent, si daca pana acum nu ai facut eco scumpe eu zic una de calitate tot sa faci- ca sa stai si tu linistita, la un CMU sau Medlife, ca iti dau ff multe detalii (pe mine m-a tinut o ora si 20 min pe masa de ecografie...adica a si muncit de banii aia).
curaj!
24
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobita2010 Buna, in sfarsit, m-am hotarat sa ies din pasivitate si sa ma inrolez si eu la burtici de martie/aprilie 2010 acum avem +22 saptamani si suntem ok am fost destul de reticenta in a ma ``inrola`` intrucat anul trecut l-am pierdut pe bebele nostru in saptamana 35(in urma unei sarcini fara probleme, pt. accidente se mai intampla), a fost/este cumplit, iar psihic probabil ca nu-mi voi reveni niciodata DAR, cum spuneam acum avem +22 saptamani si ma rog in fiecare zi sa fim sanatosi Cu permisiunea voastra ma voi alatura voua, DPN-ulnostru find 2 aprilie 2010. |
bobita - bine ai venit, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, cred ca a fost cumplit
Aici o sa gasesti suport si ajutor oricand vei avea nevoie
, si ma bucur ca mai avem inca o mamica de aprilie (grosul trupei e in martie Multa sanatate si sper sa ti se refaca repede piciorul!
andira spune:
bobita - ti-am dat Quote la mesaj pentru ca fiind mai putin de 10, nu-ti apar in timp real - eu l-am vazut intamplator la pag 8, pt ca ramasesem in urma cu cititul.
Dayanara - asta da vointa ![]()
Sotul meu se apucase sa spuna familiei ca vom mai avea un bb chiar inainte sa am confirmarea de 7 saptamani (unde i-am vazut inimioara).
Dar de ce te gandesti ca se poate intampla ceva rau? Esti deja avansata cu sarcina, si totul pare ok, doar.
babyangel spune:
Bobita,bine ai venit! sa dea Dumnezeu sa fie totul ok pana la sfarsit
Sa ne feresca Dumnezeu pe toate de asemenea drame
Anca
25
Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
andira spune:
Vio - foarte frumoase paturica si totosii, si mie imi plac tare mult portocaliul si galbenul. Plus verdele ala deschis, vesel, putin turbat
- asa au fost aparatorile de pat pe care le-am avut la Nati, si asa vreau sa iau si acum - ori pe portocaliu, ori pe verde.
bluekidoo spune:
bine ai venit bobita .. sa dea domnu sa stea bebe in burtica atat cat e nevoie si sa se nasca sanatos.. iar tie o sarcina usoara si linistita iti doresc
25+
bluekidoo spune:
bine ai venit bobita .. sa dea domnu sa stea bebe in burtica atat cat e nevoie si sa se nasca sanatos.. iar tie o sarcina usoara si linistita iti doresc
25+