Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna fetelor,
am lipsit si eu cateva zile, am fost in teambuilding.nu am participat deloc la activitati, majoritatea aveau grad de risc ridicat si am preferat sa stau cuminte.in privinta kg la 26 saptamani am 5 kg in plus dar bebele meu ma protejeaza, nu vrea dulciuri deloc si nici alte pofte periculoase nu are. doctorul si moasa de la spital sunt incantati, desi eu cred ca mai iau cel putin inca pe atat pana la sfarsit ca doar trebuie sa creasca si bebe mai mult in greutate.

Nu am apucat sa recuperez capitolelel din urma,vroiam sa va spunca m-am linistit cu diabetul gestational, mi-a iesit glicemia 55 si mi-au spus ca e exclus sa fiu suspecta de diabet in conditiile astea.

atasez si eu un link cu cateva poze cu burtica:
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica/2009Bebe?authkey=Gv1sRgCKnYjLjNpqGIZg#

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Sa raspund in ordine cronologica:

Roxana arati f bine, si nu pari grasa deloc..
nibi_niki clatite.., de cand vreau sa fac si eu si nu am reusit..dar zilele astea sigur voi face ca prea imi este pofta..am si dulceata de capsuni facuta de mama. Azi dimineata am mancat cu margarina si cu smantana deasupra.
Oana multumesc!..si tot 98 am in talie ..m-am masurat ca mi-a luat mama o fusta si vroia sa stie sigur..sa nu-mi fie mica..dar imi vine bine.
Super ideia cu montajul . Il vei face in one true media?
Ellanik ok! Pai sa ne gandim unde am putea sa ne intalnim, fara sa fie aglomeratie (pe care o urasc)..
CoriMami eu la 19 sapt am recuperat kg date jos (2,5) + 1 kg in plus..inainte de sarcina am avut 70 kg, iar acum am 71 kg.
selina-d asteptam vesti bune de la eco si bineinteles culoarea caruciorului.

Am vazut poze cu hainute frumoase, sa le poarte bebelusi sanatosi..si eu tb sa i-au Ioanei rochita si dresuri pt Ianuarie cand va implini 2 ani, si daca vom afla sigur ce e bebe, as lua si lucrusoare si pt bebelusi.

Merg sa-i dau Ioanei sa pape si apoi iesim la o plimbare, si la noi e f frumos afara.

O zi buna tuturor!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 19+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bluekido sincer ma doare sufletul sa citesc asa ceva
eu n.am idee cum funcioneaza lucrurile acolo , dar fetele de aici sigur te vor ajuta si vad ca sunt o gramada de medici pè acolo n.o fi ala buricul pamantului, da.l incolo si cauta un medic-om si du.te la el si vorbeste despre tot ce te ingrijoreaza
nu mai plange si nu mai tremura , ca nu se merita, e un nimeni - se merita sa plangi pt un nimeni?

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lara probabil ca e de evitat o radiografie dar daca trebuia neaparat cu sort din ala special pus pe burta nu cred ca poti pati nimic
cat despre maioneza, stiu ca totusi in caz de listerie doamne fereste ai ceva manifestari , cu voma, diaree febra chiar, toxoplazmosa poate trece mai neobservata dar la listeria apar destule reactii

ina , pana la urma n.ai facut vaccinul asa.i? nici eu n.am de gand cu toate ca azi a aparut cel special pt gravide fara adjudanti
eu acum 10 zile cand am fost la urgenta erau 2 gravide suspecte de gripa a, purtau masti intr.adevar, dar oricum mi se facuse pielea gaina si parul maciuca :))

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Draga bluekidoo sunt revoltata la max citit randurule tale.
Azi gata cu vizitele si cu dr gata. calm si relax.
Concluzia e clara extrasa din ceea ce ai scris, schimbi dr, intrebi vecina, vecina vecinei, fetele de aici poate-ti spun unde merg si poate se mai gaseste o portita sa intrii si tu si gata.
Nu-ti pierde speranta si trebuie gandit planul pe mai departe foarte foarte bine.
Este important sa mergi de acum pana in ultima luna in fiecare luna la control sa stii, de acuma e faptul consumat si nu are sens sa-ti mananci nervii.
Cauti un alt dr si continui cu el.
Bafta si sa ai grija de tine!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Castelana, m-ai facut sa rad, te astept cu batul pt colega mea ; cred ca par cam ciudata in ochii colegilor, stiu ca nu e vina fetei ca s-a imbolnavit dar eu imi vad de protectia mea...
Bluekidoo ce experienta urata si ce doctor de kko (scuzati expresia). nu-ti fa griji pt un asemenea specimen, nu e nimic in neregula cu copilasul tau, cauta alt doctor si programeaza-te si la o ecografie pt linistea ta. si capul sus nu mai plange, nu s-a intamplat nimic rau decat un doctor inuman peste care ai dat. o pt tine.
Greenfrog ce burtica frumoasa sa o stapanesti sanatoasa pana la primavara!

Ina 22+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Lara draga,
1.nu cred ca ai mancat kilograme de maioneza sa stai acum atat de stresata. Acuma stii cum e uneori mananci la rest si nu stii daca este facut cu ceva care este de evitat in sarcina si totusi...
deci calm si vb cu dr daca este de refacut analiza de sangem asa te linistesti.
2. referitor la radiografie... parerile sunt foarte impartite, bineinteles ca si cu sort de protectie nu ti se garanteaza ca nu te iradiaza. Eu una aici cand am facut radiografii am dat tot felul de declaratii ca nu-s gravita, m-au imbracat un tot felul de sorturi ca parca eram mutatnt nu alta.
consulta-te si cu dr ce-ti urmareste sarcina, vezi daca poti totusi amana aceasta investigatie...
Nu ma pricep prea mult, sunt sceptica in aceasta privinta ca nu ar afecta fatul (defect profesional)
sanatate si ai grija de tine. DD sa te ajute sa iei cea mai buna decizie!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna, fetele, intru si eu scurt sa va salut, ca sunt cu treburi, telefoane si alergatura. deh, a inceput saptamana de lucru.

denisa, am adaugat poze cu paturicile, prosopul de baie si cu burtica mai mare, una cu blugii noi de gravi.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Castelana, m-ai facut sa rad, te astept cu batul pt colega mea ; cred ca par cam ciudata in ochii colegilor, stiu ca nu e vina fetei ca s-a imbolnavit dar eu imi vad de protectia mea...
Ina 22+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Ino, este ceva ce se "naste" in noi odata cu pruncul, paranoia ca se poate intampla ceva cu el!!!
E normal, nu esti ciudata dar oricum oamenii bolnavi care vin asa behaiti in colectivitate unde-s si gravide, in conditiile astea cu nebunia gripei trebuiesc batuti, saracii de ei de parca ar dori sa fie bolnavi.
-dar sa stea acasa ca ei sa behaie, se revolta partea de mama din mine...
-si cine ma rog plateste? iese fosta sefa din mine care la interval
- ce ma doare pe mine? se baga mama cu seteti din priviri, ar parjoli tot
-ei nu va mai certati ca eu am venit la servi ca acasa ma batea la cap soacramea, iese si colega bolnava...
Aparte dialogul fara legatura, stai departe de ea si afera-i o masca ceva sa behaie linistita
sanatate

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

bluekiddo imi pare rau ca s-a purtat asa cu tine. dar ce iti reproseaza exact? care ecografie nu ai facut-o? eu am facut ecografia morfofetala in saptamana 22 si acum o sa ma duc la ecografie in saptamana 28. la spital daca te duci cu adeverinta de salariat si recomandare de la medicul de familie ar trebui sa nu te coste nimic, iar la clinici particulare o ecografie 2d e in jur de 350 de ron.

25+

Mergi la inceput