Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa eu inca nu am anuntat pe nimeni in tara, ma refer la parinti si la soacra:) deja ma gandesc ca in iulie cand ajung in romania, o sa.i spun mamei ca am gasit fetita prin aeroport :)) oricum cred ca.i voi spune dupa ce nasc, tre sa am mare grija ca are probleme cu tensiunea
da e foarte aiurea sa.ti puna mana pe burta ! n.as suporta

castelana zaharul brun parca e ok, bine ca ai adus in discutie asa poate azi cand ies la cumparaturi sa nu.l uit

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
castelana zaharul brun parca e ok, bine ca ai adus in discutie asa poate azi cand ies la cumparaturi sa nu.l uit

POZE

Aupra zaharului brun pluteste azi o mare publicitate.
cel care este intradevar bun se zice ca ar fi cel din trestie, dar din pacate cel ce se comercializeaza este tot alb cu colorant
Cum nici-o eticheta nu este prea explicita asupra acestui aspect eu una sunt cam circunspecta, pentru ca de ex eu una nu sesizez diferenta de gust dar cel brun schimba gustul (al cafelei de ex) atunci cand nu este de calitate.
ca sa fie de calitate ar trebui sa coste la stele, vei spune ca oricum costa, dar cum exploatare asta in mana celor mai mari consortiuri alimentare din lume, am un vag miros ca toata publicitatea este legata de nesesitatea lor de a vinde.

Concluzie, zaharul trebuie sa existe in alimentatia adultului in diverse forme, atentie la dulciurile rafinate si la combinatiile ce le au acestea in compozitie, care-s bombe pentru ficatul si rinichiul nostru.
gata am terminat sub zahar
te pup si spor la cumparaturi, eu una folosesc zahar alb, la caffe dimineata. In rest ce iau din fructe, accidental cioco sau daca gust alt produs, la care-s atenta acum in sarcina sa vad ce si cu ce este facut, toate astea se mai numesc in limbaj pupolar cucuri de maturitate ca sa nu- zic de batranete!
pup

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus!

V-am citit cu drag,dar nu am timp sa stau prea mult la taclale...

Denisa:pentru o fata "cercetatoare"!
Minunate llucrurile pentru bebelasha!

Oana:acum nu te-am mai visat,dar, oricum, daca te mai visez si imi amintesc,te anunt!

Vio:felicitari pentru achizitii,sa fiti sanatosi si sa le folositi cu placere!

Ella:si burta mea e tot asa de mare si am mai putine saptamani de sarcina...

Niki:arati super!!!
Multumesc de invitatia la clatite,accept cu drag!(si )
Eu tocmai ce m-am vopsit vineri,cu vopsea fara amoniac,desigur!

Dayanara:arati super,burticutza e burticutza,nu e mare!Pai daca ai arata ca mine,ce ai face?Ai da in depresie?

Lorex: si mai vino pe la noi!

Dianami:m-a incantat super-actiunea din burtica ta!

Castelana:

Anca:vreau sa spun ca arati super!
Iar lucrusoarele sunt minunate!

As mai sta sa scriu mai pe larg,dar sunt intr-o continua fuga,va pup si va citesc in continuare!

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana, de de trestie, aici se gaseste,e cam in jur de 3.50 euro kg
la indemana il gasesc in magazinele latino americane

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare dragelor !!

mai, mai ce de poze frumoase apar pe aici , cu mamici, burtici si hainute dragute... Sa fiti toate sanatoase ca frumoase sunteti !!!
Acum , serios vorbind, cum am putea sa dam nastere bebelicilor astora fara sa se vada si pe noi transformarile? Zau, kg in plus nu sunt o problema, daca si dupa nastere unele dintre noi vor considera ca sunt prea rotunjoare, cu rabdare si sprijin moral din parte celorlalte ne vom re-foto- modela
Si eu am pus multisor, 7 kg la 24 s,(la inaltime de 1.63 se vede binisor) si de acum inainte sa vezi.., da nu-mi fac griji, si dupa prima sarcina am dat jos mai mult decat ar fi trebuit
Acum, asa cum zicea si kossir, incerc sa ma bucur cat mai mult de senzatiile astea incredibile...bebe meu e tare activ, cateodata chiar da ghionturi de zic "au" fara sa vreau Alex il cearta cateodata " bebe, sa n-o mai lovesti pe mami meu,ca eu sunt fratiorul mai mare si trebuie sa ma asculti"
Adevarul e ca nu se compara cu nimic senzatia asta, de a-l simti in burtica, ii spun si sotului, cateodata mi se pare atat de ciudat faptul ca am ceva viu in mine Asta e suntem privilegiate si binecuvantate
Asa ca n-aveti decat sa va "plangeti", chiar si cele care va laudati cu recorduri, sunteti niste femei sexy si frumoase !!

Sa vedeti, ieri ma intalnesc cu o prietena, cunostinta, ma rog, si ma "complimenteaza" : " vai ce mult te-ai schimbat, parca in sarcina cu Alex nu erai asa mare !!! " ....si nici macar nu ma vazuse atunci ca am plecat in Italia cand aveam 15 sapt de sarcina si m-am intors in Blaj cu bebe de 3 sapt.

Va pupacesc pe toate mai ales pe "balenute"

Ioana, 24+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Ma nu-mi place cand ii spun cuiva ca sunt gravida vine sa ma mangaie pe burta. Nu suport senzatia, mi se pare ceva intim, moment pe care il imparti cu sotul nu cu toata lumea.
.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Honey, subscriu: urasc sa-mi puna cineva mana pe burta: nici macar mama! Imi place sa puna mana pe burta sotu si Lucas. Atat!

Anca
25 Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

si ca sa dau si mai rau in paranoia, o colega tocmai s-a intors la servici dupa ce saptamana trecuta a stat acasa cu gripa porcina, si mai si tuseste ca un magar . asa ca m-am baricadat la mine in birou si cu usa inchisa, nu ies decat la pipi si si asa cu respiratia tinuta. ca sa nu mai zic ca la noi aerul conditionat/incalzirea e cu circuit inchis deci ne circula aerul tuturor prin birouri si nici nu il putem inchide. ufff nu puteam si noi avea o sarcina mai linistita fara gripa asta afurisita...
sanatate tuturor.

Ina 22+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna fetelor.
Maine am programare la dentist :( Acum doua vreo doua luni am fost ultima data din cauza unui dinte si desi mi-a sugerat plomba definitiva si implicit radiografie, am refuzat, pentru ca nu am vrut sa risc.. Acum mi se faramiteaza pur si simplu dintele respectiv si dupa indelungi cautari pe net am ajuns la concluzia ca in trimestrul al doilea nu sunt probleme pt bebe.Si am mai observat ca incepe sa ma deranjeze si o masea, parca are dantura mea o cadere nervoasa..
Voi ce stiti despre radiografiile dentare? A facut careva? Eu tare nu as fi vrut sa fac asta, dar si doctorita mi-a spus ca nu se cunosc efecte adverse asupra bebelui.. mai ales in al doilea trimestru.
Si mai am o maaare problema de-mi vine sa-mi dau palme, zau. Am fost ieri in vizita la cineva, pt o aniversare si bineinteles, ca la noi la romani era masa plinaa cu toate bunatatile traditionale romanesti, zici ca era Craciunu` zau. Si mi-am luat un loc strategic si am tot luat cate putin din fiecare, cu incredere ca doar erau toate facute de casa si gazda e si ea gravida in ultima luna. Sa aflu la urma ca.. oh, Doamne, maioneza era facuta si cu oua crude!! Sunt stresata la maxim, nici nu am putut sa dorm cum trebuie toata noaptea am avut numai cosmaruri si vise ciudate rau de m-am trezit cu o durere de cap. Nu comentez, e si vina mea ca nu am intrebat, dar nici prin gand sa-mi treaca (,) ca desi e si ea cu bebe ar fi pus ou crud acolo :(( Eu maioneza o cumpar, nu ma omor sa o fac, dar cand o faceam inainte, numai cu oua fierte o faceam, ca si mama :( Sunt stresata, clar. Nu mai am liniste de acum. Doamne Ajuta sa fi fost ok.. of..

Sa aveti o saptamana faina. Aveti grija ce papati

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna burtici.. m-am intors si eu de la spital acum plansa toata si plina de nervi... si binenteles ca nu am facut nici eco ... dar sa va zic ce s-a intamplat... Eu am ajuns la doctorul asta printr-o cunostinta care este asistenta in municipal... mi-a zis ca e profesor si un doctor foarte bun.... de cand sunt la el nu m-a consultat o data... nu mi-a luat o tensiune... greutate, puls, tensiune mi le ia in fiecare luna dr de familie si mi le trece in carnetul gravidei sa le vada si doctoru.. el nu s-a obosit sa se uite pe ele.. cica nu-l intereseaza...Ultima data am fost la el in septembrie cu rezultatul de la TT si Torch..atunci mi-a zis ca sunt ok si ca la TT este risc scazut.. eu i-am atras atentia ca asistenta de la TT a insistat pe o valoare mare.. dupa insistentele mele mi-a zis sa ma duc la dr Albu ca e prieten cu el... (am tot incercat sa dau de dr Albu dar la spital nu il gaseam si nimeni nu "stia " sa-mi spuna cand il gasesc, la telefonul de la cabinetul personal si pe mobil nu mi-a raspuns)....Dupa l-am intrebat cand sa ma duc la el sa ma vada si mi-a zis ca dupa 22 sapt pt eco.. mai devreme nu are rost...
Azi m-am dus si m-a luat la 3 pazeste ca de ce nu am dat de albu, de ce nu m-am dus la control, i-am spus ca albu nu raspunde la tel iar la el am venit acum ca asa mi-a spus.. a zis ca nu, ca trebuia sa ma duc in fiecare luna la control, ca sunt inconstienta, ca daca fac vreun malformat, ca imi bat joc de sanatatea copilului si ca el daca vrea poate sa nu imi mai supravegheze sarcina... ce sa mai.. mi-a vorbit ca unui gunoi pe care o vede din mila... apoi mi-a dat o hartie cu care sa ma duc la ambulatoriu si dupa sa ma intorc la el sa ma duca la eco dar sa ma misc repede ca el se grabeste nu are timp de mine... m-am dus la ambulatoriu.. alea de acolo nu intelegeau ce vrea cu hartia aia.. m-au trimis la cabinetu de gineco de la ambulatoriu unde ma puneau sa fac o eco 2d care ma costa 200 lei... Intr-un final mi-am sunt sotul ca nu ma mai puteam calma.. m-a busit plansu si tremuram toata... nu aveam nici bani suficienti la mine.. sotu nu avea pe cine sa lase in locul lui la munca sa vina sa-mi aduca bani plus ca a zis ca daca vine el il bate pe doctor ca nu sunt gunoiu lui sa se poarte asa cu mine, si mi-a zis sa ma linstesc si sa vin acasa sa ma odihnesc si vom cauta al medic ca asta nu merit sa fie numit asa..Am plecat direct de la spital.. nici nu i-am mai spus lu nea doctoru... ca nu mai vroiam sa-l vad...simteam ca nu mai ajung acasa.. tot drumu in autobuz imi curgeau lacrimile si nu le puteam controla sa nu mai spun ca nu ma puteam opri din tremurat... Acum voi vorbi cu o vecina (gravida si ea) poate ma duc la dr ei pe care o tot lauda sa vedem... intre timp incerc sa ma linistesc sa nu-l supar pe bebe.. A .. ca sa nu mai spun ca am intrat la el in cabinet, i-am spus ca sunt pacienta lui si numele si el ma intreba intr-una din partea cui am venit...abia dupa ce i-am spus din partea cui am venit sa obosit sa deschida agenda si sa ma intrebe cum ziceam ca ma cheama ca sa vada ce a notat la numele meu pe acolo...
Acum nu stiu daca sa astept sa imi gasesc alt medic sau sa imi fac eu o eco pana atunci...Cert este ca nu mai vrea medic in municipal.. nu de alta dar orice doctor ar fi ii e coleg si nu cred ca cuvantul meu va avea vreo valoare in fata unui profesor doctor si mi-e sa nu-mi faca probleme si la nastere,,plus ca m-as putea intalni cu el pe acolo si nu vreau sa-l mai vad..
Spuneti-mi si mie va rog unde va face-ti ecografiile si ce preturi sunt poate fac una totusi pana imi gasesc alt medic...

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

si ca sa dau si mai rau in paranoia, o colega tocmai s-a intors la servici dupa ce saptamana trecuta a stat acasa cu gripa porcina, si mai si tuseste ca un magar . asa ca m-am baricadat la mine in birou si cu usa inchisa, nu ies decat la pipi si si asa cu respiratia tinuta. ca sa nu mai zic ca la noi aerul conditionat/incalzirea e cu circuit inchis deci ne circula aerul tuturor prin birouri si nici nu il putem inchide. ufff nu puteam si noi avea o sarcina mai linistita fara gripa asta afurisita...
sanatate tuturor.

Ina 22+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mama ei de colega cu gripa cu tot, ca scot batul acuma sa nu se atinga de tine!!!
Ina papa si tu ceva mai multe alimente si fructe cu vit C, portocale de ex cateva odata sau alte citrice.
Ai grija de tine si nu te stresa prea tare!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput