Puiuti de Randunici 2008!! (334)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Hai ca mi-am adus aminte doo lucruri sa va zic despre Dudel, poate mai schimb nota.
Aseara, la vot...noapte, luna pe cer...el arata cu degetul si zice :A-IA! Eu zic : luna , mami...El zice iar :Aia, aia! Eu...AIA E LUNA! Spune si tu LU-NA!...El nimic ...Eu : Hai mami, strig-o :LUNAAA! El, tare si raspicat: A-IAAAAA! 
La culcare, eu il imbracam, apare ta'su. Zic: a venit tati, intreaba-l "ce faci?" El zice "TUCI?" 

Luny ca mi-am adus aminte, nu-s desene sofisticate, e un filmulet mai nou si e tare dragut desi la prima vedere nu pare pentru ca-i cu roboti si nave spatiale...e pe HBO uneori. Cred ca-l fascineaza luminile, muzica...habar n-am dar e magic! Au aparut si robotii jucarii dar fiind nou desenul, au aparut doar acolo "la mama lor". Eu cred ca se va bucura mult, SPER sa merite efortul ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Olgutza, ce dulce e Sophie.
Si ce i-a crescut perisorul, e super. Si intradevar culoarea asta aurie e superba, identic s-a facut si la Becca, imi place de mor , dar la ea e inca scurtut.![]()
Mimo, nu te-am mai vazut sambata sa-mi iau la revedere, la un moment dat am plecat sa ne plimbam ca nu mai avea stare Rebe...Oricum, m-am bucurat tare mult sa va vad.![]()
mstela spune:
Salutare...aud de aici comentarii
...am la treabaaa,dar am si o ametealaaa
...mie mi se rupe ca-i Base,ca-i Antonescu,ca-i cine o fi in turul 2..toti o apa si-un pamant
..Tot adormitii de parlamentari decid ce si cum...nu stiu cat conteaza cuvantul presedintelui,el e mai mult imaginea tarii,o imagine de sfrejit
...Dar macar Antonescu si Base nu citesc de pe hartie
...oricum,ma..pe ei toti
...dar banuiam ca astia ajung in turul 2. ![]()
Am randunoiul in concediu pt o sapt fiindca are socrela cateva trebusoare zilele astea si daca tot avea zile de Co..dar sunt curioasa daca ma va ajuta cu ceva sau mai rau ma va incurca!?
Ca voi sta doar cu gura pe el,asta deja a devenit tic
...Macar sper sa o plimbe fara textul: "Sunt obosit!"![]()
Napoi ca v-ati plictisit de
,cred.![]()
mami de TEA (1.04.08)
mimonix spune:
Clau, da , imi pare rau ca nu ne-am luat la revedere dar imi pare bine ca v-am vazut ! Pup fetele frumoase 
Noi am plecat de langa leagane pentru ca mai nou Dudel e fan uta-uta si n-are rabdare si se tavaleste pe-acolo ...am incercat sa-l incant cu toboganul dar n-a tinut...m-a suparat si acolo ca se aseza pe tobogan si nu-i mai lasa pe ceilalti sa se dea
...am mers la casuta si nici acolo n-am avut mai mare succes pentru ca mi ti i-a aranjat pe copilasii aia acolo si le arata care unde sa se aseze dupa care tipa la ei sa-si respecte locul alocat
...a plecat spre aleea cu chioscuri si a vrut sa-i iau balon...i-am luat balon dar se pare ca nu vroia sa-l admire atat de aproape si a inceput sa tipe nervos sa-l dau inapoi...l-am inapoiat vanzatorului, am mai dat un leu si i-am luat o mingiuta pe care s-a suparat imediat pentru ca avea un elstic cu arici sa o poti lega de manuta...l-a enervat rau ariciul ala si n-a reusit sa-l scoata de acolo 
A vrut pufuleti, i-am luat...a vrut trei masinute (pompieri, politie si salvare)...i-am luat...apoi a dat iama in niste sabii si m-am enervat, l-am luat pe sus, am insfacat carutul si am plecat departe de aleea aia si de locul de joaca pentru ca era clar ca nu vom avea liniste acolo 
Asa ca am stat cuminti pe o alee, s-a jucat singurel cu masinutele, a greblat frunzele uscate si a fost perfect.
Ieri, am luat-o de la capat....Leagane, urlete, chioscuri si fuga pe aleea la greblat frunze...Asta e, o sa invatam sa si socializam la un moment dat ...SPER!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Olgutzika spune:
Si tot faza de ieri: un baietel ( 2 ani si 2 luni ) vroia si el sa plimbe caruciorul cu Mickey. Pana sa il vada Sophie, care se repede ca un uliu la el, si incepe sa il traga inspre ea. El tragea, ea tragea, se impingeau reciproc, dar numai cu corpurile si cu capetele, pentru ca mainile era inclestate pe carucior. Tipete, tot tacamul. Iar disputa este transata de copila mea, care...ii da o limba peste nas baietelului. Ea nestiind sa muste, a gasit ca arma limba si l-a lins pe nas. Bietul cupil a ramas naucit, a dat instantaneu drumul caruciorul, iar fii-mea si-a vazut de drum, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat
. Eh? La asta nu m-as fi gandit.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mimonix spune:
Hai ma Olgule
Asta-i dovada vie ca baietii de mici fug de asemenea semne de iubire
De data asta efectul a fost cel scontat, dar data viitoare sa inveti fata sa muste, ce naiba 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
zozela spune:
Salutare!
Pe mine nu ma mai poate atinge-nici Basse,nici Gyoana,nici Krin
M-a calmat Dean Martin cu silent night
Am citit tot si acum am o mare varza-n loc de cap,asa ca scriu din amintiri..
Rox inchipuie-ti ce a fost pe aici,cu zugraveala!
Mihai printre picioarele noastre,curios,murdar..Nu stiam ce sa fac mai intai,ori sa-l tin ocupat in dormitor,ori sa-i fac de mancare,apoi sa-l culc..in toata nebunia aia
Toate bune si frumoase,pleaca nenea,vine socrela de la servici si ne apucam de curatenie,cand-STUPOARE-peretele din exterior inflorea ca un..crin
Sa murim,nu alta! Vine nenea inapoi,curata pana la glet-se face iar praf,mizerie
Ieri a venit sa dea cu vopsea,am facut curat-iar,am terminat la fix,ca sa si votam..si gata aventura,strigam URAA!
Inchipuie-ti ca asta e varianta scurta
Si toate s-au incheiat cu rezultatele bomba-Basse&Gyoana-in turul2
Puteam sa am weekend mai nashpa?!
Citeam despre LU-NA,Dudelului
Exact despre asta vorbeam eu cu Mihai,aseara,in drum spre votare.Eu: uite mama,LU-NA;el: NU-NIA!
De dimineata,imi cere ceratele sa desenam.Eu ii numesc mereu culorile pe care le alege;azi,eu: rosu,el-oshu;eu-bleo,el-bio,eu-gri,el-ghi,eu-roz,el-loz;eu-lila,el-ila;eu-portocaliu,el-paca si se uita mirat la mine
Ieri imi zicea Dan sa ma duc la baietelul meu,iar Mihai a inceput si el:mama,bitzelu
Si-ar mai fi multe,dar nu-mi vin mie acum in cap..Ah..mor de dragul lui cand zice de iautu(iaurtul),patuu(pateu) si biga(branza).Bitzi-e bilutza,bigea e mingea,cau e calul,rata face pac-pac..gata ca va zapacesc![]()
Si-am vazut-o pe Sophie draga,draga,care imi pare inaalta si..don'shoara!!

Gud plecam oriunde,numai sa plecam!
Ma retrag la o cafea si la lecturat-mai e putin si ma intorc la munci-trebuie sa exersez

Pupici!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
raluca2107 spune:
Bai sunteti mortale, rad singura de nebuna
, macar cu voi ca in rest n-am motive.
Am copil mare virusat care tot weekendul a vrut sa ii pun numai eu comprese, sa ii tin ceaiul la gura, sa il hranesc, sa il duc la baie...si copil mic gelos care a stat calare pe mine sa nu stau cu sora-sa. Prin urmare, n-am reusit sa instaurez carantina, Doamne ajuta sa nu fi luat si Sabin ca nu mai rezist la inca o tura de impachetari. 
Simo27 spune:

La multi ani,MamiP!!!Sa fi fericita ,iubita si implinita !!!

Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM