Bradul de Craciun

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

la noi cumperi crengute de 19 euro, sa fim seriosi. Brazii mai inalti de un metru jumate costa muuuulte milioane. Sau putine, depinde cit ai in buzunar :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Noi am avut anul trecut brad in ghiveci si anul asta ne-am propus sa facem la fel. Cel de anul trecut e deja plantat la bunicii fetitei la curte si vrem ca de acum incolo sa plantam in fiecare an cate unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Noi de cand avem pitica am avut in fiecare an bradut de plastic.Noua ne place foarte mult,mai ales forma lui perfecta pe care o gasesti foarte greu la un brad natural.Nu mi s-a intamplat pana acum sa simt vreun miros chimic....poate in cazul asta m-as fi gandit de doua ori!!
Cat despre mirosul de bradut,nici acesta nu ne lipseste.in fiecare an iau crengute naturale si fac diferite ornamente...

si inca ceva....dai bani o data si-l folosesti de cate ori vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Brazii in ghiveci care se vand prin magazine in perioada premergatoare sarbatorilor nu au radacina. Am facut prostia anul trecut sa iau unul si nu intelegeam de ce s-a uscat. Cand l-am scos din pamant m-am lamurit. Trebuie luat brad de la firme de gradini care au brazi pt. plantat.
Soacra-mea a avut unul cativa ani buni. Iarna il baga in casa si il impodobea, iar in restul anului il tinea pe balcon. La un moment dat a gasit un loc la tara unde sa il planteze.
Un brad din asta caut. Iar pretul nu e mare, avand in vedere ca te bucuri de el cativa ani.
Brad taiat, exclus. Pe piata nu sunt adusi numai din pepiniere. Din pacate, sunt specimene care fac jaf, ii taie de prin paduri ca sa faca afacerea de sarbatori.
Iar cei de plastic numai ecologici nu sunt. Si asa suntem inconjurati numai de plastic...sa mai iau si brad de plastic e prea mult.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput