Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 21
zsuzsu spune:
fetelor dati-mi niste idei ce sa ii mai fac la fetita asta a mea de mancare
masa de dimi cu fructe si branza o mananca bine dar de vreo 2 saptam nu mai vrea nici legumele , nici ficatei , nici spanac nimic ce as face la masa de pranz
orice combinatii am incercat nu vrea si pace
si nici varisanta cu borcane nu merge ca nu mananca nici un fel- si am incercat cateva
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Gianina34 spune:
zsuzsu - poate ar merge daca la pranz ai incerca sa in dai branza cu fructe + legume (introduse treptat)+carne. Treptat ai tot creste cantitatea de legume pana vei putea renunta la fructe si branza.
Eu asa am procedat cu masa de fructe + br la care adaug morcov numai ca nu am ajuns inca si in faza in care sa pot scoate morcovul 
Sau ai putea incerca sa-i adaugi iaurt cara ii place - sunt multi bebelusi care accepta orice amestecat cu iaurt (nu este cazul nostru dar poate voi aveti noroc)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zsuzsu fetelor dati-mi niste idei ce sa ii mai fac la fetita asta a mea de mancare masa de dimi cu fructe si branza o mananca bine dar de vreo 2 saptam nu mai vrea nici legumele , nici ficatei , nici spanac nimic ce as face la masa de pranz orice combinatii am incercat nu vrea si pace si nici varisanta cu borcane nu merge ca nu mananca nici un fel- si am incercat cateva ![]() de Iulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)poze cu noi |
si eu am avut aceeasi problema cu ioana. din piereul de legume manca cateva lingurite, apoi inchidea gura. am incercat cu adaos de lapte praf in mancare. asta a tinut pana la un punct.
cand am vazut ca nu mai tine schema cu laptele praf, am inceput sa-i dau din mancarea noastra: supa de pui, supa crema de legume. si deschidea ioana cate o gura mare... in lingura puneam supa de-a noastra si piure de legume de-al ei.
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
![]() sa o stapaniti sanatosi si fara evenimete neplacute !!!Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Multumim !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
pisigri - tare m-am veselit de dimineata cu istorisirea ta![]()
este cam rasu-plansu insa privita din-afara e mai mult de ras
ilinca cea scumpica
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Dati cu rosii, da' mie-mi cam convine cum s-au asezat rezultatele rezultatelor. Asta e, io inca nu ma lepad de "satana" |
Nici io!
) Dar eu nu sunt sigura ca e de bine cum a decurs pana acum... Sper ca macar "basca" de-aseara sa ... "ajute".Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
Denisamada trebuie sa fie mortala pupacioasa mica
David abia asteapta sa primeasca si el un pupic ![]()
Gianina nu i-am mai facut nimic special. Astazi a mancat pt a 2-a oara pasare cu legume, dar de data aceasta nu i-a placut deloc. Cred ca am pus prea mult morcov, p care nu prea il iubeste. Ieri insa am vrut sa-i fac dovleac cu branza, caci ii place f mult. Am pus dovleacul la fiert, si cand dau sa scot laptekle sa-i fac branza...nu-iiii. Il bause tat-su
Asa ca i-am facut cu iaurt, dar n-a fost asa de spectaculos. Vreau sa incerc si eu sfecla cu branza, caci am auzit astazi vorbindu-se despre acest meniu si mi s-a parut ca suna interesant.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Dodo-pui spune:
Am deschis capitolNou
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dragos (28.02.2009)