Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Hola tufetele matinale,
Vreau si eu cafea de la voi; a mea e gata dar Ian doarme si am o lene...nu-mi vine sa ma ridic din pat.
Dyana, sper sa vina surioara repede sa treaca febra la Mutunel.
Aris, felicitari pentru dintzos; sa vezi tu acuma muscaturi ![]()
Eu n-am fost la vot, prin urmare, NU am dreptul sa comentez rezultatul alegerilor ![]()

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Vazut si pozici cu Bogdanel ![]() ![]() cate jucarii are! si ce multe miscari face!Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Buna dimineata tuturor!
Monica,

Nu neaparat multe jucarii, cat ... ce jucarii
As vrea sa pun un filmulet cu el ridicandu-se in picioare, dar nu stiu
.
petrean spune:
petra il incarci undeva..si pui linkul aici. Poti incarca pe trilulilu, photobucket..webshots...unde-ti pica bine si ai cont![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Moni-care-inca-nu-s-a-lepadat-de-"satana" , da cu referendumul chiar nu pricep . Adica io nu-s asa patimasa cu politica, n-ajung sa ma cert cu cineva pe teme de-astea, si as posta unde trebuie, da acolo sint prea elevate discutiile pentru mine Reducerea numarului de parlamentari banuiesc ca se va face de la alegerile parlamentare viitoare, nu acum, si n-aveau decit sa reglementeze asta altfel, mare "surpriza" ca romanul, scirbit de toate, caruia ii merge din ce in ce mai prost, opteaza sa "nu mai manince dreaku aia piinea noastra degeaba"... ![]() Asa ca mie referendumul mi s-a parut mai degraba singura tema de campanie electorala a lui Basescu, care nu prea mai avea ce "trait bine" sa mai promita, acuma, cind sintem ca in bancul ala "Gata baieti, pauza s-a terminat, capul la fund!" (daca nu-l stiti, vi-l zic). Gata offtopicul. Desi astept opinii de la profane-ca-mine-interesate-printre-aletele-si-de-politica. In alta ordine de idei, ati zis ca nu scoateti copiii afara pe ceata. Lamuriti-ma va rog si pe mine de ce, ca azi vad ca e o ceata groasa la Iasi....dar e cald. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, nu mai pune sare pe rana, eu sunt socata, radea sotul aseara de mine ca pun atata suflet, cred ca maternitatea ma face sa imi pese de ceea ce se intampla....
m_monique spune:
inna30 lasa-l sa tipe, ca asa isi dezvolta corzile vocale.
intr-o zi am fost la andrei la gradinita la o intalnire cu psihologul gradinitei. eram mai multe mamici. era una cu un copil de 4 ani care vorbea cam ca si andrei la 1 an. acel copil in loc sa tipe cand era mic manca suzeta. psiholoaga le-a spus parintilor ca trebuiau sa-l lase sa tipe, chiar trebuiau sa-l stimuleze.
m_monique spune:
pisigri poti linistita sa o scoti la plimbare si cand e ceata, ca e suficient de mare.
m_monique spune:
ieri am fost cu copiii in Herastrau (fierastrau cum zice andrei). s-au distrat de minune. ioana tipa ca copii, chiuia, povestea povestea ei lunga cu aaaa.
pe la 5 m-am dus la vot (sotul votase de dimineata, ca el are alt domiciliu) si am stat la coada. imi parea rau ca nu am luat cu mine nici un copil, ca sa ma pot baga in fata.
inna30 spune:
neatza gagici
monique il las sa tipe , oricum nu avem ce sa-i facem, l-am luat cu frumosul apoi il certam..ehe..iar el se uita la noi si tipa cat il tine gura de a speriat si vecinii si rade de moare, pe el il distreaza iar noi nu mai putem de cap..faza naspa e ca dim nu poate zice nimic e ragusit de abia scoate un sunet, rosu in gat lunar si m-am saturat sa-i dea pediatra antibioric in fiecare luna....i-am facut si exudat faring nu are nimic..dar e rosu tuseste pt ca baga mainile pana la coate in gura si tipa tipa si iar tipa..te pup..merci
mihaela nu pot vedea iubita pozele..te-ai ascuns, ai profil ascuns la doi ochi albastri? te pup
sconcsul meu doarme si am reusit si eu sa va mai citesc.
Floric spune:
Neatza fetele! Cafeaua e servita
.
Miha, da'de ce dai acid folic la fata???????
In we viitor suntem plecati, tot prin Galati...dar in judet.
Retin intentia de a ne mai intalni. Si ce sa spun...Omului meu, de fel un tip destul de retras, pe alocuri ursuz de-a dreptul, nu i-au placut NICIODATA intalniri d-astea asa...cu lume multa. Si ce credeti...Cand am ajuns acasa a descarcat imediat pozele, le-a vizionat DOAR el, mandru de tot ce s-a petrecut. Concluzia lui: Ar fi bine macar o data pe luna sa ne mai intalnim cu fetele. Am ramas uimita. Se pare ca si lui, si sotului tau, tot ce tine de copil il schimba....in bine.
Asa ca, ii voi indeplin i dorinta de a avea intalniri lunare sau chiar mai dese.
Bogdana, ce ai facut cu spalatoria?
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
cativ13 spune:
Buna dimineata!Nu avem noutati...am intrat doar sa va salut si sa vad ce mai faceti
mami de Silvia Ioana

, da cu referendumul chiar nu pricep
. Adica io nu-s asa patimasa cu politica, n-ajung sa ma cert cu cineva pe teme de-astea, si as posta unde trebuie, da acolo sint prea elevate discutiile pentru mine