Bhcg negativ -Help!!!
Buna fetetelor!
Va scriu disperata , 16 Nov am avut embriotransferul cu 2 embrioni de toata frumusetea .Astazi in ziua a a 5 a am facut bhcg-ul desi stiam ca este devreme am sperat ca se vede ceva . Rezultatul este mai mic de 1, 20 . Credeti ca mai am vreo sansa sa sper la un rezultat pozitiv . Sunt la al 3-lea FIV ....
Raspunsuri
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana112 Buna fetetelor! Va scriu disperata , 16 Nov am avut embriotransferul cu 2 embrioni de toata frumusetea .Astazi in ziua a a 5 a am facut bhcg-ul desi stiam ca este devreme am sperat ca se vede ceva . Rezultatul este mai mic de 1, 20 . Credeti ca mai am vreo sansa sa sper la un rezultat pozitiv . Sunt la al 3-lea FIV .... |
ioanapai e aproape normal sa ti iasa beta negativ!!
la unele femei in ziua 5 are loc nidarea!!
mai asteapta cel putin 5 zile si vei avea un raspuns mult mai concret..
multa bafta !!!
mirela2 spune:
eu in z12 de la transfer am facut beta, asa mi-a spus medicul in z5 asa cum a spus brunadria, abia are loc nidarea.
mai ai rabdare si nu te mai stresa ca acum se prin puii.
succes
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
tamaryllis spune:
embrionasii au "mirosit" un pic cum stau lucrurile si de abia acum isi fac culcus!![]()
Stai linistita ca o sa fie bine!

incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
vanessa80 spune:
IOANA nu iti mai fa rau singura. Ai rabdare pana la data cand ti s-a spus sa faci beta. Nu te mai stresa si incearca sa te odihnesti cat mai mult. Eu nu am facut nici un test de urina si beta am facut-o dupa data la care ar fi trebuit. Si a iesit beta de 67. Iar dupa cateva zile am avut beta 200. 
6+
Ioana112 spune:
Multumesc pentru incurajari Vanessa !
Sunt foarte streasata ,mai nou am impresia ca sanii meu s-au pleostit si mi-ai mai aparut si niste pete maronii pe chilot insotite ne niste firiosoare , tot maro ...
La tine cum a fost ?
Dana_bebe spune:
Ioana - eu am facut un test beta hcg in ziua 7 si a fost negativ, fetele au continuat sa ma incurajeze dar in ziua 9 tot negativ a fost. Apoi mi-a venit ciclu.
Unde ai facut?
Cate zile aveam embrionii la transfer?
Daca ai facut cu embrioni de 2-3 zile - le va mai trebui cel putin 2-3 zile sa creasca, apoi inca vreo 2 zile sa se implanteze, apoi inca vreo 2 zile sa creasca beta hcg-ul.
Mai ai un pic de rabdare macar pana in ziua 9.
Imi doresc din suflet sa reusesti dar orice ar fi nu dispera, nu ajuta la nimic!
Ioana112 spune:
Dana-bebe , ambrionii mei erau blastocisti ...
Bhcg am facut la Victor Babes .Ciudat este ca dimineata m-am trezit cu sanii pleostiti , acum au inceput iar sa doara si s-au umflat zici ca mi-au mai crescut un numar apoi pata maro de pe chilot de dimineata s-a transformat intr-o pata mai mare de sange . Burta ma doare iar ciclu tre sa-mi vina pe 24 sau 25 intrucat imi vine la 28 zile ... nicioadata mai devreme . Mereu dupa un fiv chiar mi-a mai intarziat inca o zi ,doua ...
Parca totusi mi-a mai ramas undeva un gram de optimism .
Dana_bebe spune:
Ioana112 - poate e totusi un bebe mai lenes!
Cunosc pe cine va care a facut cu blasto - et l-a avut joi si luni testul de urina era pozitiv.
Ce sa zic mai fa un test!