noi, sagetatoarele (14)
Raspunsuri - Pagina 7
nma spune:
LA MULTI ANIIIIII SAGETI SI SAGETUTE!
Imi pare rau ca nu reusesc sa intru zilnic dar chiar ma gandesc la voi. Am o perioada plina rau, nu stiu cum scot la capat, dar cum sunt o sagetuta veritabila gasesc o solutie.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
eladea2005 spune:
Salutare!
Lacri, cum mai sunteti? sper ca spre bine... nasoala treaba...pana la urma care e diagnosticul? e sigur?
Andreea, tinem pumnii...abia astept sa vii cu vesti bune...
Nico, draguta mea...stiu ca nu te lasi, daor esti o sagetatoare invingatoare te asteptam cu detalii cand ai mai mult timp...am nazdravanii tai!
Claudia, cum te-ai petrecut??? a iesit totul cum ai vrut???
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
claudia74 spune:
Nicoooooo te-am dat disparuta, pai nici nu ma astept la altceva din partea ta, adica la faza cu solutiile stii tu!
Andreea totul e gata astept musafirii a iesit totul super bine,pana ma lauda altii ma laud singura
Iulia ce ai pregatit pana la urma?
Gali tu pe unde umblii, Alisonu the same questions, Dragaica cum esti? restul fetelor? va chefuiti
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
Dragaica spune:
Astazi e ziua cea mare ma duc sa-mi iau puiutii acasa, 2 la numar iar restul de 6 ii punem la congelator pentru mai tarziu.
Va pup, am sa revin cu noutati.
Nico La multi ani !!!! de Sf. Nicolae, sa fii iubita, sanatoasa
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
claudia74 spune:
Dragaica sa fie intr-un ceas bun!
Nico LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA
O duminica placuta va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
galliciana spune:
la multi ani,nico!!!
sa fii sanatoasa si fericita!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
alison spune:
la multi ani,nico!sa traiesti fericita linga ai tai puisori(asta il include si pe sot!)!!!
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI FERICITI, NICO!!!! O VIATA DE POVESTE, PLINA DE DRAGOSTE, FERICIRE SI IMPLINIRI!
Andreea, cum esti??? ti-ai luat puii acasa???
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
galliciana spune:
la multi ani!!!
sa fii sanatoasa,fericita,implinita,
draga noastra Dragaica!
astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Buna dimineata!
Va invit la , vine si , putina si iar .
Multumesc mult de urari .
Mosul a fost foarte darnic anul acesta, dar cel mai tare m-am bucurat de flori. Muuulte flori.
Copiii au fost tare incantati de ce a adus Mosul (dulciuri, carticele, fructe si nuieluse, care cica ar fi de fapt baghete magice in versiunea lui Alex).
Dragaica, fata draga, iti doresc tot binele din lume! La muuulti ani, cu multe impliniri! Sper din tot sufletul sa ca la anu pe vremea asta sa ne povestesti despre cum gangureste(sau ganguresc ) incerasul tau.
La multi ani!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2