noi, sagetatoarele (14)
Raspunsuri - Pagina 16
tnicoleta spune:
Buna fetele
LA MULTI ANI! in 2010
Iulia Multam de cafea. Chiar imi trebuie, inca nu mi-am intrat in ritm. Noroc ca nu prea am de lucru la munca. De azi am dus-o pe Bia la gradi, nu fara recitatlul de dimineata. Si cum inca nu m-am trezit bine am uitat sa ii iau sandalutele de schimb, asa ca a trebuit sa o las in cizme. Bine, i le-am sters pe talpa.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
eladea2005 spune:
uite ca vin si eu la o cafeluta...multam..
noi acasa, tati cu serviciul... ieri am iesit putin la zapada, cu saniuta...aici prin curte...doar ca Eric nu e prea incantat de ea...si nici de hainele groase si de frig...aici seamana cu mine..as vrea sa fie mereu vara... avem pozici pe blog...
succes copilasilor la gradinita si readaptare usoara...cred ca e greu, nici nu vreau sa ma gandesc la asta...ca si noi va trebui sa mergem anul asta...de prin toamna...ufff...
serviciu usor celor care sunteti la serviciu...cred ca e f greu...si n-are nimeni nici un chef... sa va treaca repede saptamana!
pusici tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:
Neata fetelor, ce faceti, a ajuns pe pagina a 2 a...........
Deea ce mai faci, cum te mai simti??
La mine au inceput greturile de dimineata, dureri de cap dar cu toate astea sunt super fericita
Anca pe unde esti, ce mai e cu tine, n-ai mai dat pe-aici??
Nma tot cu treaba??
Galli noutati, ceva???
Va pup dulce tnicoleta, iulia
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Neata fetelor, ce faceti, a ajuns pe pagina a 2 a........... Deea ce mai faci, cum te mai simti?? La mine au inceput greturile de dimineata, dureri de cap dar cu toate astea sunt super fericita Anca pe unde esti, ce mai e cu tine, n-ai mai dat pe-aici?? Nma tot cu treaba?? Galli noutati, ceva??? Va pup dulce tnicoleta, iulia http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de 7+ |
Andreea, ma simt minunat...doar obosita seara, cand adorm repede cu Eric deodatata...adica pe la 10 cam asa...si uneori balonata, de zici ca m-a umflat cineva cu pompa...in rest...nimic nimic...
greturile au tinut la mine f putin, cam 2 sapt maxim...dar nu erau f nasoale..de fapt asa a fost si cu Eric... poate nu o sa te tina nici pe tine mult...speram...
Galli, Claudia, Anca, Nico, restul fetelor???? dati macar un semn!
pupici!
si o poza de sezon:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/EricLately#5419513100045824786
revin si cu altele mai proaspete!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iulia-stefy spune:
Va ofer o si un laptic.... si ce mai vreti voi...
tnicoleta, si eu sunt ametita.... inca nu m-am dezmeticit bine.
Ella, multumim de urari. Pentru balonari incearca ceai de cimbrisor. La mine a dat rezultate foarte bune.
Dragaica, si eu am dureri de cap, dar din alte motive... Un sa te lase.... Acusica ai sa scapi de ele....
tnicoleta spune:
Buna fetele
La multi ani! de Sf. Ioan
Iulia Esti matinala. Multam de cafele. O sa mai beau una.
Andreea Poate iarna care vine o sa ii placa mai mult la zapada. Poate si daca faceti un om de zapada si mergeti la derdelus o sai placa mai mult.
Am ieri o sera plina de peripetii. A inceput ditractia de la gradi, cand baietelul prietenilor nostri, neanuntat de parinti ca il iau eu, a facut circ ca el nu marge acasa cu mine. Pana la urma, mai de voie, mai de nevoie, am plecat acasa. Acasa alta surpriza. Nepotelul de 2 ani a facut o vizita la mine in dormitor si s-a gandit ca le e foame pestilor, asa ca i-a hranit cu un tub intreg de mancare si pe altul l-a imprastiat pe jos. Si dai distractie la curatat acvariul, nici nu se vedeau pestii de tulbure ce era apa. Am facut aseara un schimb de apa si s-a curatat apa abia-abia. Cel de al doilea avcariu a inceput sa curga si a trebuit sa mutam si puii. E, distractie mare la noi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
iulia-stefy spune:
Am intrat o fuga sa arunc un ochi, ca-s varza... si sa va ofer o fierbinte si mai vin eu....
tnicoleta, dar ce de peripetii....