noi, sagetatoarele (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la mine la o cana de laptic si un strop de cafea
Gata sarmalutele, ciorbica?????
Eu mai am cadouri de cumparat, azi fac sarmalutele si ardeii umpluti, maine fac ciorbica de perisoare, restu am sa cumpar pentru desert si antreuri.
La noi ninge ca-n povesti cu niste fulgi mari

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multumesc, fetelor, pt urari!.... dupa o saptamana...

Dragaica, ma bucur asa de tare pt burtica ta, sunteti niste parinti de samburei, norocosi!

S-aveti Sarbatori cu Sanatate si Iubire! Si noi o taiem maine la ai mei la munte.

V-am pupacit, pe rand, pe rand!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

un craciun fericit,plin de bucurii,speranta si impliniri!va tzuc apasat pe toate,cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Ho, ho hooooooooooo...Craciun fericit!!!!

a venit mosu' la voi??? sper ca da si ca ati primit exact ceea ce v-ati dorit...

distractie faina, oriunde veti merge! sa ne auzim sanatoase!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Nico, super tare filmuletul...am ras de una singura... doamne, ce mortala era piticuta... imi amintesc si eu de noptile in care Eric era la fel de smecher, plangea de numa-numa in patutul lui, dar cand il luam in brate sua il puneam cu mine in pat adormea instant...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Sa incep cu inceputul... Pe 21 am intrat ultima data, de atunci sunt cam in focuri... pregatiri. Pe 22 a fost ultima zi dar am fost cu Stefy la servicu asa ca timp de forum... nu am avut si de bine ce am ajuns acasa am inceput pregatirile de sarbatori pe care nici azi nu le-am terminat. Acum am blatul pentru tort in cuptor... ca maine e Sf.Stefan, deci ziua sefei.... asa ca mai facem un tort, daca tot distractia ei cea mai mare e la bucatarie... Mare ajutor am mai avut.

Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
CRACIUN FERICIT!

Mergi la inceput

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Stefan!

Noi va oferim o felie de tort si mai plecam la alt Stefan, ca la noi s-a terminat petrecerea cu pitici... mai avem una mai pe seara cu oameni mari... Dar cea adevarat pentru Stefy a fost ok, iar ea foarte incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

la multi ani stefaniei,pui de lacra,sa fie fericita si sanatoasa!

noi azi am misunat doar prin casa azi,dupa 2 zile de pascani,noaptea serviciu,in continuare la mama la tara...deci ora 12 am prins-o in pat,in pijamale...tare bien mi-a mai fost!

voi ce-ati mai executat?

Mergi la inceput

Ieri dimineata am avut petrecerea cu pitici, apoi, dupa somn am fost la nasicul ei ca era si ziua lui, chiar de nastere si e si el Stefan... iar pe seara au venit niste prieteni.... si i-a pus sa-i cante la multi ani si sa sufle ea iar in lumanarile de la tort.... desi era deja taiat.... si lipsea o buna bucata din el.... Daca apuc am sa pun si poze... ca n-am mai pus din vara.... sa vedeti cum a ornat Stefy tortul... Mare ajutor am la bucatarie... Nu stiu daca o va tine mult.... Deocamdata ii place tare mult....
Se pare ca toata luna asta e ziua ei... ieri a primit iar o groaza de cadouri... Urmeaza zilele astea sa-i mai vina un colet de la sora mea...

alison, multumim.

Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara... Eu ma duc sa mai caut ceva activitati pentru ea... I-am promis ca am sa-i fac o hainuta groasa pentru bebe, dar vreau sa mai caut niste planse cu diferente cu... ceva care sa-i puna creierasul la treaba.... Ca daca tot stau cu ea zilele astea... sa fac ceva....
Ieri am facut flori, masini si animalute cu stampile, dar eu m-am facut toata numai tus la curatat stampilele... Astea pe care le are sunt de muuuult si vreau sa-i caut sa-i iau altele mai mari dar nu stiu de unde... Ati vazut pe undeva stampile pentru copii?

Mergi la inceput