noi, sagetatoarele (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

ajutati-o sa traiasca

donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie

mii de multumiri celor care deja au donat
au facut o mare minune
viata alinei s-a prelungit
poate merge deja
ceea ce e superb
a redevenit ea
pt cata vreme nu se stie
caci va recidiva
dar ne rugam
si poate o tine dumnezeu

sanatate multa
si sarbatori fericite
doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi am fost la zapada... E asa frumos afara si ninge ca in povesti... si nu reuseam sa o aduc acasa... pana nu a inghetat bine... Si eu parca-s rupta-n doua de spate..... Cred ca va trebui sa merg la medic...

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si un laptic. Afara ninge asa de frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Fetelor mii de scuze, am o luna super plina, nu am apucat nici sa citesc zilnic macar. Mi-ar fi placut sa va felicit pe fiecare dar din pacate ma limitez la a va timite mii de pupici virtuali . LA MULTI ANI CU MUUUULTE BUCURII!
Dragaica felcitari!!!! E o veste super! iti doresc o sarcina usoara, cu un bb sanatos la termen!

e primul an in care nu ma joc cu Alex la prima zapada. saptamana viitoare sper sa recuperez.
Va pup

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Noi am fost dupa ultimele cumparaturi pentru serbare... protocol, flori... si alte cele cu saniuta... Daca ma vedeati.... ajuns acasa, lasat servieta, luat saniuta din dotare, luat copil de la cresa, si apoi cu o mana trageam saniuta si in cealalta aveam 5 buchete de flori, sacosa cu prajituri pentru maine si o alta sacosa cu suculetele.... Daca nu ne ajungea tati din urma.... pe la jumatatea drumului... sa i-a Gaza cu saniuta... nu stiu cum mai ajungeam acasa...

Nico, capul sus, ai sa recuperezi. Sigur Alex va intelege. Si eu ma simt la capatul puterilor, dar daca tati nu iese... atunci rupta cum sunt... ma mai duc si cu ea... Macar mai iau si eu o gura de aer...

Mergi la inceput

Sunt rupta de oboseala... Pe la ora 2 eu ii faceam Stefaniei aerosoli... de pe la 1 a inceput sa tuseasca... Pai dupa atata zapada... zice sotul meu.... dar nu cred ca de acolo i se trage....
Va ofer o fierbintee... si fug....

La multi ani, Crisa-77!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

slaaaaaba miscare p'aci...unde ati disparut cu toatele????

Lacri, off, saracuta....iar aveti pb...nasoaoal treaba... aerosolii fac f bine..sanatate multa, sa scaapti repede...

Nico, draguta, tu mereu esti pe repede inainte...lasa ca vin sarbatorile, te mai odhinesti si tu putin...

Andreea, cum esti? ceva schimbari la tine??? totul e ok???

Anca, voi? ce face scumpica???

Clauditoooo, un mai dai pe aici??? ia spune-ne ceva despre voi...

maine merg la eco...am emotii maaaaari...sper sa fie totul ok..

ne auzim! o seara frumaosa! ce zapada minunata e afara, sa simtim si noi iarna asta....

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Buna fetelor, am noutati.....valoarea la beta a iesit mare......la fel de mare e si probabilitatea de a avea gemeni, foarte probabil sotu e in culmea fericirii....eu sunt un picut speriata de idee.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 4+

Mergi la inceput

Ela , multumim... Si eu sper sa fie bine.... Asteptam vesti de la eco...

Dragaica, ce as fi vrut eu sa am gemeni...Dar n-a fost sa fie. sa dea DD sa fie asa cum vreti voi.

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si fug....
Va doresc o zi usoara.

Mergi la inceput