Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

da, stiam ca in dragon gasim de toate la preturi ok...abea stept maine! Si deobicei lunea nu e asa aglomerat si nici nu tin foarte mult la pret...deobicei am fost sambata si ce era mai frumos nu dadeau la bucata.
Apropo de suc de fructe...mi-am luat si eu ieri un storcator de fructe si legume de la altex, rohnson , si mi-am facut suc de morcovi si mere si de portocale cu grefe...si ma simt psihic mai bine ca eu nu prea reuseam sa manac fructe, mai ales mere...bananele ce le mai suportam....si vreau sa-mi iau si eu sfecla zilele astea....eu am mai baut de sfecla cu mar si nu am avut probleme...dar nu eram gravida...sper s anu am acum.
Si eu am gandeam la calciul din elevit...desi doctora mea nu mi-a dat voie sa iau vitamine pt ca-mi iesisera bune analizele, eu iau elevit fara sa stie ea....si acum sunt la a doua luna, am facut pauza 2 saptamani intre cutii si exact cand am inceput iar sa iau iar am avut contractii si ma tot gandeam dk nu o fi de la ele.Primele mele contractii breston hicks le-am avut exact cand am inceput prima data sa iau vitaminele, pe la 24 saptamani...

30+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

nicolcris22 ma bucur ca te-ai simtit mai bine. auzi 350 lenjerie de pat? Mie mi-au placut f mult si www.babyna.ro/lenjerie-orchestra-p-1671.html?cPath=101_198" target="_blank">astea tie nu?
onitza si pe mine ma doare cand loveste bebe asa tare da si nici pe mine nu ma lasa sa dorm, dar asta e, cik astia duracell in burta sunt mai linistiti afara, am ami avut cupluri care s-au speriat de activ lu bb din burta si isi faceau plancu nopti nedormite, dar afara bb dormea tun toata noaptea

30+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

nicolcris22 ma bucur ca te-ai simtit mai bine. auzi 350 lenjerie de pat? Mie mi-au placut f mult si [url ="http://www.babyna.ro/lenjerie-orchestra-p-1671.html?cPath=101_198" ]astea[/url] tie nu?
onitza si pe mine ma doare cand loveste bebe asa tare da si nici pe mine nu ma lasa sa dorm, dar asta e, cik astia duracell in burta sunt mai linistiti afara, am ami avut cupluri care s-au speriat de activ lu bb din burta si isi faceau plancu nopti nedormite, dar afara bb dormea tun toata noaptea

30+ Yannis

E draguta foc lenjeria orchestra...ce vazusem eu la babay expo era cu pilota groasa, cu baldachin, cu buretele mai gros pe margine, cu volanase...in fine....nebunie....oricum eu imi doresc ceva mai simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Mai eu vineri tot la ei vazusem expusa lenjeria www.babyna.ro/lenjerie-luna-chic-p-1670.html?cPath=101_198" target="_blank">asta care-mi place si ea, dar am io o boala cu ursuletzii

30+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Mai eu vineri tot la ei vazusem expusa lenjeria www.babyna.ro/lenjerie-luna-chic-p-1670.html?cPath=101_198" target="_blank">asta care-mi place si ea, dar am io o boala cu ursuletzii

30+ Yannis

da, e foarte draguta si asta...si eu as vrea ceva pe alb...insa nu prea am vazut.
Si eu am ceva cu ursuletii...acum caut si totusi nu cred ca voi gasi perdea cu ursuleti....pe bleo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna seara!v-am tot citit ,dar nu am avut timp sa va raspund!am fost si noi vineri la ecosi am vesti bune!bebe este in graficare 26sapt dupa masuratorisi dpn este de 26.02 la spitalul judetean cu dr.racu silvia(rog fetele pricepute sa modifice lista)tot baiat a ramas.si deja s-a mutat cu capul in jos si fundul in sus...dr spune ca este cam devreme(sper sa nu-mi pregateasca vreo surpriza ca nu sunt pregatita si nu stiu cum m-as descurca),dar cu Dumnezeu inainte!sper ca maine sa am timp sa va raspund la tot ce am citit si sa reusesc sa pun si eu pose cu zestrea puiutului meu(am multe drumuri de facut si obositoare.iau un rennie(lorex)si incerc sa ma bag in pat.la noi problema mare este alta:cand vine noaptea si trebuie sa ne bagam la incep arsurile...parca este un facut.nici sa nu mai mananc/beau inainte de nani nu pot ca ii da stomacul concert lui bebe si nu pot adormi cu el gol.asteptam maine fetele pricepute sa faca un nou capitol.

acum sper sa dormiti toate si bebeci sa stea cuminti si ne citim maine!va -icim si

26+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

mitumac Esti a 131-a gravidutza. Am corectat acum. Bine ai venit!

symonyca Te-am trecut pe listutza...scuze pt intarziere. Nu stii culoarea caruciorului?

danasor Am trecut si la tine dr.

Am adaugat la listele pt spital cea postata de kachi acum vreo 2 capitole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Am meshterit capitolulul nou...ca la viteza voastra nu se stie cand mai apucam .
Poftiti la capitolul 53 .

Mergi la inceput